2008 Ekim Anneleri

günaydın kızlar.nasılsınız bakim?ay çakıl 53 mü ay ne güzel yaklaşıkça günler heyecan sarıyor hayırlısıyla inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yaramazları..

sanırım themis gelir benden sonra çünkü o da ekim başı galiba , kevser de bana yakındı , anammmm bende de heyecaan çok , ama icraat yok, heyecanlanınca benim elim kolum kalkmaz , önümüzdeki hafta alışveriş yapıyım artık değil mi :)) bu hafta sıcaklardan çıkamadım

geceleri evde sanki kalorifer yanıyor gibi, eşyalar bile yüzüme sıcak sıcak üflüyor, uyku uyuyamıyorum, geçen dayanamadım klima açtım, boğazım şişti , hapşurdum sürekli diye korkumdan onu da açamıyorum , pişiyorummmmmm.............................. kızlar bi de kilo verecem galiba, almamak şöyle dursun da iştah filan kalmadı, yediğim içtiğim meyve ve su , tam rejim yapılacak seneymiş hee

canım maşallah diyelim.bende ekim sonu inşallah...önce siizn hikaylerinizi duyacağız inşallah bencede sen başla yaavaş yavaş hazırlıklara başla. 30 lu haftalardasın çünkü.

Günaydın canlarımmmm.Ay çakıltaşım ben senin adına çok heyecanlıyım bizimkilere daha çok var ama Allah önce seni kurtarsında anlat bize maceralarını.:dance:

günaydın kıslaaarrr.......
nasılsınız bakalım bugün,haftanın son günü onun için çok mutluyum ben:dance::dance:

günaydın kızlar,
Ne zamandır okuyorum yazdıklarınızı ama işten güçten yazamıyorum.
Evet bugün cuma ve bende çok mutluyum.
Ya ben biran önce doğurmak istiyorum, çok merak ediyorum prensesimi.
Bu arada gerçekten çok sıcak geçiyor günler. Dün akşam ev fırın gibiydi. Hep balkonda oturduk. Yaklaşık 1 aydır da balkonda yatıyoruz zaten.

Günaydın Kızlar Herkesin Cuma'sı Mübarek Olsun
Cuma Mutluluğunu bende paylaşıyorum sizinle...
Nasılsınız Çakalım senden naber akşam nasıldı sen bugünde bir hoşsun kıııız bebeğin ıq sunu yükseltcez ya mecbur napçan çalışacaz:sm_cool:

bizde varız bizde varız aynı haftadayız,belki sen önce doğum yaparsın kız bebekler için öyle derler ya hayırlısıyla kurtulalımda bebişlerimizi alalım kucaklarımıza.:asigim:

amin inşallah zeynepcim bızdıkcan ve themis sizede hayırlı cumalar çalışanlar için cuma çk güzel olur tabi...jeyyarjeyyarjeyyarbende çk mutluyum o yüzden öpüyorum sizleri kızlar :dance::dance:

VALLA GÜNAHIMI ALIYONNNNNN akşam sıcaktan bayıldım, ööleee yapış yapış da ıyyyyyy yok yok düşünmek bile kötü
kızlar anne karnında iken bebişin ıq su yüksek olsun ne yapılabilir ? hadi bakalım bugünün gündemi bu olsun mu

amin inşallah zeynepcim bızdıkcan ve themis sizede hayırlı cumalar çalışanlar için cuma çk güzel olur tabi...jeyyarjeyyarjeyyarbende çk mutluyum o yüzden öpüyorum sizleri kızlar :dance::dance:

sen neden o kadar çok mutlusun bakiiimmmm , kesin olcayla bızdık yanlış anlamışlardır bak naniknanik

bizde varız bizde varız aynı haftadayız,belki sen önce doğum yaparsın kız bebekler için öyle derler ya hayırlısıyla kurtulalımda bebişlerimizi alalım kucaklarımıza.:asigim:

Evetcanım seninlede aynı hafta olcak doğumumuz.Ama ben ve çakıltaşım sezeryan olcaz ya belki sizden biraz önce olabilir.kısmet.Allah hepimizi kurtarsın

günaydın kısslar edhak gibi sitem edcem benide kimse sormuyoo. neyse biz körler sağırlar birbirimizi ağırlıyalım.
edhakcım nerdesin qııı. kaçamadınmı bugün yoksa :roflol::roflol::roflol: sendemi göbeği ağırlık yapamlardansın hee :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…