bizim her dakika çektiğimiz fot.lardan bi tane koycediiiimm kaydirigubbakcemile3
galiba çözünürlüğü fazlaa
halıloo var kız sıl fotoyu.
günaydınn:sm_cool::sm_cool:
kız uyandı daha uyuyacaktım emme..
eeffekaancım geçmiş olsuna.s.
gunaydin hanimlar a.s
bu aksam bizim doktor randevumuz var. 2. asimizi olmamiz gerekiyor. ama ardanin oksurugu fazlalasti :çok üzgünüm: herhalde bi sure erteler doktor asiyi.
efekancim gecmis olsun canim..
bi gecmisi okuycam bakalim. cok killatmisiniz..
ewet kız dediğin azcık cıtı pıtı olcekkaydirigubbakcemile2 ama tombiş görüncede atlıoz sewmek içibn:sm_confused:evt hep aynı yerde..
ben bu ay en az kılo aldıgı ay dedm
oda ck ıyı gıdıyor bence artık oyle yarım kılolar,1 kılolar bekleme her ay dedi.
okadr cok kılo alırsa obez olur dedi.sımdı ıyı gıdıyorsunz dedi.
zaten bende aynı seylerı duşündüğüm için sorun etmedım kendıme
şişman cocuk ıyı degıl ya sısmanlık hastalık. mıclarını kaldırmıolar sonra ne emekleyebılloar ne yuruyebılıoar.zayıfta olmasın ,sısmanda..
normal olsun,SAĞLIKLI olsun...
he döwdm cünkü bana yakın kolay dedişn.cehennemin dibindemiş.buarada buarda kocenede tekrart teşekkür.sizin oralra bayulduk.Açılın leynnnnnnnn ben geldim yettimÇITIR' ım ya sen ne güzel bi topic açmışın gel öpecem kilomu yazdım listeye eklemeyi unutma bi de kupamı ekle heeeeeeeeee çünkü hamileleik öncesi kilomunda altındayım bende bi mokmu var acaba ya bende çok şaşkınım aslındadelikafaduldenNasıl olduğunu soranlara 1 adet DERİN verelim yok kıyamam vermem onu kimselere ALLAH herkesin yavrusunu anacığına bağışalasın:Saruboceq:CELEN kıs gezdin mi CARREFOUR' u beğendin mi ALLAH seni ekspres'e gelmiş kaydirigubbakcemile3Bu arada neden sebep dövdün leyn beni ben yolu nsıl anlatayım verdik tlf anlaştılar işte ne kızıyon ki
bizde cerkezlerden kız al cerkezlere kız verme derlerbunada ayyynnnenn katılıyorum.benim kızda çıtı pıtı tam bir çerkez kızı olacak halası kiminkaydirigubbakcemile3
benimde alnımkaydirigubbakcemile3Sagolun kizlar benimde bi ker elim ütüden yanmisti sacimi ütülerken :))
gecmiş olsun gamzecima.s.günaydın herkese....
dün ben çok kötü bişi yaptım kocamın kızını çarptımartık 40 sene geçse unutmaz...söylerde söyler.....
nese canım saolsun bebeimede banada bişi olmadı...
ewden çıkarken kapıya çarptım..şanssızlık işte :
bızdıkım bi sen bi de ben hamarat diğerleri tembelllllll ...............
çıtırım geldi okudu , selam vermeden gitti :mymeka: celenim de geçmişe takıldı buralara gelemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?