2008 Ekim Anneleri

benim kankim geldi gün içinde addalaraa gittikk o yüzden giremedim bütün gün :asigim: şimdide fırsat bulunca attım kendimi buraya kimse kalmamışş kötükedihüso artık yarın görüşürsün kızlarla iii gecelerrrrr yerimseniben

ıBOLYACIMMMMMMMMM
ıYıKı DOĞDUN CANIM ARKADASIMMMMMMMMMa.s.a.s.a.s.
BIZ SENI BUKADAR COK SEVIYORUZ GORMEDEN,,
AıLEN,ARKADASLARIN KIMBILIR NE KADAR SEVIYORDUR...
HEP SENI SEVENLERıN YANINDA OL ıNŞ..
DOĞUM GUNUN KUTLU OLDUN..
HERGUNUNBIR ONCEKINDEN GUZEL GEÇSIN.....:1hug::teytey:

kızlar ıklımı s.ocağına goturucem su demır damlasının adı neydı bırı yazsın ozelıme lutfen.
vaktım yokk cıkmamm lazımm

sağolasın yafrim, dimek lülü senin canına okuycek ha güzeeeellll :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

ibolya doğum günün kutlu olsun bir ömür mutlu ol

teşekkür ederim yavrum

benim sıpa da aynı bubası diyolar yaaa, 3 gündür annemlerdeydik biliyosunuz, orda eski komşulara filen ziyarete gittik, anam herkes aaa bu aynı babası deyip duruyo,. döfeceydim ha, ben kızdıkça benim herif de zevkten dört köşe olup gülüyo kötükedihüso ama kararlıyım 2.ye hem kızı tutturacam hem de baa benzeyecek inşallah :roflol::jeyyar:

hee len sen perşembe gün öyle bi olay anlattıydın dimi, anam deprem korkusundan pcyi nasıl kapattığımığı bilmiyom kusura kalma ya bişiy diyemedim, şindik nasıl görümceciğin bakem, ay kocişine de geçmiş olsun, öpüver de geçsin kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

korkma len sen hiç askeri lojmana giren hırsız duydunmu..kız netti uyudumu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aynen valla, biraz sıkar yani, bizim blogun dibinde de kocaman bi bekçi kulubesi var, gerçi bizimki askeri locman diil ama bekçi amca birilerini bekliyo, biz de onun sayesinde sebepleniyoz, bizim bina cadde üzeri arka tarafta da otoparkı var, onun arkaısında da başka binalar var, girerse arka taraftan girmesi lazım hırkısın, e o da cesaret ister yani, balkon kapısını bilem açık unutuyom bazen ama yine de rahatım, pencerelerde korkuluk filen de yok, başka yerde olsa tırsardım korkuluk yok diye ama burda rahatım, geçenlerde gördüm, adamın biri binanın önüne arabasını park etmek istedi, bekçi izin vermedi, başka yere park ettirtti, güvendeyiz yani şakkıdı

ovvvvv terken hanım nasılsınız iyimisiniz, nihayet teşrif edebilmişiniz, nerdeydin ule sen kaç gündür :mymeka: anam siz bizi geçmişiniz, biz geçen hafta pazartesi gün 5800dük, 60 cm boy, ule bi de yafıl yafıl yanıyon biz günümüzde doğduk halbusem bak bizi geçmişiniz, maşallah diyelim senin sıpaya benim sıpa da ha bire tepiniyo ayağa kalktığında, bıraksan koşcek herhal kaydirigubbakcemile3 hatta cumartesi gün gezmeye gittiydik, ev sahabısı kadın aanaa siz bunu hoppalaya mı bindiriyonuz dedi, yok dedim, aynı hoppalaya biniyo gibi ne biçim zıplıyo filen dedi, benim dr da ne yürüteci ne hoppalayı tavsiye etmedi, halbusem hoppalaya heves ettiydim, yavru o kullandığın şeyleri bi oku önce, ben ilk geldiğinde okuduydum, süte geçebilir diyodu, ona göre dikkatli kullllan, olmazsa saçını kısacık kestir en azından eşşek kadar saç kılı görmezsin, kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eddee ha, ne deemek istiyo acaba CADIARZU

ay cınımmmmm teşekkür ederim ayyyyyy utandım

destina senin bamya nasıl oldu özlettin kendini hatırladığım kadarıyla senin kızında 2 kilo dığmuştu değilmi ne zaman toparladı kendini

günaydınnnn:sm_cool::sm_cool:

terkencim maşallah oğluna canım daha ne olsun yaa..benim oğlan 7 kilo 64 cm yani aynı sayılırız..benim kızım 1.5 yaşından sonra topladı ya düşün yaşını 8 kg bitirmişti..:çok üzgünüm:

kız ibo 2009 annelerinin formlarında geziyon bakıyımde sakın onlarada ben sizi daha çok seviyom deme yakalarım heee:1closedeyes:

bu arada bukadar alıntılı cevap yazmayın yahu birbirine geçiyo herşey iki üç mesajda cevap verin:dilcikar:

