2008 Ekim Anneleri

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, ibolya+, kimselerbilmez+, leyla21+, tuuce+, yeşimmerve+

uyuyonuz muuu leeeeennnÇok üzgünüm çoook

ule ne tırsak garısın sen lojmanda korkuyosan biz balkondan atlayalım:mymeka:

bu arada oğlanı uyttum sabah 6 tıda emmeye kalkar emip 11 e kadar uyur anasının kuzusu:1hug:sonrada akşama kadar kucakk:ecrin_bebek:

Valla mi yaa benim heruff cok istiyoo hep sana benziyo bana benzemiyo felan diye uzuluyoo heruf demisken kocacimm isyerinde bugun elini yakmis kaynar su dokulmus sargiida sarili simdii gece nasil uyuruz bilemiyom eline degmeden bi sabah etseydik ayy oce gorumcem simdi kociss kotu gozemi geldik nee uff yarin kaynanam bi kurban kescem dedi yaa belalar uzak gitsin hepimizden aci agri gostermsin

Cemmrede anasina benzii ama babasini gormedigim icun babaya banzemeye basladigini bilemem ama bizimki benziyomu bilmiyomm gerci ben kendimide benzetemiyom

Cemmrede anasina benzii ama babasini gormedigim icun babaya banzemeye basladigini bilemem ama bizimki benziyomu bilmiyomm gerci ben kendimide benzetemiyom

hiçte anasına benzemiyi:dilcikar:babasını görmedim ama anasına benzemediğine göre bubasına benziyodur..:içelim:

leylacım iyi gecelerrrrr

hacer en çok ananesine benziyo bence :lepi:

hadi ben de kaçıyorum hepiciğinize iyi gecelerrrrrrrrrrr

yok hala bana benzii.dünde dediler aynı siz:lepi:
celennnn 6. ayınız hayırlı uğurlu olsunnnnnn ::
amiinnnnŞeniz
hacer sana benzemii.ama inşallah gözleri sana döner:lepi:
hiçte anasına benzemiyi:dilcikar:babasını görmedim ama anasına benzemediğine göre bubasına benziyodur..:içelim:
:mymeka:
korkma len sen hiç askeri lojmana giren hırsız duydunmu..kız netti uyudumu

hee izmirdeki lojmanlara girmişti.zaten ondan sonrada cok korkmaya baslamıstım.lojmana bile giriosa nrmale hayda hayda girer allah korusun kıızz tırstım iiceneeedelikafadulden
kızda uyudu 10 da.şindik bende kaçanzi.uyuyceeeemmmirmirmirmir eyi gecelerrr:a015:

Son düzenleme:
kadınlarr günümüzz kutluu olsuunn a.s. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
biraz geçç olduu ama ancakk girdimm napiimm :sm_confused: geçmişi okuyayım bakalım ne var ne yokk benden başka kimse gelmez herhalde bu saatte mirmirmirmir

2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir
meran07, terken+
kızz terkenn seni merak ettimm nerlerdesinn leynn senn :mymeka: oğluşş nasıll

selam kızlar nasılsınız öncelikle hepimizin mevlid kandili mübarek olsun Rabbim bebeklerimize hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin inşallah nihayet uzun bir zaman sonra girebildim neler yaptınız oğlumun arkadaşları napıyorlar iyilermi hasta bebişler iyileştimi celen kızın nasıl oldu biz dün kontroldeydik doktorumuz bu ay kahvaltıya başlattı bizi devam mamasının içine yarım yumurta sarısı 2 bebe bisküvisi 1 tatlı kaşığı pekmez koyup yediriyoruz birde öğlen yoğurt veriyorum onunda içine çok az pekmez ve meyve koyuyorum şükür şimdlik reddetmedi yiyor sebze çorbalarına tadımlık baktıracakmışız bu ay ama daha yapmadım gerçi kabak pırasa gibi az tuzlu olarak yaptığım yemeklerden yedirmiştim bu ay 6 buçuk olmuşuz boyumuzda 64 cm 5 ayda 4 buçuk kilo alabildik bunada şükür yürüteç kesinlikle yasakmış aslında ben istiyordum çünkü ayağa kaldırdığımda hep adım atmaya çalışıyor napalım artık
kızlar benim saçlarım çok ama çok fena dökülüyor öyle böyle değil avuç avuç ama bioxine başladım tabi serumlarını kullanamıyoruz bana iyi geldi 2 gündür kullanıyorum ama çok çok azaldı dökülmesi hem %40 saç oranını artıtırıyormuş .%60 dökülmeyi azaltıyormuş

destina senin bamya nasıl oldu özlettin kendini hatırladığım kadarıyla senin kızında 2 kilo dığmuştu değilmi ne zaman toparladı kendini

2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir
meran07, terken+
kızz terkenn seni merak ettimm nerlerdesinn leynn senn :mymeka: oğluşş nasıll
iyiyim iyiyim sen nasılsın annemde kalmıştım bir süre eşim yoğun çalışıyor oradanda giremedim oğluş iyi uçup gidecek zaptedemşiyorum senin ki napıyo iyimi tosuncuk

saolsunlar canlarım benim ama benimde aklım burada giremedim bir türlü fırsat olmadı anca şimdi geldim ama herhalde yarında gelemem kaynanam lar geliyor:1ninca: akşama inşallah burdayım çıkayım bende hadi iyi gecelerr:a015:mirmirmirmir

iyiyim iyiyim sen nasılsın annemde kalmıştım bir süre eşim yoğun çalışıyor oradanda giremedim oğluş iyi uçup gidecek zaptedemşiyorum senin ki napıyo iyimi tosuncuk

aman sorun olmasında hihoyyyt uçupp gitcekk haa o kadar hareketli yani maşalllah
benimm tostos iyi yaa büyüyoo işte hepimizin ki gibi hergün yenii bişe yapıo bugünn edde edddee deip durduu kaydirigubbakcemile3 bizde hiiç bebek görmemiş gibi ağzının içine bakıooz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…