Merhaba arkadaşlar ben 2009 ekim anne adayıyım yani öyle olmasını ümit ediyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
siz tecrübelisiniz diye size bir şey danışmak istiyorum
ben kan testi yaptırdım ve 841 çıktı ilk kez bu perşembe dr a gidecektim ancak bugün bende önce kahverengi sonrada normal kan şeklinde kanama oldu :çok üzgünüm:
sizin başınıza hiç böyle birşey geldimi yarın sabah için randevu aldım ancak çok merak ediyorum ve onu kaybetmekten korkuyorumsenağlamasenağlamasenağlama
hee bende isledim coook datluydular beeŞeniz gecen günde köpek doğurdu.doğan yavruyu hemen annenin önne koydular.o da plesantayı yedi.onu yerse süt oluomusCADIARZUBu national geographic kanalina bayiliyom yaa cok guzell anne karnindaki bebegi dogumu canli canli gosteriyodu gecen de anne krnindaki yunusu ve dogumu gosterdi simdide kediyi ele almislar halile kedi ve anne karnindaki 2kediyi gosteriyolarr ben bayilirim boyyle seyler izlemeye
lülülülülülüne demek istiyon len kızlar dünya ahret bacumuzdur diye totoş mu yapcan oğlanları:mymeka:
valla dünya ahret bacumuz falan deelsiniz cemre bizimdir...
çakılım hani bu celen bebek diye mesanesini seviyodu ya hamişken bunun ismini mesane koyak bizsositososito
ayyyyy:asigim: bende bayılırım kedilere.kızımada asılıycam bu sewgiyi:lepi:niye sevmiyon leyn kedileriiii :dilcikar: kediler kovalasın seniiii lülülülülülü
benim kedim de yavrulamıştı böyle :asigim: ayyyy yavruları bembeyazzz çok güzellerdiiiiiiii :asigim: :asigim:
kediciğimin sancıları gelince ona hazırlamış olduğum yere girmek istemedi hiç (sessiz sakin bi köşede, kutunun içine minder koyarak loş bi ortam hazırlamıştım) ama kediciğim bana okadar düşkündü ki bütün yavrularını benim kucağımda doğurdu :asigim:
sonra ona sepet hazırlamıştım yavrularınla orda yatacaklardı ama her sabah uyandığımda bütün yavruları üzerimde bulurdum, ben ezilcekler diye korkardım çünkü çok miniklerdi, sepete geri koyardım, ama kedişim geri yanıma taşırdı gözümü açtığımda yavrular yanımda olurdu kaydirigubbakcemile3 (uykum da çok pis ağır ama yavrulara hiç bişey olmadı allahtan)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn:Saruboceq:çok sevindimmm hadi darısı başımızaa delikafadulden
puhahahaa lülülülülülü
vaaaay demek öölea.s:dilcikar:oğlan kucağımda eylüşün resmine bakıyozz:jeyyar:
Merhaba arkadaşlar ben 2009 ekim anne adayıyım yani öyle olmasını ümit ediyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben kan testi yaptırdım ve 841 çıktı ilk kez bu perşembe dr a gidecektim ancak bugün bende önce kahverengi sonrada normal kan şeklinde kanama oldu :çok üzgünüm:
sizin başınıza hiç böyle birşey geldimi yarın sabah için randevu aldım ancak çok merak ediyorum ve onu kaybetmekten korkuyorumsenağlamasenağlamasenağlama
kızlar 5 aydan beri ilk defa nohut yaptım yemeye korkuyrum ya bişey olursaaa
merhaba ben 2009 ekim anne adayıyım işlh tabi:) tecrübeli biriletriyle konuşmak bilgi almak istiyorum ben folik asit kullanmıyorum 7+1im yarın ilk kontrolüme gideceğim.zararı olurmu folik asit kullanmamamın
merhaba ben 2009 ekim anne adayıyım işlh tabi:) tecrübeli biriletriyle konuşmak bilgi almak istiyorum ben folik asit kullanmıyorum 7+1im yarın ilk kontrolüme gideceğim.zararı olurmu folik asit kullanmamamın
hayırlı akşamlar hanımlar.bu gece yalnızım kociş nöbetçi.bütün gün ne elektrikler ne sular vardı sinir oldum.inşaallah akşam falan gitmez her yere mum koydum zaten.siz naptınız nasılsınız
kızlar 5 aydan beri ilk defa nohut yaptım yemeye korkuyrum ya bişey olursaaa
::küstümm len size cok piss:1closedeyes:
sabah su damlanın adını sordum,kımse yazmadı.
yazdıramadım sağlık ocagındaa:1no2:
:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?