2008 Ekim Anneleri

allahım bayılıcaaam yaaaa.uykusu var uyumuyo.ayaamda sallim dedim baktım battaniyesini emio aha dedim emzik veriim hemen.onu verdim siye yine ağlamaya basladı.şimdi emio.orda uyuyo yarım saat uykuyu alıo tabi.ama ben daha kahvaktı bulasıklarını toplayamadım..

aaa olurmu patoşum ayıpsın len görmedim mucuk yaniŞeniz

özledim canım ya.ama benim canavardan fırsat kalmıyokii.şmdide uyandı klavye ile savaşıyo.bi mesaj yazdırmadı.velet nasıl becerdiyse sayfayı kapadı 2 kere.byuh f kjnjnkuhuhhunuggggggggggggggggmyx

bıızm usttede tadılat mı ne var matkap sesı beynıme gırıo
ıklım de sıcrıyo ağlıobenneyaptımki

olm bu senin cemre de amma orcinal çocuk haaaaa

bunları da senin canavar mı yazdı kaydirigubbakcemile3

Yaw Celen Zümra da yaklaşık bir aydır battaniyesini emiyor elinden kurtaramıyorum ağzında emzikte olsa eline alıp bakçak illa üzerinden beline kadar indiriyorum eli yetişmesin çekip ağzına götüremesin diye bu sefer ayaklarıyla üstünden atıyor sorma bütün battaniyelirinin tüylerini yuttu yaw hasta olcak senağlama

valla ben de anlamadım olayı.neden bahsediliyodu ki uyarı geldi acaba çıtıra.neyse boşverelim.madem uyarı geldi vardır bi sebebi.

naber kızlar?dün gece yatmadan eylüle sütlü pirinçli muhallebi verdim.ilk defa muhallebi verdim.sevdi.bayağı yedi.ama iki gündür sütüm inanılmaz azaldı.napcam yaa üff.sabah akşam süt içiyorum.iyi de oluyodu ama anlamadım.zaten dün gece muhallebiyi de bu yüzden verdim

arıkaan şöyle gidelebilincek değişşikk bi yer söylermisin banaa kemere gittik tahtalıya teleferiğe olimposa kale içine yat limanına alışveriş merkezlerine gittikk..şimdii banaa bunlar dışındaa şöylee değişikk bi yerrr söylermisiiiiiinn çıkcazz birazdaan Şeniz

ohhhhhhhhhh.merana da bakın.len bana da bi yer söyleyin de gidem.bunaldım valla.yağmur yağıyo zatensenağlama bu karı da nispet yapar gibi yer ismi istiyo:mymeka:

geçmişşş olsuunn..azcık daha pratikk yapııpp çık trafiğee..Allah beterinden korusuun :Saruboceq: lenn kocamınnn kızı deyincee noluyooz dedimm beee ne çarpmasıı falann allah iyiliğinii versinn kaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun Zümra nın da öksürüğü fazlalaştı doktor okyanus suyuyla burnunu temizle dedi ....
Hasta olan tüm bebişlerimize içindede kendi bebeğime Allah'tan acil şifalar diliyorum
yaa zümra ne kadar güzell bi isimm çok hoşuma gittiii :asigim:
merhaba kızlarrrr ben geldimmmm

ne çok kıllatmışsınız yaaa klava:

meranım gelmiş ben yoktunn özledim leynnnnn senağlama
ooyy kuzuuuum bende çokk üzledimm wallaa geldimm yoktun 3 e kadar burlardaydımm...Allahımm bi enerjimm var aştıım kendimii inş.sonunda hasta falan olmamm yaa sırnaşık şey
kızıma bugün bal kabağı çorbası denemeyi düşünüyorum bakalım sevecek mi 3 kaşık yese yeter gidip yapim bari
nasıll şevval biraz iyi mii cadııı Şeniz
:mymeka::mymeka:bi tek meranı mı özledin lennklava:
heehhee kıskandıın mıııı lülülülülülü
evet çok başarılı dimi klavyede 10 parmak yazdı valla:roflol:

iyiyiz seksü yavru sen nasılsın?

yeriim ben onunn parmaklarınıı cokacimcoook
seksüü hee o senin seksülüğündüürr :jeyyar:
ben gezenti oldum fatoşum kankam geldii geziooz wallaa evde olmamın ve yalnızlığın acısını çıkara çıkara geziozz :lepi: yalnız kalınca yine naparım bilmioruumm senağlama

ohhhhhhhhhh.merana da bakın.len bana da bi yer söyleyin de gidem.bunaldım valla.yağmur yağıyo zatensenağlama bu karı da nispet yapar gibi yer ismi istiyo:mymeka:

yavruum o kaadar yalnızıım kii çocuklar ve eşim dışındaa senağlama
çok çok zor arkadaşlık kurabilen biriyim...arkadaşım pek yoktur bu yüzden çokk iyi dostlarım vardır onların sayısıda 1 elin parmaklarını geçmezz...nispet yaptığımı düşünmee nolurr enn sevmediğiimm şeydirr eğer öyle hissettirdiysem afedersinn :çok üzgünüm:

canım maşallah baya gezmişsiniz zaten.. ne güzell. ama kemer yolunda dağa doğru çıkılır hani dönen bir restaurant var ya dağın tepesinde adını hatırlayamadım şimdi orası güzeldir. gerçi şimdi biraz esiyordur.

şelalere gidebilirsiniz.. benim yerimede gezin..a.s

yok canım yaa.valla şaka yaptım:teselli: yoksa sen gezdikçe ben seviniyorum:1hug:

hıı evt orda bi restaurat varr merak ediyorduum bi bakalım CADIARZU
bugünde hep rüzgarlıı soukk kızın şansından kötükedihüso gerçi almanyadan iyidir orda kar yağıomuş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…