leylacım devitte ferro sanolde demir ilacı niye ısrarla ferro sanol veriyosun tadını beğenmediyse devit 3 ver:CüvCüv:
güzelim devitte zaten demir ilacıbenneyaptımki
hayır ibo d vitamini değil..bebeğin anne sütünden alamadığı tek vitamin demirdirrr...valla bemim doktor 1 yaşına kadar devit kullan dedii bilemiycem ama diğerini sevmiyosa illede içircem diye zorlamayın..
İbolyacim,.kelin ilaci olsa basina surermis misali...bu emmeme işi moda oldu valla bebeklerimiz arasinda,Allah korusun daha fazla yayilmasin.
Doktorlarada kıl oluyorum artık.hepsi aynı şeyi soyluyor.uyudugunda emzir o zaman diyorlar,yada sagip kaşıkla verecekmisim.acken uyutmak kolay sanki
biberon da almiyor benimki,ek gidaya başlama dediler,ama ben artik başlıycam bugun biraz sebze puresi verdim,cok az yedi.pirincli kasik mamasi denedim ondan nefret etti.
yaaa ama suyu verincie lukur lukur içiyo diom siz orayı kaçırıyonuz, bıraksam koca bi biberon su iççek, ama mamaya yada memeye gelince almıyo yaaaaaaaaaaaaa
İbolyacim,sen ek gida veriyormusun belki ondan emmiyordur seninki,doyuyordur yani..
Destinacim,senin oglan gece hic uyanmiyormu maşalahhhh tuuuu tuuuuu....
cocuga kuzumu yediriyon kız yoksa içi yaniyor.:)... hem birak içsin istedigi kadar,ek gida veriyorsan susuyordur cocuk,
yavrum veriyom da almıyo işte sorun orda, ne mama ne başka bişi almıyo, su verdimmi içiyo, şaşkınım yani, amannnnnn ben gidiiim bari ya kafam bozuk ,şu sıpayı emzirmeyi deniyim bi, sütüm de çekildi zaten morelim bozuk bu konuda, ondan sonra da azcık yatiim, belkim az rahatlarım,sinirlerimi bozuyo bu sıpa :mymeka: hayde ben gittim beni özleyin anacım baaaayyy
destina bamyan çok tatlı ama bu artık bamyalıktan çıkmış fasulye olmuş bea maşallahsanamı benziyor bu arada benimkide emerken hep lıkır lıkır ses geliyor ama sağdığımda40-50 ml geliyor bence sebebi şu bebek dinlene dinlene emiyor o arada süt iniyor ama pompa durup dinlenmeden çekiyor
ibolyaa seninki hep emerdi nolduki yusufa yav hiç uyutarak vermeyi denedinmi ben hep öyle emziriyorum bende dr brownun biberonuyla veriyorum mamayı çektikçe geliyor yani benim göğsümden çekse daha çok gelir sen şimdi belki sarımsaklı falan bişeyler yemişsindir ne biliyim bir sebebi vardır bize hep oluyor bu emmeme bide sen ek olarak neler veriyonn
kızlar az önce oğluma muzlu pekmezli yoğurdunu yedirdim ilk defa kaymak tutturmışuz
İbolyacim,sen ek gida veriyormusun belki ondan emmiyordur seninki,doyuyordur yani..
Destinacim,senin oglan gece hic uyanmiyormu maşalahhhh tuuuu tuuuuu....
