2008 Ekim Anneleri

zambakcım gülce nasıl oldu sıkıntısı azalmıştır yavrunun inşallah.. uykusu nasıl düzeldi mi..

Mor inek,bir nevi farkli olmak,fark yaratmak anlaminda iş dunyasinda kullaniliyor.:) Milkayla alakasi yok.. Yani ben cakiltasi acikta kaldi diye oyle dediydim. :)

heeeeCADIARZU eyi öörenmiş oldumŞeniz

kızlar sizin bebişlerin de dudağı çatlıyo mu :uhm:

eylülün hem üst hem alt dudağı çatlamış :çok üzgünüm: susuz kalmasın diye su veriyorum ama geçmedi bitürlü yaaaa

aranızda mustela nın nemlendiricisini kullanan var mı? almayı düşünüyorum ama dudak için olanını görmedim CADIARZU

kız leyluuuşş ben kocanın elini okumadıydım bacıım:çok üzgünüm: kusura bakma.cok gecmiş olsun.şimdi nasıla.s.

Sagol canimm yaa bilmiyomki sargida gostermiyo bana uzulurum diyee ama bagagi yanmis galibaa bileklerine kadar sarilii
ya sabahtan beri aklıma yıldızın bi şarkısı takıldı ama bi cmle sööleyebiliyoum gerisi aklıma gelmio siz bilionuzmuu
sanki ben hiç yasamadııııım seni tanıyanaaaa deeeek:icecream:

Ben düserken yukseklerden ucurumlara askin tuttu ellerimden ummadigin andaa simdi senle hayat ruya duslerim gercek sanki ben hic yasamadim seni seni taniyana dek
leyloş geçmiş olsun canım kaynanan haklı en azından sadaka verin

Sagol canim yaa valla nazar mi ediyolar napiyolar sadakami verir bilmiyomda bugun bi kurban kesip bagislayacam diyodu
hhıımmm geçmiş olsun leylacım en çok korktuğum şeydir yanık..Allah şifa versin:Saruboceq:

Sagol canimm
len bu sütaşın halay ceken ineklerini gördnüzmükaydirigubbakcemile3 en son cıkan 3 inekten biri ibolyaşutarafagitti diğeri dbestşutarafagitti ötekide ben:roflol: ağlayanda zambak:dilcikar:

Pu haha haha ha ne guldumm yaavv

Gecmiss olsunn canim senin cadi senii eme me dudaklari catlatti

Mustela hydra stick with cold Cream Dudak koruyucu,Turkiyede nerde satiliyordur bilmiyorum ama mutlaka internetteki satiş sitelerinde vardir.
Bu arada ben hic kullanmadim,nasildir bilmiyorum.Ama genel olarak mustelanin diger urunlerinden memnunum.

ay kızlar demir damlasını ben hiç dikkat etmeden verdim ya mama yada emme saatlerini dikkate almadım yani ama doktorda bişey demedi doğru aslında bizde demir hapı aldığımızda 1 saat önce ve sonra çay süt içemiyoruz sonuçta zambak şevvalin nesi var noldu dişmi çıkarıyor
kızlar siz kahvaltıda ne veriyosunuz biz mamasının içine yumurta sarısı pekmez bebe bisküvisi ekliyip yediriyoruz şimdi yoğurtda yapacam inşallah günlük sütten yaptığım yoğurt tutmadı mamasından yapılan daha kıvamlı güzel oluyor şimdilik kahvaltı ve öğleden sonra öğün olarak yoğurt veriyorum birde meyve suyuna devam etcekmişiz doktor muhallebi verme daha erken dedi gerçi ben birkaç defa yedirmiştim

ay kızlar ben geçen gün oğlumu düşürdüm ya mutfakta yemek hazırlıyodum ana kucağındaydı nasıl kaydıysa artık bir ağlama sesi baktım boylu boyunca yerde yatıyor ana kucağı devrilmiş korkmuş bende çok korktum yalnız bırakamıyorum artık
ibolya demek doğum günün hadi bakalım kutlu olsun yeni yaşın kaç yaşına girdin bakalım hee

2 çocuğu olan anneler nasıl idare ediyorsunuz ya destina meran ben hayret ediyorum herşeye yetişemem gibi geliyor bana şu halde bile vakit yetmiyor Allah kolaylık versin

