2008 Ekim Anneleri

gecmisi okudum ohh ne guzel killaltmisiniz simdi ben geldilm kimse yok Çok üzgünüm çoook . bizim gecemisz biraz zor gecti. ardanin habire burnu tikandi. uyandi yavrum. hatta gece bi saat kadar arabasiyle koridorda gezdirdim de oyle uyuttum :teselli: simdi de uyuyo. yorgunlugu cikiyo heralde.. dbestcim ben hamileyken kendim icin kullanmistim mustelanin urunlerini cok memnun kalmistim. hadi gelin de muhabbet edelim yaaa tek basina olmuyo boyleee fisfisfis

Merhaba arkadaşlar ben 2009 ekim anne adayıyım yani öyle olmasını ümit ediyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
siz tecrübelisiniz diye size bir şey danışmak istiyorum

ben kan testi yaptırdım ve 841 çıktı ilk kez bu perşembe dr a gidecektim ancak bugün bende önce kahverengi sonrada normal kan şeklinde kanama oldu :çok üzgünüm:
sizin başınıza hiç böyle birşey geldimi yarın sabah için randevu aldım ancak çok merak ediyorum ve onu kaybetmekten korkuyorumsenağlamasenağlamasenağlama

heeyyyyyytttttt ben geldimmm:sm_cool:
umarım herkes iyidir.özledim hepinizi.tüm gün temizlik yaptım.ölüyoommm.Allahtan oğluş diğer günlere nazaran daha usluydu bugün..dün babişkosuyla gidip araba aldık ona sonunda.gezmelere başlıcaz artık havalar ısınıohihoyyythihoyyyt
ya varya bu çocuk resmen veletben o kadar uğraşıp ona sebzeler haşlıyorum.püreler yapıyorum.ağzına değdiği an çığlık çığlığa ağlıyo:mymeka:kavanoz sebze püresi verdim bugün ilk kez.(hemde tadına baktım böğğk..benim yaptığım 1000 kat daha güzel:dilcikar:)herif yaladı yuttu yaaaaaaaaaasenağlamasenağlama
ben şimdi yiyo diye sürekli hazır püre alırsam benim yaptıklarımı yemicek..ee benim yaptıklarımı zaten yemiyo ve bu tadlardan mahrum oluyo diye üzülüyom:uhm:ben ne halt yicem şimdii..hazır vermek istemiyodum bide yaaÇok üzgünüm çoook

canım geçmiş olsun.benim başıma böyle bişey gelmedi ama gelen arkadaşlardan biliyorum.bazen çok hafif kanamalar olabiliyo diye duymuştum.tabiki mutlaka dr.una görün.inşallah kötü bi durum yoktur.Allah'ım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.hamişlik uzun ve zor bi dönem gibi geliyo.dikkat etmen gereken çok şey var.ama geriye dönüp baktığımda gerçekten de çok keyifliymiş diyorum.:CüvCüv:
umarım 2009 ekim anneleride aynı duyguları yaşar.ekim annesi olmak çok güzel..
tekrar geçmiş olsun.sağlıkla bebişini kucağına al inşallahŞeniz

hee bende isledim coook datluydular beeŞeniz gecen günde köpek doğurdu.doğan yavruyu hemen annenin önne koydular.o da plesantayı yedi.onu yerse süt oluomusCADIARZU
lülülülülülü

len sen gecmişi falan mı okuon len:1shok: ben bilenem unuttuydumkaydirigubbakcemile3
ayyyyy:asigim: bende bayılırım kedilere.kızımada asılıycam bu sewgiyi:lepi:
çok sevindimmm hadi darısı başımızaa delikafadulden

puhahahaa lülülülülülü
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn:Saruboceq:

oğlan kucağımda eylüşün resmine bakıyozz:jeyyar:
vaaaay demek öölea.s:dilcikar:

13. haftaya kadar oldu bnm.progestan kjullandım.inşallah sorun olmadan biter yaa:çok üzgünüm::Saruboceq:

kimse muhabbet etmiyo..neyse oğluş uyandı.kaçtım ben.yarın görüşürüz inşallah.öptüm hepiniziiii

benimde iilk 3 ay icinde 1yada 2 kez hafif lekelenmeler oldu.sen simdi hic korkma,sabah doktorun sana ne olup bittigini soyleyecektir.umarim hersey yolundadir.

