2008 Ekim Anneleri

günaydın kızlar.. celencim annen geliyormuş oh ne gü<zel. benim annemde pazar günü gidecek çok üzgünüm.senağlama ne güzel alışmıştık ne rahatlıktı yahuuu.. canım annem benim..

kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz hani o da anneye sözdeeeeee... nerde kendi annen nerde kaynanan....:çok üzgünüm:

aman adı var sadece demi bakmadı bile kızımaaa doğurmadan diyodu gelir bakarım merak etme bide 3 tane istiyom senden diyo kazanı getirin kızlarrrrrrrrrrrrrrkötükedihüso anne gibisi varmııııııııııı ah canım annem

neyse annem gidecek ya kayınvalideye sardım galiba.. zaten kendi annen gibi olmasını beklemek hata olur. kabul etmem lazım galiba...anneme bir kahve yapayım içelim bari ela da uyurken

ulen oğlanı uyuttum kafam rahat kızlarla iki lak lak edim diyom kız tepemde oyun oynuycam diyobenneyaptımki

bu makinedeki resimlerin boyutlatını nası küçültçem ule avatardaki resim çok renkiz webcamle çektim onu:uhm:

canım resmi birlikte aç ile photo editör ile aç de fotoğraf düzenlemeye gir oradan resize kısmında değişiklikler yapıp farklı kaydet de kaydettiğinin boyutuna bak anlarsın

Son düzenleme:
kızlar temmuz anneleri bugün bebeklerimiz ne yedi diye bir topik açmış oraya baktımda bi çoğu daha doğru dürüst bişey vermiyor.bebekleri nerdeyse 8 aylık olacak.valla biz erken başlamakla iyimi yaptık bilemedim

valla bende açtım aynı topiği kimse yazmamış dahada benim sütüm az kızım 5700 ben başlamıyımda kimler başlasın diyom içimden ama 5ten sonra vermek lazım 6. ayda artık anne sütü yetmiycek alışsınlar ilk emzirme sonra ek besin

yarısma ıle ılgılı yazdıklarını sılın bence.ben edıtlemıstım yınede sılmısler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…