Bu national geographic kanalina bayiliyom yaa cok guzell anne karnindaki bebegi dogumu canli canli gosteriyodu gecen de anne krnindaki yunusu ve dogumu gosterdi simdide kediyi ele almislar halile kedi ve anne karnindaki 2kediyi gosteriyolarr ben bayilirim boyyle seyler izlemeye

ekim bacularının kızları dünya ahret bacumuzdur amma diğerlerini bilememm:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

ne demek istiyon len kızlar dünya ahret bacumuzdur diye totoş mu yapcan oğlanları:mymeka:

valla dünya ahret bacumuz falan deelsiniz cemre bizimdir...

çakılım hani bu celen bebek diye mesanesini seviyodu ya hamişken bunun ismini mesane koyak bizsositososito

hee bende izliyom onu yunusun önce bacakları çıkıyo sonra koybolup kuyruk çıkıyo:uhm:

hakket yunuslardanmı türedik acep...

2 çocuğu olan anneler nasıl idare ediyorsunuz ya destina meran ben hayret ediyorum herşeye yetişemem gibi geliyor bana şu halde bile vakit yetmiyor Allah kolaylık versin

aslında deliriyorum ama normal taklidi yapıyorum evmi dağılmış boş verr diyomm..en zoru yemek onuda bazen herife yaslıyom geçinip gidiyozzsositososito

beyazzambak başlık açmışsın noldu kız emmiyor demişsin daha öncede böylemiydi benimkide hala uyanıkken emmiyor uslu duran çocuk memeye gelince kıyamet koparıyor silikon uçla veriyodum emzik gibi emiyodu ondanda sıkıldı şimdi uyutup emziriyorum aslında memeyi bırakmaya meyilli ama hep ben mücadele ediyorum yaşlandıracak bizi bunlar ilk defa geçen gün saçımda beyaz tel buldum yaasenağlamasenağlama

hee bende izliyom onu yunusun önce bacakları çıkıyo sonra koybolup kuyruk çıkıyo:uhm:

hakket yunuslardanmı türedik acep...

Gecenlerde 4 uz hamile anneyi gostediler bakmismiydinn anne karninda bebiler kavga ediyoo birbirine tekme atiyolar sigmiyolar icerii bazen elele tutusuyolar sezeryanla dogurdu o karii hatta birinin gobegini keserkende bebis makasa tekme attiydi cok gulmustukk

ben kedilere aşığım yaw :asigim: iyi ki dedin, açtım izliyom leylacım saolasın.. anne karnındayken bile pençeleri var çok sevimliiii :asigim:

teşekkür ederim canım saolasın.. eczanede bulamazsam netten sipariş verim bari..

ben kedilere aşığım yaw :asigim: iyi ki dedin, açtım izliyom leylacım saolasın.. anne karnındayken bile pençeleri var çok sevimliiii :asigim:

Tam da kedicikleri gostermiyo Kedii familyasini ele almis aslanlarida gorteriyoo ben ona bakem bari kedileri hic sevmem

Tam da kedicikleri gostermiyo Kedii familyasini ele almis aslanlarida gorteriyoo ben ona bakem bari kedileri hic sevmem

niye sevmiyon leyn kedileriiii :dilcikar: kediler kovalasın seniiii lülülülülülü

benim kedim de yavrulamıştı böyle :asigim: ayyyy yavruları bembeyazzz çok güzellerdiiiiiiii :asigim: :asigim:
kediciğimin sancıları gelince ona hazırlamış olduğum yere girmek istemedi hiç (sessiz sakin bi köşede, kutunun içine minder koyarak loş bi ortam hazırlamıştım) ama kediciğim bana okadar düşkündü ki bütün yavrularını benim kucağımda doğurdu :asigim:

sonra ona sepet hazırlamıştım yavrularınla orda yatacaklardı ama her sabah uyandığımda bütün yavruları üzerimde bulurdum, ben ezilcekler diye korkardım çünkü çok miniklerdi, sepete geri koyardım, ama kedişim geri yanıma taşırdı gözümü açtığımda yavrular yanımda olurdu kaydirigubbakcemile3 (uykum da çok pis ağır ama yavrulara hiç bişey olmadı allahtan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…