2008 Ekim Anneleri

::küstümm len size cok piss:1closedeyes:
sabah su damlanın adını sordum,kımse yazmadı.
yazdıramadım sağlık ocagındaa:1no2:
:dilcikar:

Canim saglik ocagindakileri soruyosan onlar uzretsiz veriyoo zaten yazdirmana gerek yok eger doktora farkli bisey yazdiracaktiysan ferrum diyolar bize ferro sanol mi ne ondan verdiler berbat

lülülülülülü

len sen gecmişi falan mı okuon len:1shok: ben bilenem unuttuydumkaydirigubbakcemile3

:

hee fil hafızası var ben içççç bişi unutmamm..
herüfleri rüyanda sıraya dizdiğin günleri,de unutmadım ne behzat uygur kaldı ne süheyl uygur ule ığğğkkkkk latif doğanı bile öğkkk bide levent tuncel ama ferhundenin gazabından korktun ona çok bulaşmadın:jeyyar::1closedeyes:

Canim saglik ocagindakileri soruyosan onlar uzretsiz veriyoo zaten yazdirmana gerek yok eger doktora farkli bisey yazdiracaktiysan ferrum diyolar bize ferro sanol mi ne ondan verdiler berbat

leylacım devitte ferro sanolde demir ilacı niye ısrarla ferro sanol veriyosun tadını beğenmediyse devit 3 ver:CüvCüv:

leylacım devitte ferro sanolde demir ilacı niye ısrarla ferro sanol veriyosun tadını beğenmediyse devit 3 ver:CüvCüv:

destinacım bi tek leyla değilki burda herkes 15-20 günlükken devite başladık ve de bazımız 4. aydan itibaren bazısı da 5. aydan itibaren mutlaka demire başladık başlamayan 1-2 kişi kaldı ve onlar da bu ay başlayacak

aaaaaaay basıldık delikafadulden:roflol:
bu arada tenkyu verimaç anacım, güzel dileklerin içün sağolasın
yavrum her zaman söylüyom yine söylüyom, benimkisi yidiğini saça veriyo anasını satiim, azcık kendisine verse ya, zaten kıpır kıpır yediğini yakıyo sıpa, azcık dur da et bağlasın vücudun dimi, ama yok illaki kıpırdaycak, bi de saça vercek, zaten önüne gelen saçını görünce kızmı diye soruyo, masmavi astronotunu giydiriyom masmavi kıyafetler giydiriyyom, daha nasıl anlaticim bilmem yani, inanmayanlara da pipisini gösterimmi diom :roflol:

bizim sağlık ocağının ebesi de 1 saat dedi, ama emzirmeden yada mamadan önce veya sonra diye de ekledi, bi arkadaşa da yarım saat demişler, anlamiim ben bunları birinin dediği ötekini tutmuyo :uhm:
Destina,Terken ve ibolya valla bebekleriniz benimki gibi bidilikmis :) bende forumda en bidilik benimki saniyordum.:)

çok bidiliktir kendülerüüüü sen bi de baa sor :roflol: ya bu sıpa beni emmiyo artık netcem ben akıl verin baa :çok üzgünüm:

len bu sütaşın halay ceken ineklerini gördnüzmükaydirigubbakcemile3 en son cıkan 3 inekten biri ibolyaşutarafagitti diğeri dbestşutarafagitti ötekide ben:roflol: ağlayanda zambak:dilcikar:

celen hani sen msnden bana pamukkk diye smiley yoluyon ya işte ben öyle bi karıyım anam inek az geler yane :roflol:
ekim bacularının kızları dünya ahret bacumuzdur amma diğerlerini bilememm:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
niye bacı oluyomuş yav alla allaaaaaah :mymeka:

benimki de emmiiiii, sütüm de azaldı, mama veriyom onu da istemiyo, su veriyom luk luk içiyo, çok mutsuzum çokkkkkkk senağlama
meyve suyuna karıştır ver canım hangini kullanıyosun devit 3 tatsız..

bizim dr da sade verecen hiçbişeyle karıştırmayacan dedi amannnnnnnnn sıkıldım ben artık haaaaaa, emzirim diyom emmiyo, dr bişi sölüyo, sıpa uyumuyo, ay kafayı yicem artık yaaaa kafamçokkarıştı
kızım da öpüyomuş teyzelerini.yanlış anlaşılmasın len sadece teyseleri:roflol:

belkim benim oğlanı da öpebilü, öle bi ihtimal olabilümü :roflol:
patoooşşş benimki de yimiyo ya delircem bennn senağlama
yvrum benim ilk hamileliğimde böyle bişi olmuştu ve düşükle sonuçlanmıştı, ikinci hamileliğimde de hafif kahverengilenmeler oldu başka bişi olmadı, gönlünü ferah tut yavrum, hayırlısını dile allahtan, hakkında hangisi hayırlısıysa öyle olsn, her zaman söylerim bazen hakkımızda hayırlı olduğunu sandığımız şeyler felaketlerimiz olabilir, onun için canını üzme ve sadece hayırlısını dile emi
kızlar 5 aydan beri ilk defa nohut yaptım yemeye korkuyrum ya bişey olursaaa

mıçiiiim emi, hala mı korkuyon yaaa, oğlan nerdeyse askere gidcek hala bişi olurmu diyo, ye olum yeeeeeeeeeeeee :mymeka:
merhaba ben 2009 ekim anne adayıyım işlh tabi:) tecrübeli biriletriyle konuşmak bilgi almak istiyorum ben folik asit kullanmıyorum 7+1im yarın ilk kontrolüme gideceğim.zararı olurmu folik asit kullanmamamın

anacım folik asit aslında hamile kalmayı düşünen kadın hamile kalmadan öncebaşlaması gerekiyo, ama bana hamile kaldıktan sonra verildi , kullanmamanın zararı olmaz tabi ama folik asit bebeğin beyin gelişimi içün önemli, drun vermedimi folik asit, kullanman gerekiyo anacım, kullanmamazlık etme, yarın drun da ilacı verir zaaten,

