hiç gelmedi:dilcikar::uhm: ben hiç görmedim kevseri :sm_confused:
bizede vermedi ne doktor ne sağlık ocaa.doktor 6. aydan sonra tahlil yaptırıcam ona göre vericem dedi.ama baktım burda herkes kullanii gittim sağlık ocaandan istedim.bu damla dişlerin siyah cıkmasına neden olabilio dedi.suya veya meyve suyuna karıstırarak ver ve arkasından su içir dedi oranın doktoru.bide süt içtikten 2 saat sonra ver ve 2 saat sonra emzir dedi:1closedeyes:günaydınlarrrhihoyyyt
oh valla oku oku anca bitirdim geçmişi ne de çok kıllatmışınız looo olan var olmayan var iki düşünün ama dii mi ama azmettim valla hiçbir konuya fransuz kalamam:dilcikar:
şimdik ban diyin bacular bizim aşımız 2 marttı malum ben evde deildim benim sağlık ocağı aradı nerdesiniz gelin oğlunuza cıssss yapalım diye biz de yokuz dedim eyi o zaman nerdeyseniz orda yaptırın dedi
bizde gittik bi sağlık ocağına yaptırdık ama ordan bana demir damlası vermedier şimdik hepiniz kullanıyonuz mu bunu 4. aydan sonra mı veriliyomuş
ben bugün sağlık ocağına gidip isteyem mii:uhm:
benimde bozulmus.sabahtan beri bulasık yıkıyorum.birikmişte cok zor oluyo.ellerim burustu:çok üzgünüm:edhakcım tombikin çok güzel gülüyo maşallahhkız biraz sıkılıyo evde işte vermedim kreşe hastalık taşımasın diyee..biraz düzelmeye başladı havalar rahatlarımm..
ya kızlar bulaşık makinem bozuldu ya çok dertliyim çok kimbilir benim hım hım ne zaman tamire götürtceksenağlama
muhahaakaydirigubbakcemile3 benim zilloşta ööle duruo.kucaa alınca sarılma pozisonu alcana ucusa gecio.bazen kamyon şöförleri kollarını camdan cıkarır ya ööle duruo bi tuhaf yanenaniknanikdestina seni bulmuşken soruyum :) benim kız kollarını geriye atıyo sürekli duruşu bozuk olacak diye korkuyorum ben öne öne çekiyorum , ama ben bırakınca o yine geri atıyo ( omuzlarından itibaren arkaya doğru atıyo anlatabildim mi bilemiyorum da sanki uçacak gibi duruyo ) , 20 sinde doktora götürünce soracam ama çok canım sıkılıyo
he walla dr um da diyodu ultrasondan bakarkene ne saçlı bu oğlan diye de inanmıyodum ben
babasının sçlarından uzun valla benim sıpanın saçlarııkız olaydı toka takardım vallakaydirigubbakcemile3
:dilcikar: hıh:dilcikar::dilcikar:celeeeeeeeeeeeeen lülülülülülü
celencim benim ebede demir damlasından 2 saat önce we sonra süt içmesin dedi ama anne sütü içebilir dedi...sana anne sütüde içmesinmi dediler yanlış anlamış olabilirmisin...ben bunu doktora soriim bugün...:uhm:
daha istemiim:dilcikar: ben kendm içerüm gayfemiceleeen saa küsüm ben sana kayfe yapmıştım ama tam 18 dk içmedin kayfemi bi daha da saa kayfe mayfe yok buyrun bu benden herkese
celen hariç :dilcikar:
şaka şaka üzülme ağlama sana da var al
eli haşlanmış kocesininbenneyaptımkileylacım nolduki geçmiş olsun:sm_confused:
Destina,Terken ve ibolya valla bebekleriniz benimki gibi bidilikmis :) bende forumda en bidilik benimki saniyordum.:)
Destina,Terken ve ibolya valla bebekleriniz benimki gibi bidilikmis :) bende forumda en bidilik benimki saniyordum.:)
bu bidilik ne olu ki :uhm:
mini minnacik oliyiii:)bu bidilik ne olu ki :uhm:
len bu sütaşın halay ceken ineklerini gördnüzmükaydirigubbakcemile3 en son cıkan 3 inekten biri ibolyaşutarafagitti diğeri dbestşutarafagitti ötekide ben:roflol: ağlayanda zambak:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?