saolsunlar canlarım benim ama benimde aklım burada giremedim bir türlü fırsat olmadı anca şimdi geldim ama herhalde yarında gelemem kaynanam lar geliyor:1ninca: akşama inşallah burdayım çıkayım bende hadi iyi gecelerr:a015:mirmirmirmir
ben geldimmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden
ibolyacım doğum günün kutlu olsunnnn :teytey: :teytey:
celencim cemrenin resmi çok tatlııııı yerime ısırsana yanaklarını cokacimcoook
konu evde yalnız kalmak sanırım :1ninca: ben evlenene kadar 4 yıl yalnız yaşadım heççç korkmammmm :lepi:
buarada yarın dadımız 3 günlüğüne gidiyor delikafadulden eylül ile macera dolu 3 gün beni bekliyor kaydirigubbakcemile3 eğer gelemezsem merak etmeyin emi kaydirigubbakcemile3
ibolya doğum günün kutlu olsun bir ömür mutlu ol
herkes nireye gitttiiiiiiiiiiiklava:
neyseeee
celen ve leylaaaaaa, söylemedi demeyin valla sizin kızları ben size benzetiyodum ama büyüdükçe babalarına benziyolarrr kaydirigubbakcemile3 benim cadı da babasının kopyasıydı, büyüdüke bana mı benziyo ne :asigim:
Valla mi yaa benim heruff cok istiyoo hep sana benziyo bana benzemiyo felan diye uzuluyoo heruf demisken kocacimm isyerinde bugun elini yakmis kaynar su dokulmus sargiida sarili simdii gece nasil uyuruz bilemiyom eline degmeden bi sabah etseydik ayy oce gorumcem simdi kociss kotu gozemi geldik nee uff yarin kaynanam bi kurban kescem dedi yaa belalar uzak gitsin hepimizden aci agri gostermsin
korkma len sen hiç askeri lojmana giren hırsız duydunmu..kız netti uyudumu
selam kızlar nasılsınız öncelikle hepimizin mevlid kandili mübarek olsun Rabbim bebeklerimize hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin inşallah nihayet uzun bir zaman sonra girebildim neler yaptınız oğlumun arkadaşları napıyorlar iyilermi hasta bebişler iyileştimi celen kızın nasıl oldu biz dün kontroldeydik doktorumuz bu ay kahvaltıya başlattı bizi devam mamasının içine yarım yumurta sarısı 2 bebe bisküvisi 1 tatlı kaşığı pekmez koyup yediriyoruz birde öğlen yoğurt veriyorum onunda içine çok az pekmez ve meyve koyuyorum şükür şimdlik reddetmedi yiyor sebze çorbalarına tadımlık baktıracakmışız bu ay ama daha yapmadım gerçi kabak pırasa gibi az tuzlu olarak yaptığım yemeklerden yedirmiştim bu ay 6 buçuk olmuşuz boyumuzda 64 cm 5 ayda 4 buçuk kilo alabildik bunada şükür yürüteç kesinlikle yasakmış aslında ben istiyordum çünkü ayağa kaldırdığımda hep adım atmaya çalışıyor napalım artık
kızlar benim saçlarım çok ama çok fena dökülüyor öyle böyle değil avuç avuç ama bioxine başladım tabi serumlarını kullanamıyoruz bana iyi geldi 2 gündür kullanıyorum ama çok çok azaldı dökülmesi hem %40 saç oranını artıtırıyormuş .%60 dökülmeyi azaltıyormuş
destina senin bamya nasıl oldu özlettin kendini hatırladığım kadarıyla senin kızında 2 kilo dığmuştu değilmi ne zaman toparladı kendini
aman sorun olmasında hihoyyyt uçupp gitcekk haa o kadar hareketli yani maşalllah
benimm tostos iyi yaa büyüyoo işte hepimizin ki gibi hergün yenii bişe yapıo bugünn edde edddee deip durduu kaydirigubbakcemile3 bizde hiiç bebek görmemiş gibi ağzının içine bakıooz kaydirigubbakcemile3
İBOLYACIMMMMMMMMM
İYİKİ DOĞDUN CANIM ARKADASIMMMMMMMMMa.s.a.s.a.s.
BIZ SENI BUKADAR COK SEVIYORUZ GORMEDEN,,
AİLEN,ARKADASLARIN KIMBILIR NE KADAR SEVIYORDUR...
HEP SENI SEVENLERİN YANINDA OL İNŞ..
DOĞUM GUNUN KUTLU OLDUN..
HERGUNUNBIR ONCEKINDEN GUZEL GEÇSIN.....:1hug::teytey:
destina senin bamya nasıl oldu özlettin kendini hatırladığım kadarıyla senin kızında 2 kilo dığmuştu değilmi ne zaman toparladı kendini
çakılım kevser hiç geldimi doğumdan sonra:uhm:
bırktığın gibiyim destoşum hala geziyooomdelikafadulden sen ettin valla unuttun sandıydım nettü senin oğluş ablamızl arası iyidir inşnaıyon gezenti gacııı..len sizin bu oğlanların ne çok saçı var benimkisii kelll:sm_confused:
yalanmı ama baksana bi bunun bide ibonun oğlanın saçlar kız gibinaniknanik
çıkar boş ver bunlar içerde uzatmışlar naptılarsa:1closedeyes:
destina seni bulmuşken soruyum :) benim kız kollarını geriye atıyo sürekli duruşu bozuk olacak diye korkuyorum ben öne öne çekiyorum , ama ben bırakınca o yine geri atıyo ( omuzlarından itibaren arkaya doğru atıyo anlatabildim mi bilemiyorum da sanki uçacak gibi duruyo ) , 20 sinde doktora götürünce soracam ama çok canım sıkılıyo
aman be güzelim nelere takıyosun..onlar bedenlerini nasıl kullanacaklarını keşfediyolar ..hoşuna gidiyo öyle ypınca demekki hem allah korusun fiziksel bi bozukluk olsa sonradanmı belli olur doğduğunda anlardınız sıkma canını başka bi hareketi keşfettiğinde bırakırkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?