destina bamyan çok tatlı ama bu artık bamyalıktan çıkmış fasulye olmuş bea maşallahsanamı benziyor bu arada benimkide emerken hep lıkır lıkır ses geliyor ama sağdığımda40-50 ml geliyor bence sebebi şu bebek dinlene dinlene emiyor o arada süt iniyor ama pompa durup dinlenmeden çekiyor
ibolyaa seninki hep emerdi nolduki yusufa yav hiç uyutarak vermeyi denedinmi ben hep öyle emziriyorum bende dr brownun biberonuyla veriyorum mamayı çektikçe geliyor yani benim göğsümden çekse daha çok gelir sen şimdi belki sarımsaklı falan bişeyler yemişsindir ne biliyim bir sebebi vardır bize hep oluyor bu emmeme bide sen ek olarak neler veriyonn
kızlar az önce oğluma muzlu pekmezli yoğurdunu yedirdim ilk defa kaymak tutturmışuz
anacım bak ben anlatamıyom, sadece beni emmese dicem ki bende bi sorun var, yok ya öyle diiil, mama vriyom onu da almıyo, bak bugün mamadan yğourt yaptıydım onu vercem onu da almıyo, ama su veriyom alıyo, anlamadım yaaa -tatlicadiarzu-
:1shok: yuuh len karı yazdıklarımı günlük mü tuttun naptın:1shok: yanlız mahmut tuncerin beni kovaladığını unutmusunkaydirigubbakcemile3hee fil hafızası var ben içççç bişi unutmamm..
herüfleri rüyanda sıraya dizdiğin günleri,de unutmadım ne behzat uygur kaldı ne süheyl uygur ule ığğğkkkkk latif doğanı bile öğkkk bide levent tuncel ama ferhundenin gazabından korktun ona çok bulaşmadın:jeyyar::1closedeyes:
valla varmış:1shok: ama doktorun yanıltması.yoksa sen bunlara pabuc bırakıcak karımısın beekaydirigubbakcemile5gördüm miycim benim lölö doktor bana üle demişti :mymeka:
kıs celen bak benimde bilmediğim bişiy varmışşş:lepi:
susamıs cocuk.bırak içsin.ama cokta verme.tıkar oyuzdende emmek istemez amam istemezyaaa ama suyu verincie lukur lukur içiyo diom siz orayı kaçırıyonuz, bıraksam koca bi biberon su iççek, ama mamaya yada memeye gelince almıyo yaaaaaaaaaaaaa
allahım ben daha yoğurt yapamıyorum bu karı kaymak tutturuo bideesenağlama sen nasıl yapıon len anlat bakemdestina bamyan çok tatlı ama bu artık bamyalıktan çıkmış fasulye olmuş bea maşallahsanamı benziyor bu arada benimkide emerken hep lıkır lıkır ses geliyor ama sağdığımda40-50 ml geliyor bence sebebi şu bebek dinlene dinlene emiyor o arada süt iniyor ama pompa durup dinlenmeden çekiyor
senağlama senağlamavalla miycim 10 dan 10 a kadar uyuyo sabah 6 da emziriyom bitekk
puhahaaa yapar mı kıızzkaydirigubbakcemile3 leyluuuş bak yolamazsan ben yolarım kıııdelikafadulden sakın işemeyesin haa yakar valla asitli asitli pöööff kokarsında lenkaydirigubbakcemile3leyla yokkkkk.. tam emin olmamakla birlikte dolunay var sanırım.. anladınız siz onu kaydirigubbakcemile3
leylaaaaa gelince oku bunuuuuuuuuu o kıllardan kurtulamazsan celen senin kıllarını tek tek yolacak puhahaaa :roflol:
saol terkencim seninkide çok tatlııkaydirigubbakcemile3bu bana benziyy ama kız babasıhihoyyyt
söylemeyi unuttum ben bu sabah buzdolabı açmamla öğürmem bir oldu allaaam aklım çıktı aynı hamileliğimdeki kokuyu duydummm çok fenaydııı senağlama hemen test yaptım allahtan negatif (zaten pozitif çıksa düşüp bayılcaktım) ama hala buzdolabını açınca o kokuyu duyuyorum yaaa delircemmm
eylül 2100de uyudu kafamçokkarıştı hem de mama yediriyodum kaşıkla, mama yerken uyudu ya çok aleemmmm, uyuklarken kaşıkla mama yedi kaydirigubbakcemile3
bakalım gece nasıl olacak inşallah uyurrrr
ben çıkıyorum kızlar hepiciğinize iyi gecelerrrr
çok kıllatmayın leynnnnklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?