2008 Ekim Anneleri

vay be geçen sene bu zamanlar ay kaç kilo aldık ay aman göbeğimiz büyüdümü muhabbetleri yapıyodukk nerden nereye ben 2 kilo daha alırsamm doğum kiloma ulaşacamm tebrik edin benii 2 ayda 8 kilo aldım

he biz patır patır 5-6 kilo alırken sen 500 gr aldım diye dalga geçiyodun oh olsun sana:dilcikar:

Meran napiyonn bacimm ozlediik yaa niye durgunsuun kankan nasiila bugun enerjik degilsinn kayve ismarliim mi saa

Meran napiyonn bacimm ozlediik yaa niye durgunsuun kankan nasiila bugun enerjik degilsinn kayve ismarliim mi saa

anaaamm bende üzlediim walla hepücüğünüzüü nasıll alışmışııımm bee Şeniz evt pek enerjikk diilim azcuk canım sıkıldıydı ya neysee geçtiii
içeriim seninn kayfenii been ellerinee sağlıkkkk kankamda karşımda oda arkadaşlarıyla yazışıoo hem birbirimizle konuşuozz hem internette yazışıoozz..gün içinde gezioz bol konuşuyoruzz günler hemen geçioo yaaa gitmesini istemiyorum..ona burdan birinii bulcam ama yanaşmıoo piss kızz :mymeka: delüü edioo beniiii kötükedihüso

Neeysee ben kactim uykum geldii amaa benim bu heriff cok dis gicirdatiyoo uyutmuyo benii bigun elimden bi kaza cikacak ya hayirlisi

yavuklusu vardır belkım alamanyada..

Hee ne guzell imrendim size allah muhabbetinizi artirsin canini neye sıktık tombul bebek meselesyse hic uzmee kendinii yaa citirin otameri kastedmedigini biliyoruz zaten kii tamer bizimkisilerim abissi o bizimkisilerden böyük sahsen benim kizimdan tam bi ay buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…