2008 Ekim Anneleri

leyla su takvımındekı resımde hacerın babasına benzedığii çok bellı ........

halıloo var kız sıl fotoyu.

sildimmde bizimkii haliloştan neyimm korkmuoorr sırnaşık şey görsüün nolcak ki dio...zaten geçen seneki fotlarımızı alman forumlarından birine koymuşş anaa heeçç tanımadığım insanlar yorum neyiim yapmışlar fot.larımıza şokk olduum zatenn kaydirigubbakcemile3

Yaa ben bu yurutecin zararlarini biliyorum ben yurutec alicam ama ben simdi koymam zaten iyce ayakta durabildigi ve kendinde emin oldugu zaman korkusuz oladugu zaman acil isiim olunca oyalasin diye kisa sureligine koycam zaten onun disinda hep kucagimda cok zorlaniyorum yoksaa simdii annemler gibi eskiden o mu vardi gibi konusmus olmak istemiyorum amaa kullandigini gordugum bebeklerde bi sorun yok ve hep erken yuruduler onemli olan dogru zamanda kullanmak galiba hem ben farkli bi yurutec begendim 3 sekil aliyoo bi normal bildigimiz yurutec bi alti ters cevriliyo atli karinca gibi sallaniyo bide altina bez geciriliyoo sadece ayakta durup zipliyo yuruyemiyoo onu dusunuyorumm ins gelisiminde bi zarar olmaz

günaydın herkese....
dün ben çok kötü bişi yaptım kocamın kızını çarptım...:dilcikar:
artık 40 sene geçse unutmaz...söylerde söyler.....
nese canım saolsun bebeimede banada bişi olmadı...
ewden çıkarken kapıya çarptım..şanssızlık işte :çok üzgünüm:

bızdıkım bi sen bi de ben hamarat diğerleri tembelllllll ...............

çıtırım geldi okudu , selam vermeden gitti :mymeka: celenim de geçmişe takıldı buralara gelemedi

gunaydin hanimlar a.s
bu aksam bizim doktor randevumuz var. 2. asimizi olmamiz gerekiyor. ama ardanin oksurugu fazlalasti :çok üzgünüm: herhalde bi sure erteler doktor asiyi.
efekancim gecmis olsun canim..
bi gecmisi okuycam bakalim. cok killatmisiniz..

canım geçmiş olsun Zümra nın da öksürüğü fazlalaştı doktor okyanus suyuyla burnunu temizle dedi ....
Hasta olan tüm bebişlerimize içindede kendi bebeğime Allah'tan acil şifalar diliyorum

hhheeeyyytt cekilin len hödük düşmanı celen geldiii naparsınız bakem.cuma gunu aney geliimiş azcuk kafayı dinleyeciiimm annemin cocuklarla ve bebeklerle diyaloğu inanılmıycak derecede güzeldirfisfisfis buarada kocamlen cok pis küsüm:dilcikar: gece 4 te wc ye kalktı sen klozetin kapağını düşür küüüütt.cemrede 1 saat olduydu uyuyalı.haydee uyandı.anlıyceeniz celen uykusuzmirmirmirmir

ewet kız dediğin azcık cıtı pıtı olcekkaydirigubbakcemile2 ama tombiş görüncede atlıoz sewmek içibn:sm_confused:
he döwdm cünkü bana yakın kolay dedişn.cehennemin dibindemiş.buarada buarda kocenede tekrart teşekkür.sizin oralra bayulduk.
bunada ayyynnnenn katılıyorum.benim kızda çıtı pıtı tam bir çerkez kızı olacak halası kiminkaydirigubbakcemile3
bizde cerkezlerden kız al cerkezlere kız verme derler

Sagolun kizlar benimde bi ker elim ütüden yanmisti sacimi ütülerken :))
benimde alnımkaydirigubbakcemile3
gecmiş olsun gamzecima.s.
doktora sordunmu damla ve emme işini?
bızdıkım bi sen bi de ben hamarat diğerleri tembelllllll ...............

çıtırım geldi okudu , selam vermeden gitti :mymeka: celenim de geçmişe takıldı buralara gelemedi

bitti şükür ii kıllatmışlar

saol celencim..biz doktora gitmedik dün....
sebep:: kocacım dediki gitsek yine bişeyi yok dicek...
arkadaşının bebeide öksürüodu hani şu hastaneye yatırdılar zatüre die...onun göğsüne yıkanmamış yün koydular geçmiş öksürüğü...bende duymuştum şimdi onu denioz...biraz azaldı gibi bakalım geçmezse haftasonu götürücem hiç şansı yok..
bu arada ben çok kötü hasta oldum boğazım ağrıo öksürüom burnum akıyo başım ağrıo....:çok üzgünüm:
sanırım bu kez bebişimden bana geçti hastalıkkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…