he gördüm destina gacısını nerelerdeymiş hatun anca mı bağlatmış int
geçmiş olsun gülçee kıyamam kıs nasıl oldu üşüttün mü yavruşun kukuşunu
benim eşimde yarın nöbetçi ama ben koca kadın yalnız kalamıyorum.çok kızıyorum kendime
dellenejüüüüümmdelikafadulden uyumiiiidelikafadulden ağliiiidelikafadulden bağıriiiidelikafadulden ve ben yanlızımkafamçokkarıştı
kız ibo hapyy börttta.s.
celen yalnızmısın gı ah garibim cemrem bağır teyzoşum ağla delirt ananıŞeniz
kandiliniz mübarek olsunn:Saruboceq:
benim eşimde yarın nöbetçi ama ben koca kadın yalnız kalamıyorum.çok kızıyorum kendime
ibolya dogum günün kutlu olsun bacıımmm
ah kac gecedir bekliyorum killatalim diye. hic tadi tuzu yoktu buranin. simdi de benim bidik hasta biraz. yatakta ben olmadan rahat yatamiyo. ille eliyle ya yuzume degcek, ya bi parmagimi tutcak. oyle uyuyoruz. onun icin gidijiim birazdan. beni özleyin anacimmm bayyyyy
ibolyacım doğum günün kutlu olsun.a.s...nice sağlıklı yıllara .....bebişinle ve sewdiklerinle uzun bir ömür dilerim..
bilmiorum huysuzluğu diştenmi ama çok fena oldu....uykusundan çığlıkla uyanıo..ben birazda kulak ağrısından şüpheleniom..yarın dr. götürcem öksürüğüde geçmedi hırıltısıda war....bakalım ne dicek....
doğum günün kutlu,yeni yaşın hayırlı olsun ibolya nice güzel yıllara sevdiklerinle a.s.
he valla aynen öyle yapıyorum bende.ama gece hayatta yatamam yalnız komsunun kızı geliyordelikafaduldenbendeişicem nerdeyse wc ye gidemiimdelikafadulden mutfaa gitmem gerek gidemiim.cemreyi uyutmaya geccem gecemiimdelikafadulden
bende eşim nöbetçiyken hala korkarım sabaha krşı uyuyorum çabuk sabah olsun diyee :roflol:seni gayet ii anlıyorum
leyla şu verdiğin maili yazmadan kapatmışım msn i,tekrar versene
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, ibolya+, kimselerbilmez+, leyla21+, tuuce+, yeşimmerve+
uyuyonuz muuu leeeeennnÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?