2008 Ekim Anneleri

he gördüm destina gacısını nerelerdeymiş hatun anca mı bağlatmış int
geçmiş olsun gülçee kıyamam kıs nasıl oldu üşüttün mü yavruşun kukuşunu

naıyon gezenti gacııı..len sizin bu oğlanların ne çok saçı var benimkisii kelll:sm_confused:

dellenejüüüüümmdelikafadulden uyumiiiidelikafadulden ağliiiidelikafadulden bağıriiiidelikafadulden ve ben yanlızımkafamçokkarıştı

valla canım seni gayet ii anlıyorum :sm_confused:benimkide daha biraz önce zar zor uyudu valla bazen sabır falan bırakmıyolarklava:

kız ibo hapyy börttta.s.
celen yalnızmısın gı ah garibim cemrem bağır teyzoşum ağla delirt ananıŞeniz

kandiliniz mübarek olsunn:Saruboceq:

sağol anacım doum günümü börtlediğin için, o ne len bört mört kaydirigubbakcemile3 neyse şaka bi yana teşekkür ederim anacım, senide kandilin mübarek olsun, hepimiizin kandili mbarek olsn,

kızlar ben gidiyim, uykum var yorgun bitkin bi haldeyim, anamgilin orda yattığım yerleri beğenemedim kaydirigubbakcemile3 kendi evimde güzelcene bi uyuyummirmirmirmir hayyyyyyde ben gittim beni özleyin anacım baaaaaaayyy

ibolyacım doğum günün kutlu olsun.a.s...nice sağlıklı yıllara .....bebişinle ve sewdiklerinle uzun bir ömür dilerim..
bilmiorum huysuzluğu diştenmi ama çok fena oldu....uykusundan çığlıkla uyanıo..ben birazda kulak ağrısından şüpheleniom..yarın dr. götürcem öksürüğüde geçmedi hırıltısıda war....bakalım ne dicek....

ibolya dogum günün kutlu olsun bacıımmm

tenkyu anacım Şeniz

ardoşun canı sağolsun be yafrim sonra yine kıllatırız, allah ömür verdikten sonra bütün geceler bizüm :jeyyar:

doğum günün kutlu,yeni yaşın hayırlı olsun ibolya nice güzel yıllara sevdiklerinle a.s.

şşşşşşşş kulak ağrısından şüpheleniyosan emzirirkene kulağına parmağınla bi bastır azcık oynat bakem ağlayacakmı, eğer ağlarsa sorun kulaktadır, belkim gazı da olabilü, karnına masaj gibi bişeler yapmayı dene, eğer onda ağlarsa demekki karnı ağrıo, ya benimki bu günlerde çok dişliyo herşeyi, sanırsam bizim dişimiz de yaklaşıyo artıkın bu arada tenkyu anacım

bende işicem nerdeyse wc ye gidemiimdelikafadulden mutfaa gitmem gerek gidemiim.cemreyi uyutmaya geccem gecemiimdelikafadulden
he valla aynen öyle yapıyorum bende.ama gece hayatta yatamam yalnız komsunun kızı geliyordelikafadulden
bende eşim nöbetçiyken hala korkarım sabaha krşı uyuyorum çabuk sabah olsun diyee :roflol:seni gayet ii anlıyorum

ah canım bebişlerimiz büyüsünde arkadaş olsunlar bizekaydirigubbakcemile5

herkese iyi geceler arkadaşlar ben çıkıyorum kocacım küsüyor benimle ilgilenmiyonn diyorrkaydirigubbakcemile3görüşürüz iyi sohbetler sizlere öpüldünüzz

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, ibolya+, kimselerbilmez+, leyla21+, tuuce+, yeşimmerve+

uyuyonuz muuu leeeeennnÇok üzgünüm çoook

ben geldimmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden

ibolyacım doğum günün kutlu olsunnnn :teytey: :teytey:

celencim cemrenin resmi çok tatlııııı yerime ısırsana yanaklarını cokacimcoook

konu evde yalnız kalmak sanırım :1ninca: ben evlenene kadar 4 yıl yalnız yaşadım heççç korkmammmm :lepi:

buarada yarın dadımız 3 günlüğüne gidiyor delikafadulden eylül ile macera dolu 3 gün beni bekliyor kaydirigubbakcemile3 eğer gelemezsem merak etmeyin emi kaydirigubbakcemile3

leyla şu verdiğin maili yazmadan kapatmışım msn i,tekrar versene

Canim sabah veriyim simdi haceri uyutuyom msn yi acmam icin pc ye gecmek gerek sabah denk dusersek ben sana msn i ac derim ok
benim eşimde yarın nöbetçi ama ben koca kadın yalnız kalamıyorum.çok kızıyorum kendime

Ah caniim seni cok iyi anliyorum ben hayatta tek basima kalamam evdee sabah kadar korkudan giderim herhaldee bazen esim ist gider 1 geceligine bak ben evde yanliz da degilim kayinvalden var hemen yan odamda yattigi halde yanliz yatacam diye korkarim hatta anne korkarsam gece yaniniza gelirm derim bazen gece su icmeye bile gidemem herkes evdeyken bilee sen yine iyisin
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, ibolya+, kimselerbilmez+, leyla21+, tuuce+, yeşimmerve+

uyuyonuz muuu leeeeennnÇok üzgünüm çoook

Yettim garii

herkes nireye gitttiiiiiiiiiii klava:

neyseeee

celen ve leylaaaaaa, söylemedi demeyin valla sizin kızları ben size benzetiyodum ama büyüdükçe babalarına benziyolarrr kaydirigubbakcemile3 benim cadı da babasının kopyasıydı, büyüdüke bana mı benziyo ne :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…