2008 Ekim Anneleri

bide kıslar artık ben de muhallebi vermek istiyom yavaş yavaş nasıl yapılıyo biri anlatablirmi acaba

he babynin pirinç unu var az yaıyom ben bir kaşık koyuyom su koyuom yazı üstünde karıştırıyom kıvamlı olana kadar pişiyoben biraz sulu yapıyom çünkü benim kız öyle seviyyyy

Son düzenleme:
KIZLAR MERHABA DÜN YAZMIŞTIM EĞER HATIRLARSANIZ 2009 EKıM ANNE ADADIYIYIM DÜN KANAMAM VARDI VE DOKTORA GıTTıK 2009 ANNELERıNE YAZDIM SıZE DE KOPYALAYAYIM DEDıM LÜTFEN SıZLERDE FıKıRLERıNıZı SÖYLEYıN ŞıMDıDEN TEŞEKKÜR EDERıM

Merhaba Kızlar ;
dün biliyorsunuz kanamam olmuştu:çok üzgünüm:
dün gece acile gittik devlet hastanesine ve ne gariptir ki icapçı doktor yoktu bu nedenle bizde bugün için randevu aldığımız özel hastaneye gittik mirmirmirmir doktorum yaşlı ve tecrübeli bir doktordu ve çok ilgilendiler...

önce ultrasonla baktılar ve ne yazıkki keseyi göremedi doktor bey.senağlamasenağlamasenağlama
daha sonra vajinal muayene yapması gerektiğini söyledi benim moralim inanılmaz bozuldu ve elle kontrol etti Allahım hiç bu kadar ağlamamıştım resmen elini soktu yasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ben bundan yaklaşık 2 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve benim o zaman rahimin sağa kaymış bu nedenle göremeyebileceklerini söyledi doktorumuz şu anda göremedikleri için yok sayamadıklarını söyleyip bana düşük hapı iğne ve elevit verdi 2 hafta sonra tekrar gideceğim ve ona göre kesin bir cevap verilecek tabi benim moralim oldukça kötü durumdasenağlamasenağlamasenağlama

resmen adet oluyorum şu anda bu da dr a göre o iltihaptan kaynaklanıyormuş düşük tehlikem yokmuş elle muayene ettiğinde söyledi o kanal kapalı düşük tehlikesi yok dedi verdiği ilaçlar rahimi yumuşattığı için iltihap hemen atılacak ve rahim yine eski yerine gelecekmiş ve eğer varki ki inşallah vardır bebek gözükecekmiş birde rahimin ters olmasından şüphelendi ki buna da 2 hafta sonra bir değişiklik olmazsa bakacaklarmış

kızlar sizin etrafınızda buna benzer bir durum yaşayan tanıdığınız oldumu acaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim zira kendimi gerçekten şaşkın ve çaresiz hissediyorum mirmirmirmirsenağlamasenağlama

ne olacak hiç bilmiyorum bana hamile değilsin falan demedi doktor offff kafam öyle karışık ki bu arada kan testim 841 çıkmıştı 2 hafta önce

tünaydın ülen ekim anaları, misafirim vardıydı anca gelebildüm
ibolyacım tepki gösterebilir bu normal ama ısrarla vereceksin başka çözümü yok malesef kafamçokkarıştı sen ısrarcı olursan bi süre sonra mecbur alışacak

bugün de öküz gibi emdi sıpa :roflol: nolii bu sıpaya yaaa -tatlicadiarzu- 2 ggündür de kaka yapmadıydı, mok yolu gözledim anasını satiim, bugün de 2 defa yaptı sıpa, sabahtan bi yapmış, sonra misafirler telefon açtı biz gelcez diye, sıpa da durmayınca kanguruya bindirdim sırtımdayken iş yapim dedim, mızıklanmaya başladı, meğersem 2. kakasını yapmış, bi baktım donlarına bilem geçirmiş, iki günün acısını çıkarmış zaaar kaydirigubbakcemile3 acaba biz bu ek gıdalara geçtik diyemi böle oluyo, yoğsam hergün öğle saatlerinde kaka yapardı bu sıpa CADIARZU

len biz de pazar akşamı banyo ettirdiydik aaa bi baktım kabuk kalkmış, korktum bişiy olur diye, dün işyerine vardıydım ücretsiz izin için dilekçe yazcektim, sağlık ocağı da dibimizde zaten, hemen giriverdim hemşireye sordum, normel olabilir, ara ara kabuklaşıp ara ara iyileşcek korkcak bişi yok dedi, telaşa lüzum yokmuş anacım rahatol
ıklımı saglık ocaaanaa goturdum bugun boy&kılo için.
sadece 200 gr almış.7200
boyu 3 cm uzamış ve 66 cm olmus..
ağzımıza tükürün ağzımıza :roflol: maşallah iklim sultanın kilosu da boyu da güzel, allah devamını getirsin anacım