çakılım kevser hiç geldimi doğumdan sonra:uhm:

hımmmm demek doğum günü çocuğumuz ibolya ......... Doğum günün kutlu olsun canımcımmmmm, bıcırıınla ve sevdiklerinle upuzunnnnnnn huzur dolu yılların olsun inşallahhhhh a.s.

günaydınlarrrhihoyyyt
oh valla oku oku anca bitirdim geçmişi ne de çok kıllatmışınız looo olan var olmayan var iki düşünün ama dii mi ama azmettim valla hiçbir konuya fransuz kalamam:dilcikar:
şimdik ban diyin bacular bizim aşımız 2 marttı malum ben evde deildim benim sağlık ocağı aradı nerdesiniz gelin oğlunuza cıssss yapalım diye biz de yokuz dedim eyi o zaman nerdeyseniz orda yaptırın dedi
bizde gittik bi sağlık ocağına yaptırdık ama ordan bana demir damlası vermedier şimdik hepiniz kullanıyonuz mu bunu 4. aydan sonra mı veriliyomuş
ben bugün sağlık ocağına gidip isteyem mii:uhm:
naıyon gezenti gacııı..len sizin bu oğlanların ne çok saçı var benimkisii kelll:sm_confused:
bırktığın gibiyim destoşum hala geziyooomdelikafadulden sen ettin valla unuttun sandıydım nettü senin oğluş ablamızl arası iyidir inş
bu arada en karizmatik erkekler kel olanlarıymış dediydi artizler üzülmeekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 yaw benim kızım kel destina sen oğluşundan bahsediyon :) sıpanın öööle döküldü ki saçları , annemler normal diyo ama bilemiyorum

yalanmı ama baksana bi bunun bide ibonun oğlanın saçlar kız gibinaniknanik

çıkar boş ver bunlar içerde uzatmışlar naptılarsa:1closedeyes:

edhakcım tombikin çok güzel gülüyo maşallahhkız biraz sıkılıyo evde işte vermedim kreşe hastalık taşımasın diyee..biraz düzelmeye başladı havalar rahatlarımm..

ya kızlar bulaşık makinem bozuldu ya çok dertliyim çok kimbilir benim hım hım ne zaman tamire götürtceksenağlama

destina seni bulmuşken soruyum :) benim kız kollarını geriye atıyo sürekli duruşu bozuk olacak diye korkuyorum ben öne öne çekiyorum , ama ben bırakınca o yine geri atıyo ( omuzlarından itibaren arkaya doğru atıyo anlatabildim mi bilemiyorum da sanki uçacak gibi duruyo ) , 20 sinde doktora götürünce soracam ama çok canım sıkılıyo

yalanmı ama baksana bi bunun bide ibonun oğlanın saçlar kız gibinaniknanik

çıkar boş ver bunlar içerde uzatmışlar naptılarsa:1closedeyes:

he walla dr um da diyodu ultrasondan bakarkene ne saçlı bu oğlan diye de inanmıyodum ben
babasının sçlarından uzun valla benim sıpanın saçlarıı kız olaydı toka takardım vallakaydirigubbakcemile3

aman be güzelim nelere takıyosun..onlar bedenlerini nasıl kullanacaklarını keşfediyolar ..hoşuna gidiyo öyle ypınca demekki hem allah korusun fiziksel bi bozukluk olsa sonradanmı belli olur doğduğunda anlardınız sıkma canını başka bi hareketi keşfettiğinde bırakırkaydirigubbakcemile5

öne çekince zorlanmıyo zaten , hareketlerinde de bir kısıtlama yok , iki kolunu da öne çekip birleştiriyorum sesi çıkmıyor ama ne biliim işte kabadayı gibi olmasın beeee kız çocuğu sonuçta a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…