2008 Ekim Anneleri

canımmmmmmmmmmmm merhaba huggiese üye olmaya çalışıyom kızlara oy vercem sen napıyon bamba fasülye olmuş kız maşallah balıkesirdemisin

hee ayvalıktayız ev burda istanbula doğurmaya gittiydim..şimdide evi dğiştircez bi taşınma telaşındayız ev arıyoz bakalım bu kış çok zorlandık burda doğalgaz yok biliyosun oturduğum evdede yalnızca klimayla ısınabiliyoruz dünya kadar elektirik faturası ödedik bide ısınamadık..bacası bile yok olsa soba kurcaktım valla...

canım yaaa Ayvalıkta nerdesin?kvalidelerde orda bizim 6 ay kalıyolar bizde geliyoruz yazın.onlar sarımsaklıda oturuyolar,çok güzel ama yazın tabi kışın zor oturmak

nisanur nerdesin gülüm ya cee deyıp kaçıyon şimdi okuldasındır muhtemelen dönünce yaz iki satır kaydirigubbakcemile5

bir sürü alıntı yaptım tam mesaj yazıcam kilitlendi pc dellenijiim ben yaasenağlama 8 den beri 45 dk uyudu haa.uykusıda var uyutiim diom inadıdan kendini geri atıobenneyaptımki açım basım ağrıo bayıleciiimmdelikafadulden

len ne yarısması budelikafadulden banada ddin hele:1ninca:

bende gelcem yaaaa ayvalıaaa:çok üzgünüm: benide götürndelikafadulden benide delikafadulden benideeeeeeedelikafadulden

celen
miy
yağmur ankara
yazdıklarınızı oy muhabbetını sılın.uyarı aldım.konu devam etmesın.
celen msn ac sen
bu arada bende yazın edremıtteyım.
gecerken ugriim mi kız destınakaydirigubbakcemile3

alla allaaaaCADIARZU ben bişi yazmadım ki:sm_confused: actım msn ilülülülülülü

kıslar ya gülçem hala aynı uyumuyo sabaha kadar kuzum inledi yine ama iştahı eskisi kadar berbat değil normalde değil ama buna şükür bugün birkaç kaşık yoğurt verdim sevinçten havaya uçacaktım daha önce hiç yemiyodu çünkü

merhaba kızlarrrr ben geldimmmm

ne çok kıllatmışsınız yaaa klava:

meranım gelmiş ben yoktummm özledim leynnnnn senağlama

neden inledi yaw antibiyotik kullanmıyor musunuz :uhm: dr a gideli kaç gün oldu? kültür sonucunuz çıktı mı? hala düzelme yoksa doktora tekrar gitseniz ha??

canım zaten hep inliyodu kuzum sonuç çıkmış ilaca devam haftaya tekrar gidip yine test yaptırcaz
bugün ilacımızın 3. günü ama uykumuzda düzelme yok

Canim benim yaaa..acaba atesimi oluyor,cunku Yaman in atesi cikinca inliyor.evet ya neden inlediki.dr una her kafana takılanı ac sor.
afiyet olsun dahada cok yesin,canim sen sabirli ol yavas yavas normale donecektir insallah.

yok canım ya ateşi olmuyo da acaip terliyo sadece penyeyle yatırıyırum bugün üstünü de örtmedim ama yine de terlemiş hem de çok

ahh kuzum geçmiş olsun ben çıkar misafir var len bu haftaaaaaaaa hergün 6,7 kişi offfffffffffffffffffffffff
eşimin okulu geliy birbirleriyle konuşmular o yüzden grup grup geliyler işin yoksa yağmur hergün misafir ağırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…