leyla yokkkkk.. tam emin olmamakla birlikte dolunay var sanırım.. anladınız siz onu kaydirigubbakcemile3
leylaaaaa gelince oku bunuuuuuuuuu o kıllardan kurtulamazsan celen senin kıllarını tek tek yolacak puhahaaa :roflol:
tabi ki tamerden dolayı üzüldümm :çok üzgünüm: eğer şimdi çıtırın bebeği tobiş olsaydıı böyle birşey yazağını sanmıyorum...
işte ne emekleyebiliyorlar ne yürüyebilirlerr kelimesii çok saçma ve gereksizzz geldii bana :çok üzgünüm:
şişman cocuk ıyı degıl ya sısmanlık hastalık. mıclarını kaldırmıolar sonra ne emekleyebılloar ne yuruyebılıoar.zayıfta olmasın ,sısmanda..
normal olsun,SAĞLIKLI olsun...
mrb diyecektimm ama bunu görüncee çok üzüldümm çııtır :çok üzgünüm:
tabi ki tamerden dolayı üzüldümm :çok üzgünüm: eğer şimdi çıtırın bebeği tobiş olsaydıı böyle birşey yazağını sanmıyorum...
işte ne emekleyebiliyorlar ne yürüyebilirlerr kelimesii çok saçma ve gereksizzz geldii bana :çok üzgünüm:
canım çıtır genel olarak söyled..sende biliyorsun he bebek aynı değilki.üzülecek ne var.hem kim istemez şöyle ton ton bir bebeği olsun.valla ben isterdim.
leylacım geçmişş olsuun eşinee..şimdii nasıll pekii
hametan kullan.içinde çinko varmıs.ben göğüs uclarıma bile kullandım cok faydası oldu.ki düşün acık yaralar vardı kanlı kanlı.bööle kutusu sarı.
bu akşam cemreyi yıkadık.ası yerine dikkat ettik baya kötü olmus.kolundaki.bööle kabarmııış kabuklanmıııış bide içi sarı iltihap olmus:uhm: hatta sudan sonra yumusadı ya azcık aktı o sarı sey.doktoramı göstertsem kifisfisfis:çok üzgünüm:
leylacım geçmişş olsuun eşinee..şimdii nasıll pekii
leyla noldu kı esıne???:uhm:
leyla noldu kı esıne???:uhm:
nihaall napiyoon kizz heriff yokk yaa burdasin yoksaa gece seni gormek ne mumkunn
olcay napıyon kız bu saatte..anam garılar koğuşu gibin oldu bura gündüz bu sayıyı bulamıyoz:roflol:
he anam yalnızım valla.heriften bana sıra gelmiyorki ben oturunca arkamda bitiyor.bende al senin olsun deyip kalkıyorum pc nin başından.eşinede geçmiş olsun canım
merancım kaçkiloki tamer merak ettim:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?