hayırlı akşamlar hanımlar.bu gece yalnızım kociş nöbetçi.bütün gün ne elektrikler ne sular vardı sinir oldum.inşaallah akşam falan gitmez her yere mum koydum zaten.siz naptınız nasılsınız

kızlar 5 aydan beri ilk defa nohut yaptım yemeye korkuyrum ya bişey olursaaa

canım benimde kanamalı geçti hamileliğim.ben öyle durumlarda hemen yatıyordum.sende yat.dikkat et ve doktoruna git mutlaka.

merhaba ben 2009 ekim anne adayıyım işlh tabi:) tecrübeli biriletriyle konuşmak bilgi almak istiyorum ben folik asit kullanmıyorum 7+1im yarın ilk kontrolüme gideceğim.zararı olurmu folik asit kullanmamamın

korkma be canım bişi olmaz ben doğduğundan beri yiyorum sütten onların vitaminini alması gerekiyomuş hem yesemde gazı oldu yemesemde şimdi zaten geçti boşver güzel güzel ye afiyet olsun

canım öncelikle hayırlı olsun... baktırdığın kan testini 2 gün sonra tekrar ettirmen lazım, eğer değerin 1700 civarı çıkarsa normal demektir, ama kanama olmasın diye dr ilaç verecektir mutlaka dr a kontrole gitmen lazım yani..

merhaba ben 2009 ekim anne adayıyım işlh tabi:) tecrübeli biriletriyle konuşmak bilgi almak istiyorum ben folik asit kullanmıyorum 7+1im yarın ilk kontrolüme gideceğim.zararı olurmu folik asit kullanmamamın

hayır canım ne zararı olabılr kı?hamıle kalmadan 3 ay once içilmeye başlanması gerkıyor zaten.hayırlı doğumlar..:1hug:

::küstümm len size cok piss:1closedeyes:
sabah su damlanın adını sordum,kımse yazmadı.
yazdıramadım sağlık ocagındaa:1no2:
:dilcikar:

folik asitin hamile kalmadan once kullanilmasi oneriliyor daha cok,ama onemli olan yarin senin doktorunun ne dediği.

hayırlı akşamlar hanımlar.bu gece yalnızım kociş nöbetçi.bütün gün ne elektrikler ne sular vardı sinir oldum.inşaallah akşam falan gitmez her yere mum koydum zaten.siz naptınız nasılsınız

iyi akşamlar canım.. elektrik - su kesintisi çok zor oluyo yaw inşallah tekrarlamaz.. ama mumlara dikkat et canım amannnn ben çok korkuyom

artık nerdeyse bebeler nohut yemeye başlıcak bacım naptın sen kaydirigubbakcemile3yok ya ne olacak ye gitsin afiyet olsun... ben doğduğu günden beri herşey yiyom cokacimcoook üstelik ilk 2 ay çok gazımız vardı delikafadulden

canım folik asite özellikle gebe kalmadan 3 ay önce başlamak ve gebeliğin 12. haftasına kadar kullanmak önemli.. nöral tüp defekti denen bir grup hastal ile folik asit eksikliği arasında ilişki bulunmuş.. o yüzden de sadece hap alarak bu durumdan etkilenmeme şansımız varken bu şansı kullanmak önemli tabiki..

ayrıca gebelikde demir ve vitamin eksikliği de sık görülüyor (içinde hızla büyüyen bir canlı var delikafadulden) o yüzden 9 ay boyunca bile kullanmanı isteyebilir doktorun..

::küstümm len size cok piss:1closedeyes:
sabah su damlanın adını sordum,kımse yazmadı.
yazdıramadım sağlık ocagındaa:1no2:
:dilcikar:

valla ben sabah yoktum ama sağlık ocağından verileni bebeler sevmiyo bence iyi ki de almamışsın a.s santafer den memnun arkadaşlar.. biz daha başlamadık

ne biliyim gazımız bitti diyoruz ama nolur nolmaz dedim ama yetti canıma bee götürecem hepsini cokacimcoookhadi ben kaçtım yemek hazırlayacam gece görüşürükkkka.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…