anam ben okurken sayfalar katlanıyor.ibooşş benimkide emmek istemiyor suyuda almıyor.bu bebelerin işlerine akıl sır ermiyor valla.bu arada feyzanın acayip pişiği var ne yaptıysam geçmedi ya
valla ben sabah yoktum ama sağlık ocağından verileni bebeler sevmiyo bence iyi ki de almamışsın a.s santafer den memnun arkadaşlar.. biz daha başlamadık
Canim saglik ocagindakileri soruyosan onlar uzretsiz veriyoo zaten yazdirmana gerek yok eger doktora farkli bisey yazdiracaktiysan ferrum diyolar bize ferro sanol mi ne ondan verdiler berbat
sağlık ocağından ferro sanol verdilerdi anam ama biz onu kullanamadık, ferrum fort var ya doktorumuz onun damlasını verdi, tadı iyi, içebilüyoz şükür
bu akşam cemreyi yıkadık.ası yerine dikkat ettik baya kötü olmus.kolundaki.bööle kabarmııış kabuklanmıııış bide içi sarı iltihap olmus:uhm: hatta sudan sonra yumusadı ya azcık aktı o sarı sey.doktoramı göstertsem kifisfisfis:çok üzgünüm:
bende yıkadım az once uyuttum.bende koluna baktım,kırmızı yerı büyümüş.yumuşamı dedıgın gıbı.ama bunun normal oldugunu okumustum bıryerde.a.s
içindeki sarı sıvı normalmi peki?bu kabuklanma olması gereken.aşı tuttu diolarmıs?ama sıvı korkuttu:çok üzgünüm:
ıklımı saglık ocaaanaa goturdum bugun boy&kılo için.
sadece 200 gr almış.7200
boyu 3 cm uzamış ve 66 cm olmus..
maşallah kızıma.bişe dedimi 200 gr için?1 aydamı 200?bide hep aynı yerdemi tartılıo?
ayynen ya dur yarın alıp deneyim.molfix kullanıyordum değiştireceğim.saol arkadaşım yaaŞenizhametan kullan.içinde çinko varmıs.ben göğüs uclarıma bile kullandım cok faydası oldu.ki düşün acık yaralar vardı kanlı kanlı.bööle kutusu sarı.
ayynen celen sen bu gece hep bizdede olan şeylere parmak basmışsınkaydirigubbakcemile5bu akşam cemreyi yıkadık.ası yerine dikkat ettik baya kötü olmus.kolundaki.bööle kabarmııış kabuklanmıııış bide içi sarı iltihap olmus:uhm: hatta sudan sonra yumusadı ya azcık aktı o sarı sey.doktoramı göstertsem kifisfisfis:çok üzgünüm:
bunada ayyynnnenn katılıyorum.benim kızda çıtı pıtı tam bir çerkez kızı olacak halası kiminkaydirigubbakcemile3evt hep aynı yerde..
ben bu ay en az kılo aldıgı ay dedm
oda ck ıyı gıdıyor bence artık oyle yarım kılolar,1 kılolar bekleme her ay dedi.
okadr cok kılo alırsa obez olur dedi.sımdı ıyı gıdıyorsunz dedi.
zaten bende aynı seylerı duşündüğüm için sorun etmedım kendıme
şişman cocuk ıyı degıl ya sısmanlık hastalık. mıclarını kaldırmıolar sonra ne emekleyebılloar ne yuruyebılıoar.zayıfta olmasın ,sısmanda..
normal olsun,SAĞLIKLI olsun...
Açılın leynnnnnnnn ben geldim yettimÇITIR' ım ya sen ne güzel bi topic açmışın gel öpecem kilomu yazdım listeye eklemeyi unutma bi de kupamı ekle heeeeeeeeee çünkü hamileleik öncesi kilomunda altındayım bende bi mokmu var acaba ya bende çok şaşkınım aslındadelikafaduldenNasıl olduğunu soranlara 1 adet DERİN verelim yok kıyamam vermem onu kimselere ALLAH herkesin yavrusunu anacığına bağışalasın:Saruboceq:CELEN kıs gezdin mi CARREFOUR' u beğendin mi ALLAH seni ekspres'e gelmiş kaydirigubbakcemile3Bu arada neden sebep dövdün leyn beni ben yolu nsıl anlatayım verdik tlf anlaştılar işte ne kızıyon ki :dilcikar::çok üzgünüm:
buyur bacım meydan senin.zaten kimse yok bu akşam.maaşşallah al bendende sana bir kupa:hooray:ben yakında kapıdan sığmayacağım.evden çıktığımızmı var.süt olsun diyede tepiştirip duruyorumcokacimcoook
şişman cocuk ıyı degıl ya sısmanlık hastalık. mıclarını kaldırmıolar sonra ne emekleyebılloar ne yuruyebılıoar.zayıfta olmasın ,sısmanda..
normal olsun,SAĞLIKLI olsun...
mrb diyecektimm ama bunu görüncee çok üzüldümm çııtır :çok üzgünüm:
ah canım niye üzüldün.:teselli:tamerden dolayıysa boşuna onun o tonton yanaklarını yerim ben.o zıpkın gibi bir delikanlı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?