::küstümm len size cok piss:1closedeyes:
sabah su damlanın adını sordum,kımse yazmadı.
yazdıramadım sağlık ocagındaa:1no2:
:dilcikar:

sağlık ocağından ferro sanol verdilerdi anam ama biz onu kullanamadık, ferrum fort var ya doktorumuz onun damlasını verdi, tadı iyi, içebilüyoz şükür

ne biliyim gazımız bitti diyoruz ama nolur nolmaz dedim ama yetti canıma bee götürecem hepsini cokacimcoookhadi ben kaçtım yemek hazırlayacam gece görüşürükkkka.s.

uçmuşun sen abi :roflol::roflol:

güzelim devitte zaten demir ilacıbenneyaptımki

d vitamini diilmi o yaa, d vitaminiyle demir ayrı olmuomu yav bu arada yine basıldık bugün yav kaydirigubbakcemile3

hayır ibo d vitamini değil..bebeğin anne sütünden alamadığı tek vitamin demirdirrr...valla bemim doktor 1 yaşına kadar devit kullan dedii bilemiycem ama diğerini sevmiyosa illede içircem diye zorlamayın..

len şimcik internetten baktım hakkat d vitaminiymiş...hem 2007 senesinde bozuk diye toplatılmış dur birazdaha bakınnımmCADIARZU

hayır ibo d vitamini değil..bebeğin anne sütünden alamadığı tek vitamin demirdirrr...valla bemim doktor 1 yaşına kadar devit kullan dedii bilemiycem ama diğerini sevmiyosa illede içircem diye zorlamayın..

he ya d vitamini anam o, mesela biz devit diil monovit d kullanıyoz, sağlık ocağından verdilerdi , onda sorun yaşamadığımız için kullanmaya devam ediyoz,a ma ferro sanol iğrenç bişi, o yüzden dra ferrum yazdırdım onu kabul ediyo şükür, öğürme filen olmuyo, len destina benim oğlan hiçbişi yimez içmez oldu artık yaa, memeyi de almıyo, sağıyom biberonla verim diyom onu da almıyo, su veriyom luk luk içiyo niye :uhm:

ne bili yavrum siz çok erken verdiniz biberonları çoçuklara...biberondan cokur cokur geliyo iki saat memenimi emcek işini biliyoo..
bide genelde benim çoçuğum bişi yemiyo diyen annelerin çocukları yiyodur annelere yetmiyodur yenenyerimseniben

İbolyacim,.kelin ilaci olsa basina surermis misali...bu emmeme işi moda oldu valla bebeklerimiz arasinda,Allah korusun daha fazla yayilmasin.
Doktorlarada kıl oluyorum artık.hepsi aynı şeyi soyluyor.uyudugunda emzir o zaman diyorlar,yada sagip kaşıkla verecekmisim.acken uyutmak kolay sanki
biberon da almiyor benimki,ek gidaya başlama dediler,ama ben artik başlıycam bugun biraz sebze puresi verdim,cok az yedi.pirincli kasik mamasi denedim ondan nefret etti.

yok olm benim memeden daha çok geliyo süt vallaha, ben biberonun ucunu yavaş akış aldıydım, incecik akıyo, benim memeden üç drt yerden birden akıyodu, ondan diil kanımca, özellikle alışmasın diye yavaş akış aldım ya, olay o diil, bak şindik mama verim diyom isyan ediyo almıyo, su veriyom lukur lukur içiyo, ben ona takılıyom, bugün toplasan beni emdiğiyle beraber mama 120 ml ancak yapar, bi de yoğurt verdim o kadar, şindik bu yeterli mi oluyo yaaa senağlama

he valla anacım yaaa, bu ekim bebelerinde bi mokluk var yine, zaten biri ne mok yiyosa öteki de aynı moku yiyo sinir oluyom ha, sankim birbirlerini tanıyolar anlaşıyolar da öyle hareket ediyolarmış gibi, ya benim dr da bazen emmeyi reddederler zırt pırt diyo, yav gece emzirim diyom uyumaktan emmiyo, ben de hiç kıpırdamıyom yerimden o istesin öyle verim diyom, deliler gibi acıkıyo, ağlamaya başlıyo acıktım diye, kaldırıyom emziriyim diye,i ki cuk cuk ediyo sonra uykuya yenik düşüyo, az sarsıyorum uyansın da emmeye devam etsin diye yine ik i cuk cuk yine uyku, bööle bikaç defa yapıyorum, sonuçsz kalana kadar deniyorum, en sonda hiç almıyo, ya şöyle tahminen bi bakıyorum içtiği süt 90 ml bile diildir inan, ya bi de benimkisi suyu verdinmi lukur lukur içiyo ya ben onu anlamıyorum, hadi sütümün tadı bozuk desem içmiyo desem mamayı da istemiyo, yoğurdu sulandırıp biberonla verim diyom onu da istemiyo, herifin derdi su anlamadım yaaa

aç olsa dururmu güselim yetiyo demekkii..
valla allha şükür benimki mememde kara sinek gibi 1-1-5 saatte bir iki güğsümüde emiyo..gece kalkmıyo ama bende sağım diyorum bazen 30cc zor çıkıyo anamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…