tam yazmak istemiyorum ama tam 5 aylıkken 10 kilodan fazlaydı
çıtır sen bu sene iş başı yapmıyon heralde..[/QUOTE
iş miii:sm_confusednee:icecream:
vay be geçen sene bu zamanlar ay kaç kilo aldık ay aman göbeğimiz büyüdümü muhabbetleri yapıyodukk nerden nereye ben 2 kilo daha alırsamm doğum kiloma ulaşacamm tebrik edin benii 2 ayda 8 kilo aldım
emeklesin sıralasın verir merak etme..hem allah korusun bi hastalanıyolar gidiyo 1- 2 kilo depoda dursun ziyanı yoka.s.
nıhal nerde kz kocannkaydirigubbakcemile3
Meran napiyonn bacimm ozlediik yaa niye durgunsuun kankan nasiila bugun enerjik degilsinn kayve ismarliim mi saa
anaaamm bende üzlediim walla hepücüğünüzüü nasıll alışmışııımm bee Şeniz evt pek enerjikk diilim azcuk canım sıkıldıydı ya neysee geçtiii
içeriim seninn kayfenii been ellerinee sağlıkkkkkankamda karşımda oda arkadaşlarıyla yazışıoo hem birbirimizle konuşuozz hem internette yazışıoozz..gün içinde gezioz bol konuşuyoruzz günler hemen geçioo yaaa gitmesini istemiyorum..ona burdan birinii bulcam ama yanaşmıoo piss kızz :mymeka: delüü edioo beniiii kötükedihüso
yavuklusu vardır belkım alamanyada..
anaaamm bende üzlediim walla hepücüğünüzüü nasıll alışmışııımm bee Şeniz evt pek enerjikk diilim azcuk canım sıkıldıydı ya neysee geçtiii
içeriim seninn kayfenii been ellerinee sağlıkkkkkankamda karşımda oda arkadaşlarıyla yazışıoo hem birbirimizle konuşuozz hem internette yazışıoozz..gün içinde gezioz bol konuşuyoruzz günler hemen geçioo yaaa gitmesini istemiyorum..ona burdan birinii bulcam ama yanaşmıoo piss kızz :mymeka: delüü edioo beniiii kötükedihüso
iyi geceler kızlar....kaydirigubbakcemile3
fot koycedimm sizee bee olmuyoo
1)ne fotosu?
2)nıee olmuuoo kii?mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?