günaydın kızlar.. celencim annen geliyormuş oh ne gü<zel. benim annemde pazar günü gidecek çok üzgünüm.senağlama ne güzel alışmıştık ne rahatlıktı yahuuu.. canım annem benim..
kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz hani o da anneye sözdeeeeee... nerde kendi annen nerde kaynanan....:çok üzgünüm:
aman adı var sadece demi bakmadı bile kızımaaa doğurmadan diyodu gelir bakarım merak etme bide 3 tane istiyom senden diyo kazanı getirin kızlarrrrrrrrrrrrrrkötükedihüso anne gibisi varmııııııııııı ah canım annem[/QUOTE
yok güzelim bir de benimki herkese bana baktığını söylüyor. bana evindeki yemekten bir tabak getirir ki ben yemem bile o yemeği çoğu zaman:1ninca:. o kadar. sonra torununu sever kucağına alır şöyle bir gezdirir o kadar.
akşam bebeğim anneeee diyo kaynana da onu duymuyor gibi yapıyor. kızım baba baba baba de diyooo. allahım komikkkk yaa..klava:
aman adı var sadece demi bakmadı bile kızımaaa doğurmadan diyodu gelir bakarım merak etme bide 3 tane istiyom senden diyo kazanı getirin kızlarrrrrrrrrrrrrrkötükedihüso anne gibisi varmııııııııııı ah canım annem[/QUOTE
yok güzelim bir de benimki herkese bana baktığını söylüyor. bana evindeki yemekten bir tabak getirir ki ben yemem bile o yemeği çoğu zaman:1ninca:. o kadar. sonra torununu sever kucağına alır şöyle bir gezdirir o kadar.
akşam bebeğim anneeee diyo kaynana da onu duymuyor gibi yapıyor. kızım baba baba baba de diyooo. allahım komikkkk yaa..klava:
benimkide sürekli oğluna benzetiyo herkes bana benzetiyo söylüyolar bu diyoki hı sadece saçı benziyormuş amannnnn komik bunlar komik
ulen oğlanı uyuttum kafam rahat kızlarla iki lak lak edim diyom kız tepemde oyun oynuycam diyobenneyaptımki
bu makinedeki resimlerin boyutlatını nası küçültçem ule avatardaki resim çok renkiz webcamle çektim onu:uhm:
peki leyloşcum fotarafı hangi menüde düzenliycem bilgisayardamı yoksa imageshactamı
canımmmmmmmmmmmm merhaba sen napıyon bamba fasülye olmuş kız maşallah balıkesirdemisinyağmurum nasılsın canımŞeniz
canımmmmmmmmmmmm merhaba huggiese üye olmaya çalışıyom kızlara oy vercem sen napıyon bamba fasülye olmuş kız maşallah balıkesirdemisin
valla bende açtım aynı topiği kimse yazmamış dahada benim sütüm az kızım 5700 ben başlamıyımda kimler başlasın diyom içimden ama 5ten sonra vermek lazım 6. ayda artık anne sütü yetmiycek alışsınlar ilk emzirme sonra ek besinkızlar temmuz anneleri bugün bebeklerimiz ne yedi diye bir topik açmış oraya baktımda bi çoğu daha doğru dürüst bişey vermiyor.bebekleri nerdeyse 8 aylık olacak.valla biz erken başlamakla iyimi yaptık bilemedim
minik patikcim puan okdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?