2008 Ekim Anneleri

Nasil yani ben anlamadim yaa kahveyi kuru kuru mu dokuyon yoksa kahvemi yapip islatiyon

hiiç heeveslenme kaaveleri cekmiş önümüzden

aman çekerse çeksin evde kave yokmu sankim, kendim yapar içerim bende :dilcikar:
ya herkes nerde :uhm:

ben burdayım anacım, işine yarar mıyım kaydirigubbakcemile2

Nasil yani ben anlamadim yaa kahveyi kuru kuru mu dokuyon yoksa kahvemi yapip islatiyon

yaa olay ne biliyonmu, kayfeyi kakao niyetine kullanıyon anladınmı, hani bööle kakaolu sade karışık kek yapmıyozmu, kakao yerine kave koycen olay o yani

mevlüt kandiliniz mübarek olsun hanımlar

seninde kutlu olsun yavrum nasılsın iyimisin

kandilinz kutlun olsun

senin de kutlu olsun anacım, ben seni bi yerlerden tanıyom ama çıkarttıramadım CADIARZU

dellenejüüüüümmdelikafadulden uyumiiiidelikafadulden ağliiiidelikafadulden bağıriiiidelikafadulden ve ben yanlızımkafamçokkarıştı

herkese iyi akşamlar kandiliniz mübarek olsun...
ben bu aralar pek gelemiom oğluşum biraz huysuz gecemiz gündüzümüz belli deil....
hepinizide merak ediom.umarım herkes iyidir bebişlerinizide kocaman öpüom.kaydirigubbakcemile3.Allah sağlık versin hepsine:Saruboceq:

sen ise yaramaz misin bea gel bi öpüjemmm Şeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sağol kız
dellenejüüüüümmdelikafadulden uyumiiiidelikafadulden ağliiiidelikafadulden bağıriiiidelikafadulden ve ben yanlızımkafamçokkarıştı

bigünden bi güne senin kız hiç huysuzluk yapmadan uyusa şaşardım zaten delikafadulden

hoşgeldin anacım, niye huysuzlanıyo ki beyefendi, acaba diş mi çıkarıyo, bu aralar zaten en ufak huysuzlanmalarını dişe yorar olduk

kız ibo hapyy börttta.s.
celen yalnızmısın gı ah garibim cemrem bağır teyzoşum ağla delirt ananıŞeniz

kandiliniz mübarek olsunn:Saruboceq:

ah kac gecedir bekliyorum killatalim diye. hic tadi tuzu yoktu buranin. simdi de benim bidik hasta biraz. yatakta ben olmadan rahat yatamiyo. ille eliyle ya yuzume degcek, ya bi parmagimi tutcak. oyle uyuyoruz. onun icin gidijiim birazdan. beni özleyin anacimmm bayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…