2008 Ekim Anneleri

Ceviz, fındık ve çilek yemenin zekaya etkisi olduğunu duymuştum. Bi de müzik dinletmek iyi geliyormuş, tabi bangır bangır müzikler değil, hafif müzik, klasik müzik falan.

ceviz allerji yapıyo, bu mevsimin çileği yenmezzzz, kaldı fındıkkkk , e sanırım o da başka yönden zararlı olabülüüüüü anlarsın ya aganigi naganigiiii :roflol: :roflol:

ÇAKILMMMM Bugün takılmadım ya sana için kaynadı demi...Biz BIZDIK,CELEN ve ben sözlüyoruz kızım paşalar gb sizin gb saklamıyos ne var bunda yiğit olunda sizde diyiverin neyi yanlış anlayacakmışız hımmmm sanki leylekler getirdi göbüşünüzdekileri kısssss BIZDIK ben sana dün dediydim şunu sıkıştıralım köşeye deyiiiiii bak kaşınıyo görüyon mu???Bööleee sıkıştırcan köşeye şööleeeeee mıncık mıncık:dilcikar::dilcikar::dilcikar:CELEN nerdesin kuşum yaaaaaaaaaaa

canım benim ben kızıma hamile iken çok balık yemiştim hatta çevremdekiler balık yeme balık beyinli balık dudaklı olur çocuğun falan dedikleri halde ben hiç yemesem haftada bir mutlaka yerdim benim kızın maşallahı var yaşıtlarından önce yürüdü,konuştu,okuma yazmayı yasıtlarından çokk önce basardı şu anda seviye tesbitte ilçede ve ilde dereceye giriyor allah nazardan saklasın ben ona bağlıyorum
ama bu hamileliğimde hemen hemen hiç balık yiyemedim fakat süt ve süt ürünlerini çok tükettim ha birde kızımda meyveyi çok yiyordum

ceviz allerji yapıyo, bu mevsimin çileği yenmezzzz, kaldı fındıkkkk , e sanırım o da başka yönden zararlı olabülüüüüü anlarsın ya aganigi naganigiiii :roflol: :roflol:

bak bak bak aklı fikri sürekli aganilerde aman yemede yapmada senin bebeğinde ıq su artık ne şıkarsa bahtına ye kızım ye fındıkları baba mutlu sen mutlu bebiş mutlu olsun ayyyyyyyy kadın kımıldatmasında bi taraflarını aman sonra kilonda azalma olur neyim dikkat et sen

ya ben hiç balık yiyemiyorum. oldum olası yiyemezdim zaten. geçen bi balık lokantasına gittik sırf balık yiyebilmem için. ama siparişimin hepsini eşim yedi, ben yine tavuğa talim ettim. balık yağı alıp içsem bi faydası olur mu ki kızıma. bi de balık yağı da kokuyor mu ?? Kullananlar bilgi verirse sevinirim.

Son düzenleme:

canım ben balık yağını kızım iki yaslarındayken içiriyordum şurup gibi ve meyveli portakallı falan koku falan yok ama sen doktora sor danış öyle kullanmaya karar ver derim ben

günaydınn:sm_cool:
themiscim demek balık yiyemiyorum kıs kızdım sana şimdi omega3 ve daha bi kaç vitamini sadece balıktan alabilirsin ama yemiyosan kapsül balık hapları var iç onlardan aslında doktorunda önermeliydi.merak etme kokmuyo şurubu gibi değil midende patlıyo..progesteran kullandıysan az buçuk ona benziyoo..

kız olcay aklın fikrin o işte ha sen nası bekledin anam çocuğu bu saate kadar senin bu enerjiyle 3-4 tane doğurman lazımdı:lepi:

