Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, ibolya+, kimselerbilmez+, leyla21+, tuuce+, yeşimmerve+
uyuyonuz muuu leeeeennnÇok üzgünüm çoook
herkes nireye gitttiiiiiiiiiiiklava:
neyseeee
celen ve leylaaaaaa, söylemedi demeyin valla sizin kızları ben size benzetiyodum ama büyüdükçe babalarına benziyolarrr kaydirigubbakcemile3 benim cadı da babasının kopyasıydı, büyüdüke bana mı benziyo ne :asigim:
Cemmrede anasina benzii ama babasini gormedigim icun babaya banzemeye basladigini bilemem ama bizimki benziyomu bilmiyomm gerci ben kendimide benzetemiyom
ule ne tırsak garısın sen lojmanda korkuyosan biz balkondan atlayalım:mymeka:
yok hala bana benzii.dünde dediler aynı siz:lepi:herkes nireye gitttiiiiiiiiiii
neyseeee
celen ve leylaaaaaa, söylemedi demeyin valla sizin kızları ben size benzetiyodum ama büyüdükçe babalarına benziyolarrr benim cadı da babasının kopyasıydı, büyüdüke bana mı benziyo ne
amiinnnnŞenizcelennnn 6. ayınız hayırlı uğurlu olsunnnnnn ::
hacer sana benzemii.ama inşallah gözleri sana döner:lepi:Cemmrede anasina benzii ama babasini gormedigim icun babaya banzemeye basladigini bilemem ama bizimki benziyomu bilmiyomm gerci ben kendimide benzetemiyom
:mymeka:hiçte anasına benzemiyi:dilcikar:babasını görmedim ama anasına benzemediğine göre bubasına benziyodur..:içelim:
korkma len sen hiç askeri lojmana giren hırsız duydunmu..kız netti uyudumu
iyiyim iyiyim sen nasılsın annemde kalmıştım bir süre eşim yoğun çalışıyor oradanda giremedim oğluş iyi uçup gidecek zaptedemşiyorum senin ki napıyo iyimi tosuncuk2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir
meran07, terken+
kızz terkenn seni merak ettimm nerlerdesinn leynn senn :mymeka: oğluşş nasıll
iyiyim iyiyim sen nasılsın annemde kalmıştım bir süre eşim yoğun çalışıyor oradanda giremedim oğluş iyi uçup gidecek zaptedemşiyorum senin ki napıyo iyimi tosuncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?