canımmmmmmmmmmmm merhaba huggiese üye olmaya çalışıyom kızlara oy vercem sen napıyon bamba fasülye olmuş kız maşallah balıkesirdemisin
hee ayvalıktayız ev burda istanbula doğurmaya gittiydim..şimdide evi dğiştircez bi taşınma telaşındayız ev arıyoz bakalım bu kış çok zorlandık burda doğalgaz yok biliyosun oturduğum evdede yalnızca klimayla ısınabiliyoruz dünya kadar elektirik faturası ödedik bide ısınamadık..bacası bile yok olsa soba kurcaktım valla...
yaza gelemde seni ziyaret edemmmmmmm
ya kızlarşu alltaki takvimi yapmak için sitesine giriyom olmuyo niyeki üyemi oluoyz eskiden üye olmuyoduk
öptüm bacım sağollllllllllllllllllllllllkaydirigubbakcemile5başka siteden yap,site adi veremiyoruz galiba..bak benim takvime..sengözlerimebaksanab
celen
miy
yağmur ankara
yazdıklarınızı oy muhabbetını sılın.uyarı aldım.konu devam etmesın.
celen msn ac sen
bu arada bende yazın edremıtteyım.
gecerken ugriim mi kız destınakaydirigubbakcemile3
kıslar ya gülçem hala aynı uyumuyo sabaha kadar kuzum inledi yine ama iştahı eskisi kadar berbat değil normalde değil ama buna şükür bugün birkaç kaşık yoğurt verdim sevinçten havaya uçacaktım daha önce hiç yemiyodu çünkü
kıslar ya gülçem hala aynı uyumuyo sabaha kadar kuzum inledi yine ama iştahı eskisi kadar berbat değil normalde değil ama buna şükür bugün birkaç kaşık yoğurt verdim sevinçten havaya uçacaktım daha önce hiç yemiyodu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?