çakılım sende uydun bunlara gidiyosun haa aganigi naga nigii...şutarafagitti
istemem can cebime koy havaları seziyorum sendennCADIARZU

neyse canım gözümüz yok allah bereket versinn:dilcikar:

ben balığı çok severim de özellikle yemedim hamileyken, çünkü annem bana hamileyken çok balık yemiş ben balık gibi oldum, aslında hklısın ıq oldukça iyidir de yerimseniben kızım manken gibi olsun istiyorum :1hug:

destinaaaaa nerdesin sen bacımmmm gelsene buralara , bak işte olcay , bızdık , celen bizleri yoldan çıkartıyolarrrrrrr yoksam ben ne gadderrr masumummmmm :1ninca:

AYYYYYYYYYY geldin mi benimki yok anacım benim sadece dilimde işte bazende icraat ama bunlar varya konuşamadıklarından bize mok atıyolar oysa biz şurda masumane takılıyos...İstemem yan cebime koy mevzuları...3-4 demişin kısım biz evleneli 2 sene yeni oldu ancak değil mi ama yaş problemim olmasaydı ben beklerdim valla bebiş için hemen düşündüm sayılır çok korkuyodum hamilelikten aslında ama çok şükür RABBİME bebek içinde çok uğraşım olmadı hamileliktede çok bi şikayetim olmadı ALLAH gönlüme göre verdi binlerce kere şükür umarım bebişimide kucağıma hayırlısıyla sorunsuz alırım oda uslu bi bebek olur ALLAH' ım yardımcım olur çünkü şimdiden korkusu sardı.Ben aynı zamanda 4 aylık yeğeni olan bi taze tayzeyim yaaaaaaaa....Ama teyzesinin kuzusu çok yaramaz valla kök söktürüyo kardeşime umarım DERİN' im öyle olmaz.Geçen bi kudurdu benimki karnımda bi korktu göreceksiniz ordan oraya ordan oraya nereye kaçacağını şaşırdı güzel oğluşum...

uykucu kuşunuz geldiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey:
çakıl kıss son 53!!! bak bu sayma sayesinde bende seninle beraber heyecan yapıp doğurmasam iyidirrr

geldim geldim canım valla dünü de kazasız belasız atlattık kendimi bugüne sakladımmm

bugün evlilik yıldönümümüz de 3 yılı bitirdik valla:1hug::asigim:
kıslar bugün biraz hazırlık yapacam akşam için canınız çekmesin diye sölemiyom bak çok giremezsem sitem etmeyin arkamdan ona göreeeklava:

Çakalım balık yemek iyi taze taze ama balık hapları konusunda muhakkak doktor önermeli zararlı olabiliyormuş açıkçası benim hamileliğim boyunca yediğim balık bir elin parmak sayısını geçmez fındık ta zararlıymış duyduğum son verilere göre amaaaaaaaaaa ıq açmak için dediğim yöntemin sayısı yok bak öneriyorum demedi deme haaaŞeniz

teşekkür ederim kızlar,
ağustosun 1 inde kontrolüm var. doktoruma sorayım bari. kullan derse balık hapı falan kullanayım, bari şu son 2,5 ayda etkisi olsun.

canım doktor bana geçen hafta verdi OCEAN diye kapsül şeklinde 60 adet var içinde ve kokusu yok şurup olsa içilmesi daha zor ama kapsül olunca daha rahat içimi.birde hergün fındık,ceviz ve iç badem ye ki bebeğe faydası çok dedi.hergün 5-6 tane yiyebilirsin dedi bilginiz olsun.

Kızım azgınlık senin ruhunda varlülülülülülü

destina4 KEVSERR nerdesin tatlımmm

küstürdünüz arkadaşımı bak gelmiyoo :

Kim küstürmüş gördünüz mü onu be:1no2:

ayyyyy bızdıkkkk iğrenç bi espri yapacam valla, çevreye rahatsızlık vermeyim diye tutuyorum kendimi ama anladın sen onu :smiley-cool:

annammmmmm darısı 300. evlilik yıldönümüze işallahhhhhhh a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…