2008 Ekim Anneleri

edhakcım maşallah oğluşuna , sevimli bacaksız , çapkın olacak gibi görünüyo he

good morning len:mymeka:
:uhm: ben hiç görmedim kevseri :sm_confused:
hiç gelmedi:dilcikar:
bizede vermedi ne doktor ne sağlık ocaa.doktor 6. aydan sonra tahlil yaptırıcam ona göre vericem dedi.ama baktım burda herkes kullanii gittim sağlık ocaandan istedim.bu damla dişlerin siyah cıkmasına neden olabilio dedi.suya veya meyve suyuna karıstırarak ver ve arkasından su içir dedi oranın doktoru.bide süt içtikten 2 saat sonra ver ve 2 saat sonra emzir dedi:1closedeyes:

benimde bozulmus.sabahtan beri bulasık yıkıyorum.birikmişte cok zor oluyo.ellerim burustu:çok üzgünüm:

muhahaakaydirigubbakcemile3 benim zilloşta ööle duruo.kucaa alınca sarılma pozisonu alcana ucusa gecio.bazen kamyon şöförleri kollarını camdan cıkarır ya ööle duruo bi tuhaf yanenaniknanik

he walla dr um da diyodu ultrasondan bakarkene ne saçlı bu oğlan diye de inanmıyodum ben
babasının sçlarından uzun valla benim sıpanın saçlarıı kız olaydı toka takardım vallakaydirigubbakcemile3

bizde keliz:çok üzgünüm: cocuumun kafası üşüd hep kış günü:ecrin_bebek:

celencim benim ebede demir damlasından 2 saat önce we sonra süt içmesin dedi ama anne sütü içebilir dedi...sana anne sütüde içmesinmi dediler yanlış anlamış olabilirmisin...ben bunu doktora soriim bugün...:uhm:

celeeeeeeeeeeeeen lülülülülülü
:dilcikar: hıh:dilcikar::dilcikar:

yok emzirdikten sonra 2 saat gecsin dedi.bi sor bakam.karı azcık alık alık bakıodu.

kız leyluuuşş ben kocanın elini okumadıydım bacıım:çok üzgünüm: kusura bakma.cok gecmiş olsun.şimdi nasıla.s.

ya sabahtan beri aklıma yıldızın bi şarkısı takıldı ama bi cmle sööleyebiliyoum gerisi aklıma gelmio siz bilionuzmuu
sanki ben hiç yasamadııııım seni tanıyanaaaa deeeek:icecream:

celeeen saa küsüm ben sana kayfe yapmıştım ama tam 18 dk içmedin kayfemi bi daha da saa kayfe mayfe yok buyrun bu benden herkese
celen hariç :dilcikar:

şaka şaka üzülme ağlama sana da var al

celeeen saa küsüm ben sana kayfe yapmıştım ama tam 18 dk içmedin kayfemi bi daha da saa kayfe mayfe yok buyrun bu benden herkese
celen hariç :dilcikar:

şaka şaka üzülme ağlama sana da var al
daha istemiim:dilcikar: ben kendm içerüm gayfemi
ya dün yanlızım dedik heralde demi:mymeka: cocuuklan ilgileniidim.gürmedim gayfeni:mymeka: pinti karı:mymeka:
leylacım nolduki geçmiş olsun:sm_confused:
eli haşlanmış kocesininbenneyaptımki
Destina,Terken ve ibolya valla bebekleriniz benimki gibi bidilikmis :) bende forumda en bidilik benimki saniyordum.:)

muhahaa sizin bidiliklerinizi yerim ben beeecokacimcoook

merhaba kızlar nasılsınızzz

eylül sabah 730 da uyandı kafamçokkarıştı .. kahvaltı yaptırdım oynaştık ettik, 930 da uyuttum sallaya sallaya 1130 a kadar uyudu :teytey: :teytey: :teytey:

şimdi popişini açtım, oynuyo kendi kendine, ayaklarını ağzına götürmeye çalışıyo.. bi de çok geveze anammm kafam şiştiiii :asigim:

celencim demir damlası ben de başlamadım henüz.. kan sayımına göre başlanacak..

len bu sütaşın halay ceken ineklerini gördnüzmükaydirigubbakcemile3 en son cıkan 3 inekten biri ibolyaşutarafagitti diğeri dbestşutarafagitti ötekide ben:roflol: ağlayanda zambak:dilcikar:

len bu sütaşın halay ceken ineklerini gördnüzmükaydirigubbakcemile3 en son cıkan 3 inekten biri ibolyaşutarafagitti diğeri dbestşutarafagitti ötekide ben:roflol: ağlayanda zambak:dilcikar:

puhahahaa :roflol: :roflol: :roflol:

yaw müge anlıyı izleyen var mı? arif hoca nerde??? onun yerine neden öteki adam gelmiş :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…