beyazzambak başlık açmışsın noldu kız emmiyor demişsin daha öncede böylemiydi benimkide hala uyanıkken emmiyor uslu duran çocuk memeye gelince kıyamet koparıyor silikon uçla veriyodum emzik gibi emiyodu ondanda sıkıldı şimdi uyutup emziriyorum aslında memeyi bırakmaya meyilli ama hep ben mücadele ediyorum yaşlandıracak bizi bunlar ilk defa geçen gün saçımda beyaz tel buldum yaasenağlamasenağlama
niye sevmiyon leyn kedileriiii :dilcikar: kediler kovalasın seniiii lülülülülülü
benim kedim de yavrulamıştı böyle :asigim: ayyyy yavruları bembeyazzz çok güzellerdiiiiiiii :asigim: :asigim:
kediciğimin sancıları gelince ona hazırlamış olduğum yere girmek istemedi hiç (sessiz sakin bi köşede, kutunun içine minder koyarak loş bi ortam hazırlamıştım) ama kediciğim bana okadar düşkündü ki bütün yavrularını benim kucağımda doğurdu :asigim:
sonra ona sepet hazırlamıştım yavrularınla orda yatacaklardı ama her sabah uyandığımda bütün yavruları üzerimde bulurdum, ben ezilcekler diye korkardım çünkü çok miniklerdi, sepete geri koyardım, ama kedişim geri yanıma taşırdı gözümü açtığımda yavrular yanımda olurdu kaydirigubbakcemile3 (uykum da çok pis ağır ama yavrulara hiç bişey olmadı allahtan)
ay ne biliyim bacım doktor ara sıra yaparlar diyor o zaman uyurken emzirecen diyor benimki doğduğunda daha beni ememeden küveze girde ve ordada ilk defa biberonla tanıştı ilk 1 ay kendimi sağıp biberonla verdim çok küçüktü doktor emzirmek için zorlama yorma demişti o zamandan beri cok cok emmedi beni eşek sıpası biberonu elimde görünce odanın kapısında bile olsam çıldırıyor çığlıllar atıyor ben hep uyutarak emziriyorum napalım o zaman da hemen uyuyakaldığı için az emiyor neyse ek gıda zamanı geldi Allahtan azcık rahatladıkTerken benimkide uyanikken emmiyor ne olacak boyle yaaa..sizin doktorlariniz ne diyor bu duruma.pes etmek uzereyim ama benimki biberonda almiyor,ek gidayada baslamadim.delirmek uzereyim.ustelik ben de iki cocukluyum....
zambakcım gülce nasıl oldu sıkıntısı azalmıştır yavrunun inşallah.. uykusu nasıl düzeldi mi..
inşallah canim inşallah..
bu arada kaşık mamasimi veriyorsun.bende bozdum kafayi artik,perişan oldum emzirecem diye.bende tam gaz başliyacam ek gidaya..
saat kac oldu benimki hala emmedi.simdi uyuttum biraz uykusunu alsin gidip emzirecem.ne varsa su parmaginda copur copur saatlerce onu emiyor.
niye sevmiyon leyn kedileriiii :dilcikar: kediler kovalasın seniiii lülülülülülü
benim kedim de yavrulamıştı böyle :asigim: ayyyy yavruları bembeyazzz çok güzellerdiiiiiiii :asigim: :asigim:
kediciğimin sancıları gelince ona hazırlamış olduğum yere girmek istemedi hiç (sessiz sakin bi köşede, kutunun içine minder koyarak loş bi ortam hazırlamıştım) ama kediciğim bana okadar düşkündü ki bütün yavrularını benim kucağımda doğurdu :asigim:
sonra ona sepet hazırlamıştım yavrularınla orda yatacaklardı ama her sabah uyandığımda bütün yavruları üzerimde bulurdum, ben ezilcekler diye korkardım çünkü çok miniklerdi, sepete geri koyardım, ama kedişim geri yanıma taşırdı gözümü açtığımda yavrular yanımda olurdu kaydirigubbakcemile3 (uykum da çok pis ağır ama yavrulara hiç bişey olmadı allahtan)
kaşık mması veridim ama onu yedirmekde ölüp ölüp dirilmek gibi göbeğimiz çatlıyo yedirene kadar dünden berii biberon maması veriyom 2 gündür kuzum biberon alıyo :lepi:
Ayy ne diyonn senn ben cok huylanirim hemde igrenirim kucagimda dogursa felan hic bi hayvani oyle ustume alamam bi civciv haric
Ya benim cadi demir damlasi yuzunde agzina ne versem ilac saniyo hic yutmdan puskurtuyoo su bile icmez olduu
oğlan kucağımda eylüşün resmine bakıyozz:jeyyar:
kaşık mması veridim ama onu yedirmekde ölüp ölüp dirilmek gibi göbeğimiz çatlıyo yedirene kadar dünden berii biberon maması veriyom 2 gündür kuzum biberon alıyo :lepi:
meyve suyuna karıştır ver canım hangini kullanıyosun devit 3 tatsız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?