2008 Ekim Anneleri

ya sabahtan beri aklıma yıldızın bi şarkısı takıldı ama bi cmle sööleyebiliyoum gerisi aklıma gelmio siz bilionuzmuu
sanki ben hiç yasamadııııım seni tanıyanaaaa deeeek:icecream:

şimdi senle hayat güzel düşlerim gerçek sanki ben hiç yaşamadım dekk.....kaydirigubbakcemile3

şu inek işinede çok güldüm yalnız inekliğini tescilledik böylecedelikafadulden

len bu sütaşın halay ceken ineklerini gördnüzmükaydirigubbakcemile3 en son cıkan 3 inekten biri ibolyaşutarafagitti diğeri dbestşutarafagitti ötekide ben:roflol: ağlayanda zambak:dilcikar:

uleyn uleyn ne diyon leyn sen niye ağlayan ben oluyomuşum daha izlemedim bakem izleyem eğer kötü bşişiye benzetmişsen klava:

mini minnacik oliyiii:)

Zambakcim Gulce ilacini almaya basladiktan sonra hafiften duzelme oldumu ..

canım maşallah ilaçlarını hiç reddetmeden alıyo şimdilik uyku problemimi tam gaz devam yine hiç uyumuyoz ama birazcım mama yedi inşallah tez zamanda düzelir

şimdi senle hayat güzel düşlerim gerçek sanki ben hiç yaşamadım dekk.....kaydirigubbakcemile3

delikafadulden bundan bööyle küpe numaralarıyla çağıralım :roflol::roflol:

ptesi günlri onun dersi varmış sabahtan. oyuzden ptesi sabahları gelmio

hmm saol bacım çok aydınlandım kaydirigubbakcemile3

kız dbest senin lülü görmeyeli pek bi tatlı pek bi dilli oluş yerim be zilliyii

saol teyzesi.. şimdi de anakucağında, oyuncakları ile kavga ediyo.. nasıl sinirleniyor çok komik kaydirigubbakcemile3 bi tane balığı var kuyruğunu çekince kıpraşıyo bi de tavşanı var çıngıraklı bi de kulakları hışırdıyo, onları ana kucağına asıyorum çok seviyo oynamayı ama bugün nedense kavga ediyo oyuncaklarla sanki ordan koparmak istiyo gibi bi hırslanıyo söyleniyo çok komikkkk kaydirigubbakcemile3 ben bunun sinirini yerimmm :asigim:

yani diosun ki tek cümle sööleme 2 cümlwe söölekafamçokkarıştı len devamını desene:mymeka:
hemi ben doğurduumdan beri sütaş inekliğimi kabul ediyorumnaniknanik ben ve dbest meme bitlerinin anneleri olaraktan sütaş ineğüyüz:lepi:
uleyn uleyn ne diyon leyn sen niye ağlayan ben oluyomuşum daha izlemedim bakem izleyem eğer kötü bşişiye benzetmişsen klava:
yuok kız güzelkaydirigubbakcemile3 cocuk peyniri yemio die üzülüo.
len diğer ekim anaları sizin adınızı söölemedim die yırttınız mı sandınızlülülülülülü o arkada oynayan diğer sütaşlarda sizsiniz:roflol:lülülülülülü yönetmende destinakaydirigubbakcemile3
delikafadulden bundan bööyle küpe numaralarıyla çağıralım :roflol::roflol:
muhahaaa sende varsın ordakaydirigubbakcemile5

celen ben de inekliğimi kabul ettim leyn itiraz etmiyom gördüğün gibi :roflol: saat 1300 den önce eylüle mama yokkk nasıl oyalacağımı şaşırdım valla delikafadulden

kucağıma alamıyom, anında kafasını memelerime gömüyo kaydirigubbakcemile3 öyle böyle oyalamaya uğraşıyom valla -tatlicadiarzu-

ben ineklikten yırttım bacım, süt olayımız kalmadı maalesef :)

sabah bi canak dediğin kahvaltıdan hazırlayıp yedirdim üstüne 45 dk beni emdilaelaelaelaelae bunlar ayrı bi cins

ben ineklikten yırttım bacım, süt olayımız kalmadı maalesef :)

yaa:çok üzgünüm: ozaman sen senarist ol napakyerimseniben sürden ayrılanı halilo kaparyasakkelime süt olayın bitse bile sen emekli olmus bi sütaş ineküsünkaydirigubbakcemile3

sabah bi canak dediğin kahvaltıdan hazırlayıp yedirdim üstüne 45 dk beni emdilaelaelaelaelae bunlar ayrı bi cins

:roflol: maşallah cemreye afiyet olsun kuzumaaa

ayyy benim cadı çok garip davranıyo bugün yaaaa kafamçokkarıştı oyuncaklarınla kavga ediiiiii onlara bağırıyiiiiii

canım maşallah ilaçlarını hiç reddetmeden alıyo şimdilik uyku problemimi tam gaz devam yine hiç uyumuyoz ama birazcım mama yedi inşallah tez zamanda düzelir

inşallah canim inşallah..
bu arada kaşık mamasimi veriyorsun.bende bozdum kafayi artik,perişan oldum emzirecem diye.bende tam gaz başliyacam ek gidaya..
saat kac oldu benimki hala emmedi.simdi uyuttum biraz uykusunu alsin gidip emzirecem.ne varsa su parmaginda copur copur saatlerce onu emiyor.

yaa:çok üzgünüm: ozaman sen senarist ol napakyerimseniben sürden ayrılanı halilo kaparyasakkelime süt olayın bitse bile sen emekli olmus bi sütaş ineküsünkaydirigubbakcemile3

koreografınız oliiiim anam yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…