2008 Ekim Anneleri

Terken benimkide uyanikken emmiyor ne olacak boyle yaaa..sizin doktorlariniz ne diyor bu duruma.pes etmek uzereyim ama benimki biberonda almiyor,ek gidayada baslamadim.delirmek uzereyim.ustelik ben de iki cocukluyum....

Ben de kedi manyagiyimdir,cok severim.Yillar once Gece adinda siyah bir kedim vardi.

Terken benimkide uyanikken emmiyor ne olacak boyle yaaa..sizin doktorlariniz ne diyor bu duruma.pes etmek uzereyim ama benimki biberonda almiyor,ek gidayada baslamadim.delirmek uzereyim.ustelik ben de iki cocukluyum....
ay ne biliyim bacım doktor ara sıra yaparlar diyor o zaman uyurken emzirecen diyor benimki doğduğunda daha beni ememeden küveze girde ve ordada ilk defa biberonla tanıştı ilk 1 ay kendimi sağıp biberonla verdim çok küçüktü doktor emzirmek için zorlama yorma demişti o zamandan beri cok cok emmedi beni eşek sıpası biberonu elimde görünce odanın kapısında bile olsam çıldırıyor çığlıllar atıyor ben hep uyutarak emziriyorum napalım o zaman da hemen uyuyakaldığı için az emiyor neyse ek gıda zamanı geldi Allahtan azcık rahatladık

kaşık mması veridim ama onu yedirmekde ölüp ölüp dirilmek gibi göbeğimiz çatlıyo yedirene kadar dünden berii biberon maması veriyom 2 gündür kuzum biberon alıyo :lepi:

Ayy ne diyonn senn ben cok huylanirim hemde igrenirim kucagimda dogursa felan hic bi hayvani oyle ustume alamam bi civciv haric

kaşık mması veridim ama onu yedirmekde ölüp ölüp dirilmek gibi göbeğimiz çatlıyo yedirene kadar dünden berii biberon maması veriyom 2 gündür kuzum biberon alıyo :lepi:

çok sevindimmm hadi darısı başımızaa delikafadulden

Ayy ne diyonn senn ben cok huylanirim hemde igrenirim kucagimda dogursa felan hic bi hayvani oyle ustume alamam bi civciv haric

puhahahaa lülülülülülü

naber kızlar amma da kıllatmışınız len.ne var ne yok.dün tam girdim misafir geldi.şimdi de eylül uyandı.altını değiştiriyim diye açtım altını uyudu.ben de bıraktım ölece uyuyo valla.hoşuna gitti cadının.ankaranın havası düzeliyo.artık yavaş yavaş dışarıya alıştırıyım diyorum.yoksa hemen hasta olur falan diyolar.zaten 5 aydır toplasan 4 defa çıkmadı.o da dediğim gibi alışveriş merkezlerine.neyse sizde ne var ne yok?leylanın kocasına nolmuş.okuyamadım.neyse geçmiş olsun leylacım

ya bu arada meranla ibolya nerdeler?kaç sayfa okudum yoklar.bi yere mi gittiler acaba:uhm:

Ya benim cadi demir damlasi yuzunde agzina ne versem ilac saniyo hic yutmdan puskurtuyoo su bile icmez olduu

kızım da öpüyomuş teyzelerini.yanlış anlaşılmasın len sadece teyseleri:roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…