az kaldıı, benim şafak 53 galiba :teytey:
sanırım themis gelir benden sonra çünkü o da ekim başı galiba , kevser de bana yakındı , anammmm bende de heyecaan çok , ama icraat yok, heyecanlanınca benim elim kolum kalkmaz , önümüzdeki hafta alışveriş yapıyım artık değil mi :)) bu hafta sıcaklardan çıkamadım
Günaydın canlarımmmm.Ay çakıltaşım ben senin adına çok heyecanlıyım bizimkilere daha çok var ama Allah önce seni kurtarsında anlat bize maceralarını.:dance:
Günaydın canlarımmmm.Ay çakıltaşım ben senin adına çok heyecanlıyım bizimkilere daha çok var ama Allah önce seni kurtarsında anlat bize maceralarını.:dance:[/QUOTE
hepimiz vakti gelince bir avazda doğuruveririz , nur topu gibi tombiş tombiş, ıq su yüksek bebişlerimiz olur inşallah :1hug:
canım ya biz aynımışız senle bende 26+2:dance::dance:
amin inşallah canım benim hayırlısıyla....
günaydın kıslaaarrr.......
nasılsınız bakalım bugün,haftanın son günü onun için çok mutluyum ben:dance::dance:
Evetcanım destina sen ben aynıyız.
bizde varız bizde varız aynı haftadayız,belki sen önce doğum yaparsın kız bebekler için öyle derler ya hayırlısıyla kurtulalımda bebişlerimizi alalım kucaklarımıza.:asigim:
Günaydın Kızlar Herkesin Cuma'sı Mübarek Olsun
Cuma Mutluluğunu bende paylaşıyorum sizinle...
Nasılsınız Çakalım senden naber akşam nasıldı sen bugünde bir hoşsun kıııız bebeğin ıq sunu yükseltcez ya mecbur napçan çalışacaz:sm_cool:
amin inşallah zeynepcim bızdıkcan ve themis sizede hayırlı cumalar çalışanlar için cuma çk güzel olur tabi...jeyyarjeyyarjeyyarbende çk mutluyum o yüzden öpüyorum sizleri kızlar :dance::dance:
bizde varız bizde varız aynı haftadayız,belki sen önce doğum yaparsın kız bebekler için öyle derler ya hayırlısıyla kurtulalımda bebişlerimizi alalım kucaklarımıza.:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?