2008 Ekim Anneleri

leyla yokkkkk.. tam emin olmamakla birlikte dolunay var sanırım.. anladınız siz onu kaydirigubbakcemile3

leylaaaaa gelince oku bunuuuuuuuuu o kıllardan kurtulamazsan celen senin kıllarını tek tek yolacak puhahaaa :roflol:

Len kiilli karii bugun dolunay oldugunu bile bilmiyodum 1 hem ben kurt adammiyim 2 annelere gittik buda 3

canım çıtır genel olarak söyled..sende biliyorsun he bebek aynı değilki.üzülecek ne var.hem kim istemez şöyle ton ton bir bebeği olsun.valla ben isterdim.

merosum ben kotu bısı solemedım kı nıye uzuluosun canım benım.
emekleyemıyor yuruyemıyorlar derken bunları yaparken fazla kılodan dolayı zorluk cektıklerını kastettım,:1hug:
fazla kılonun zararlı oldugunu bılıyoruz hepımız.:sm_confused:
hem neden ıklım sısman olsaydı bole solemezdım kı??
hem bak sende bılıyorsun ve dıyet uyguluyorsun tamere değil mi??bende senın yaptıgını yapar dıyet uygulardım ıklıme..

canım çıtır genel olarak söyled..sende biliyorsun he bebek aynı değilki.üzülecek ne var.hem kim istemez şöyle ton ton bir bebeği olsun.valla ben isterdim.

bu konuyu annemle konustuk da bugun..ben ıste dedim kı evt cok tatlı oluyorlar ama cok kılolu olmasın SAGLIKLI olsun yeter dedım..

hametan kullan.içinde çinko varmıs.ben göğüs uclarıma bile kullandım cok faydası oldu.ki düşün acık yaralar vardı kanlı kanlı.bööle kutusu sarı.

Evet ben dogdugu gunden beri hemetan kullaniyorum hic pisik olmadii kutusu mavii olmuss gecen aldirdim 2 paket mavii geldi hatta kremin rengi beyazdi simdi krem rengi olmuss ben buyuk boy aldiriyodum buyuk boyun uretimi durmus demis

Bizimkide kabul bagldi kizardi beyaz gibi oldu kabuk kopacak gibiydi hemsireye gosterdim ayy bisey degdirmissin yaa dedi yok bisey degirdirmedim saniyodum sorun olurmu simdi nolacak dedim bisey olmazz dokunma sakin olmazssa tekrar yapariz dedi
leylacım geçmişş olsuun eşinee..şimdii nasıll pekii

Sagol canim bugunde pansuman yapmislar yatmadan once actii pööff haslanmis iycee yazik yaa acidimm kiyamam
leyla noldu kı esıne???:uhm:

Elii yandii canimm kaynar su dokulmuus isyerinde

olcay napıyon kız bu saatte..anam garılar koğuşu gibin oldu bura gündüz bu sayıyı bulamıyoz:roflol:

gecmıs olsun canım.duduklu patlamıstı,esımın de kolu yanmıstı 2 yıl once falan.baya derıler sarkmıstı.:çok üzgünüm:
bugun de esım anlatıyor.9 eylul unv has.de bı ark varcocuk klınıgınde
zıyarete gıtmıs onu,
yatan cocukları gordum dıyor.
bırısı 14 aylıkmıs,
bastan asagı yanmıs..soramadım bıle nasıl oldu dıye dedi:1no2:
allahım korusun ya cok ktu yanık..

vay be geçen sene bu zamanlar ay kaç kilo aldık ay aman göbeğimiz büyüdümü muhabbetleri yapıyodukk nerden nereye ben 2 kilo daha alırsamm doğum kiloma ulaşacamm tebrik edin benii 2 ayda 8 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…