VALLA GÜNAHIMI ALIYONNNNNN akşam sıcaktan bayıldım, ööleee yapış yapış da ıyyyyyy yok yok düşünmek bile kötü
kızlar anne karnında iken bebişin ıq su yüksek olsun ne yapılabilir ? hadi bakalım bugünün gündemi bu olsun mu
VALLA GÜNAHIMI ALIYONNNNNN akşam sıcaktan bayıldım, ööleee yapış yapış da ıyyyyyy yok yok düşünmek bile kötü
kızlar anne karnında iken bebişin ıq su yüksek olsun ne yapılabilir ? hadi bakalım bugünün gündemi bu olsun mu
ceviz allerji yapıyo, bu mevsimin çileği yenmezzzz, kaldı fındıkkkk , e sanırım o da başka yönden zararlı olabülüüüüü anlarsın ya aganigi naganigiiii :roflol: :roflol:
ceviz allerji yapıyo, bu mevsimin çileği yenmezzzz, kaldı fındıkkkk , e sanırım o da başka yönden zararlı olabülüüüüü anlarsın ya aganigi naganigiiii :roflol: :roflol:
canım benim ben kızıma hamile iken çok balık yemiştim hatta çevremdekiler balık yeme balık beyinli balık dudaklı olur çocuğun falan dedikleri halde ben hiç yemesem haftada bir mutlaka yerdim benim kızın maşallahı var yaşıtlarından önce yürüdü,konuştu,okuma yazmayı yasıtlarından çokk önce basardı şu anda seviye tesbitte ilçede ve ilde dereceye giriyor allah nazardan saklasın ben ona bağlıyorum
ama bu hamileliğimde hemen hemen hiç balık yiyemedim fakat süt ve süt ürünlerini çok tükettim ha birde kızımda meyveyi çok yiyordum
ya ben hiç balık yiyemiyorum. oldum olası yiyemezdim zaten. geçen bi balık lokantasına gittik sırf balık yiyebilmem için. ama siparişimin hepsini eşim yedi, ben yine tavuğa talim ettim. balık yağı alıp içsem bi faydası olur mu ki kızıma. bi de balık yağı da kokuyor mu ?? Kullananlar bilgi verirse sevinirim.
ya ben hiç balık yiyemiyorum. oldum olası yiyemezdim zaten. geçen bi balık lokantasına gittik sırf balık yiyebilmem için. ama siparişimin hepsini eşim yedi, ben yine tavuğa talim ettim. balık yağı alıp içsem bi faydası olur mu ki kızıma. bi de balık yağı da kokuyor mu ?? Kullananlar bilgi verirse sevinirim.
günaydınn:sm_cool:
themiscim demek balık yiyemiyorum kıs kızdım sana şimdi omega3 ve daha bi kaç vitamini sadece balıktan alabilirsin ama yemiyosan kapsül balık hapları var iç onlardan aslında doktorunda önermeliydi.merak etme kokmuyo şurubu gibi değil midende patlıyo..progesteran kullandıysan az buçuk ona benziyoo..
kız olcay aklın fikrin o işte ha sen nası bekledin anam çocuğu bu saate kadar senin bu enerjiyle 3-4 tane doğurman lazımdı:lepi:
çakılım sende uydun bunlara gidiyosun haa aganigi naga nigii...şutarafagitti
istemem can cebime koy havaları seziyorum sendennCADIARZU
neyse canım gözümüz yok allah bereket versinn:dilcikar:
günaydın kısslar edhak gibi sitem edcem benide kimse sormuyoo. neyse biz körler sağırlar birbirimizi ağırlıyalım.
edhakcım nerdesin qııı. kaçamadınmı bugün yoksa sendemi göbeği ağırlık yapamlardansın hee :roflol:
günaydınn:sm_cool:
themiscim demek balık yiyemiyorum kıs kızdım sana şimdi omega3 ve daha bi kaç vitamini sadece balıktan alabilirsin ama yemiyosan kapsül balık hapları var iç onlardan aslında doktorunda önermeliydi.merak etme kokmuyo şurubu gibi değil midende patlıyo..progesteran kullandıysan az buçuk ona benziyoo..
kız olcay aklın fikrin o işte ha sen nası bekledin anam çocuğu bu saate kadar senin bu enerjiyle 3-4 tane doğurman lazımdı:lepi:
çakılım sende uydun bunlara gidiyosun haa aganigi naga nigii...şutarafagitti
istemem can cebime koy havaları seziyorum sendennCADIARZU
neyse canım gözümüz yok allah bereket versinn:dilcikar:
destina4 KEVSERR nerdesin tatlımmm
küstürdünüz arkadaşımı bak gelmiyoo :
Çakalım balık yemek iyi taze taze ama balık hapları konusunda muhakkak doktor önermeli zararlı olabiliyormuş açıkçası benim hamileliğim boyunca yediğim balık bir elin parmak sayısını geçmez fındık ta zararlıymış duyduğum son verilere göre amaaaaaaaaaa ıq açmak için dediğim yöntemin sayısı yok bak öneriyorum demedi deme haaaŞeniz
uykucu kuşunuz geldiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey:
çakıl kıss son 53!!! bak bu sayma sayesinde bende seninle beraber heyecan yapıp doğurmasam iyidirrr
geldim geldim canım valla dünü de kazasız belasız atlattık kendimi bugüne sakladımmm
bugün evlilik yıldönümümüz de 3 yılı bitirdik valla:1hug::asigim:
kıslar bugün biraz hazırlık yapacam akşam için canınız çekmesin diye sölemiyom bak çok giremezsem sitem etmeyin arkamdan ona göreeeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?