::küstümm len size cok piss:1closedeyes:
sabah su damlanın adını sordum,kımse yazmadı.
yazdıramadım sağlık ocagındaa:1no2:
:dilcikar:
lülülülülülü
len sen gecmişi falan mı okuon len:1shok: ben bilenem unuttuydumkaydirigubbakcemile3
:
Canim saglik ocagindakileri soruyosan onlar uzretsiz veriyoo zaten yazdirmana gerek yok eger doktora farkli bisey yazdiracaktiysan ferrum diyolar bize ferro sanol mi ne ondan verdiler berbat
leylacım devitte ferro sanolde demir ilacı niye ısrarla ferro sanol veriyosun tadını beğenmediyse devit 3 ver:CüvCüv:
kız ibo 2009 annelerinin formlarında geziyon bakıyımde sakın onlarada ben sizi daha çok seviyom deme yakalarım heee:1closedeyes:
bu arada bukadar alıntılı cevap yazmayın yahu birbirine geçiyo herşey iki üç mesajda cevap verin:dilcikar:
çakılım kevser hiç geldimi doğumdan sonra:uhm:
celencim benim ebede demir damlasından 2 saat önce we sonra süt içmesin dedi ama anne sütü içebilir dedi...sana anne sütüde içmesinmi dediler yanlış anlamış olabilirmisin...ben bunu doktora soriim bugün...:uhm:
Destina,Terken ve ibolya valla bebekleriniz benimki gibi bidilikmis :) bende forumda en bidilik benimki saniyordum.:)
len bu sütaşın halay ceken ineklerini gördnüzmükaydirigubbakcemile3 en son cıkan 3 inekten biri ibolyaşutarafagitti diğeri dbestşutarafagitti ötekide ben:roflol: ağlayanda zambak:dilcikar:
niye bacı oluyomuş yav alla allaaaaaah :mymeka:ekim bacularının kızları dünya ahret bacumuzdur amma diğerlerini bilememm:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
beyazzambak başlık açmışsın noldu kız emmiyor demişsin daha öncede böylemiydi benimkide hala uyanıkken emmiyor uslu duran çocuk memeye gelince kıyamet koparıyor silikon uçla veriyodum emzik gibi emiyodu ondanda sıkıldı şimdi uyutup emziriyorum aslında memeyi bırakmaya meyilli ama hep ben mücadele ediyorum yaşlandıracak bizi bunlar ilk defa geçen gün saçımda beyaz tel buldum yaasenağlamasenağlama
meyve suyuna karıştır ver canım hangini kullanıyosun devit 3 tatsız..
kızım da öpüyomuş teyzelerini.yanlış anlaşılmasın len sadece teyseleri:roflol:
heeyyyyyytttttt ben geldimmm:sm_cool:
umarım herkes iyidir.özledim hepinizi.tüm gün temizlik yaptım.ölüyoommm.Allahtan oğluş diğer günlere nazaran daha usluydu bugün..dün babişkosuyla gidip araba aldık ona sonunda.gezmelere başlıcaz artık havalar ısınıohihoyyythihoyyyt
ya varya bu çocuk resmen veletben o kadar uğraşıp ona sebzeler haşlıyorum.püreler yapıyorum.ağzına değdiği an çığlık çığlığa ağlıyo:mymeka:kavanoz sebze püresi verdim bugün ilk kez.(hemde tadına baktım böğğk..benim yaptığım 1000 kat daha güzel:dilcikar:)herif yaladı yuttu yaaaaaaaaaasenağlamasenağlama
ben şimdi yiyo diye sürekli hazır püre alırsam benim yaptıklarımı yemicek..ee benim yaptıklarımı zaten yemiyo ve bu tadlardan mahrum oluyo diye üzülüyom:uhm:ben ne halt yicem şimdii..hazır vermek istemiyodum bide yaaÇok üzgünüm çoook
canım geçmiş olsun.benim başıma böyle bişey gelmedi ama gelen arkadaşlardan biliyorum.bazen çok hafif kanamalar olabiliyo diye duymuştum.tabiki mutlaka dr.una görün.inşallah kötü bi durum yoktur.Allah'ım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.hamişlik uzun ve zor bi dönem gibi geliyo.dikkat etmen gereken çok şey var.ama geriye dönüp baktığımda gerçekten de çok keyifliymiş diyorum.:CüvCüv:
umarım 2009 ekim anneleride aynı duyguları yaşar.ekim annesi olmak çok güzel..
tekrar geçmiş olsun.sağlıkla bebişini kucağına al inşallahŞeniz
Merhaba arkadaşlar ben 2009 ekim anne adayıyım yani öyle olmasını ümit ediyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
siz tecrübelisiniz diye size bir şey danışmak istiyorum
ben kan testi yaptırdım ve 841 çıktı ilk kez bu perşembe dr a gidecektim ancak bugün bende önce kahverengi sonrada normal kan şeklinde kanama oldu :çok üzgünüm:
sizin başınıza hiç böyle birşey geldimi yarın sabah için randevu aldım ancak çok merak ediyorum ve onu kaybetmekten korkuyorumsenağlamasenağlamasenağlama
kızlar 5 aydan beri ilk defa nohut yaptım yemeye korkuyrum ya bişey olursaaa
merhaba ben 2009 ekim anne adayıyım işlh tabi:) tecrübeli biriletriyle konuşmak bilgi almak istiyorum ben folik asit kullanmıyorum 7+1im yarın ilk kontrolüme gideceğim.zararı olurmu folik asit kullanmamamın
::küstümm len size cok piss:1closedeyes:
sabah su damlanın adını sordum,kımse yazmadı.
yazdıramadım sağlık ocagındaa:1no2:
:dilcikar:
güzelim devitte zaten demir ilacıbenneyaptımki
ne biliyim gazımız bitti diyoruz ama nolur nolmaz dedim ama yetti canıma bee götürecem hepsini cokacimcoookhadi ben kaçtım yemek hazırlayacam gece görüşürükkkka.s.
hayır ibo d vitamini değil..bebeğin anne sütünden alamadığı tek vitamin demirdirrr...valla bemim doktor 1 yaşına kadar devit kullan dedii bilemiycem ama diğerini sevmiyosa illede içircem diye zorlamayın..
ne bili yavrum siz çok erken verdiniz biberonları çoçuklara...biberondan cokur cokur geliyo iki saat memenimi emcek işini biliyoo..
bide genelde benim çoçuğum bişi yemiyo diyen annelerin çocukları yiyodur annelere yetmiyodur yenenyerimseniben
İbolyacim,.kelin ilaci olsa basina surermis misali...bu emmeme işi moda oldu valla bebeklerimiz arasinda,Allah korusun daha fazla yayilmasin.
Doktorlarada kıl oluyorum artık.hepsi aynı şeyi soyluyor.uyudugunda emzir o zaman diyorlar,yada sagip kaşıkla verecekmisim.acken uyutmak kolay sanki
biberon da almiyor benimki,ek gidaya başlama dediler,ama ben artik başlıycam bugun biraz sebze puresi verdim,cok az yedi.pirincli kasik mamasi denedim ondan nefret etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?