ama yavrum bi kere senin tamoş boylu poslu maşallah, ne kadar boy o kadar kilo tabi, çıtırım onudemek istemedi sen yanlış anladın anacım, bi de siz ek gıdalara çok erken başladınız onun da etkisi var tabiii, tamerime laf yok döferim ha :mymeka:
canım geçmiş olsun Zümra nın da öksürüğü fazlalaştı doktor okyanus suyuyla burnunu temizle dedi ....
Hasta olan tüm bebişlerimize içindede kendi bebeğime Allah'tan acil şifalar diliyorum

yav ben o okyanus suyunu filen doğru dürüst kullanmadım desem yeridir, banyoda çığlıığ kopartınca sümüğü çıkıo zaten sıpanın :roflol:

yaavrummm kıyamam sana da bebişine de geçmiş olsun lennnnn Şeniz
vallla ben iyi yaptığımı düşünüyom anacım, bizim dr 6. aya kadar beklersek ek gıdayı reddeder filen dediydi, bi de bizim kilomuz az ya belkim ondan da başlatmış olabilü, amaann bence iyi yaptık vallaa, şimdik bu zamanlarda ne alıştırdık o kar anacım sonra mıymıntı bişi olurlar allah korusun, gerçi benimkisi hala mıymıntı ya neyse :çok üzgünüm:

aynen canım katılıyorum, benim sıpa da minik, biz başlamayalım da kimler başlasın dimi senağlama
yarısma ıle ılgılı yazdıklarını sılın bence.ben edıtlemıstım yınede sılmısler.

hankı yarışma :uhm:

len geçmiş olsun senin hödük ne moklar yidi gine dün :mymeka:

yavrum bi derdi mi var acaba gülçenin CADIARZU

ben bu işten hiç bişey anlamadım :uhm: neden beta hcg tekrar bakılmadı :uhm: en son 2 hafta önce mi bakıldı da 841 di :uhm:dün 2 gün önce demiştin :uhm:

gebelik ile ilgili olarak öncelikle mutlaka hcg bakılması lazımdı.. diğer yazdıklarından hiç bişey anlamadım yani mesane iltihabı olunca rahim yer mi değğiştiriyomuş :uhm:

canım doktorun düşük tehlikesi yok diyosa yoktur doktoruna güven, benim de aşılama yaptırdığımız zamanlarda doktorum aşılamanın hemen arkasından benim belimi çok yukarıya kaldırtıyodu, rahmim aşağıya doğru bakıyomuş, spermler aşağıya akar diye dediydi, doktorun iltihap var o sökülüyo diyosa öyledir bitanem, sıkma canını, doktorlar işin uzmanı biliyosun, onlara güvenmek gerek, sen şu anda bol bol yat dinlen, kendini strese sokma, güzel düşün güzel olsun, pozitif düşünce çok önemli biliyosun, bir de benim hamileliğimin ilk zamanlarında doktorum bana proluton depot diye bi iğne vermişti, haftada 2 defa kullanıyodum o iğneden, 8. haftaya kadar kullanmıştım, sonrasında da progestan vermişti, gönlünü ferah tut hayırlısıyla bebeni kucaklayacan inşallah :teselli:
ben anlamadım nasıl düşük için iğne veriyorda düşük tehlikesi yok diyor ya

yavrum benim önceki hamileliğim düşmüştü, doktorum bu hamileliğimde tedbir amaçlı proluton depot vermişti, verebiliyolar, illa düşük tehlikesi olması şart diil, ilk 12. haftada düşük riski fazla olduğu için tedbir amaçlı veriliyo
bide kıslar artık ben de muhallebi vermek istiyom yavaş yavaş nasıl yapılıyo biri anlatablirmi acaba

yavrum hazır pirinçli muhallebiler var suyla yapıyon ondan versene

selamlar,biz geldik.yaramazı uyuttum zar zor.kocişte nöbette bu akşam.çoook canım sıkılıyoo
CADIARZU

Son düzenleme:

CANIM kan testim yaklaşık 2 hafta önce 27 şubatta yapıldı
sanırım öyle olmuş tabi bu herkeste değişiklik gösteren bir durumdur ancak benim rahimim sağa kaymış doktorumuzun dediğine göre ancak neden tekrar kan testi yapılmadı hiç bir bilgim yok ve düşük tehlikesi yok dediğine göre sanırım devam ediyor hamilelikfisfisfisfisfisfisfisfisfis

benimde aklıma bu ihtimal geldi.inşallah bebişin seninledir.ama en önemlisi sakın stres yapma.büyük etkisi var biliyosun.bol bol dinlen canım.güzel haberlerini bekliyoruz

anacım sen bence işi garantiye al yeniden bi tan testi yaptır
...........................................................

şştt turizimci napyon, siz neden bahsediyonuz yaa, bu arada işler nasıl anacımalışabildinmi

kızlar su konuyu kapatıp mesajlanızı edıtler mısınız lutfen.
bu konu ıle ılglı olarak uyarı cezası aldım dıyorum kmse ıplemıyo.
konu kapatılsın dedıler.yoksa bu uyarılık değil dırek cezalık mış ama uyarıyoruz dedıler.konu kapanmassa ceza alabılırım.lutfen..artık konusulmasın,,msnden ok??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…