ibolyaa nasılsın tatlım.a.s.
hiç pas vermiyon noliii:dilcikar:
aaa olurmu patoşum ayıpsın len görmedim mucuk yaniŞeniz
allahım bayılıcaaam yaaaa.uykusu var uyumuyo.ayaamda sallim dedim baktım battaniyesini emio aha dedim emzik veriim hemen.onu verdim siye yine ağlamaya basladı.şimdi emio.orda uyuyo yarım saat uykuyu alıo tabi.ama ben daha kahvaktı bulasıklarını toplayamadım..
özledim canım ya.ama benim canavardan fırsat kalmıyokii.şmdide uyandı klavye ile savaşıyo.bi mesaj yazdırmadı.velet nasıl becerdiyse sayfayı kapadı 2 kere.byuh f kjnjnkuhuhhunuggggggggggggggggmyx
allahım bayılıcaaam yaaaa.uykusu var uyumuyo.ayaamda sallim dedim baktım battaniyesini emio aha dedim emzik veriim hemen.onu verdim siye yine ağlamaya basladı.şimdi emio.orda uyuyo yarım saat uykuyu alıo tabi.ama ben daha kahvaktı bulasıklarını toplayamadım..
merhaba kızlarrrr ben geldimmmm
ne çok kıllatmışsınız yaaaklava:
meranım gelmiş ben yoktummm özledim leynnnnn senağlama
evet çok başarılı dimi klavyede 10 parmak yazdı valla:roflol:bunları da senin canavar mı yazdı kaydirigubbakcemile3
naberrr yavruslarrr :sm_cool:
geçmişşş olsuunn..azcık daha pratikk yapııpp çık trafiğee..Allah beterinden korusuun :Saruboceq: lenn kocamınnn kızı deyincee noluyooz dedimm beee ne çarpmasıı falann allah iyiliğinii versinn kaydirigubbakcemile3günaydın herkese....
dün ben çok kötü bişi yaptım kocamın kızını çarptım...:dilcikar:
artık 40 sene geçse unutmaz...söylerde söyler.....
nese canım saolsun bebeimede banada bişi olmadı...
ewden çıkarken kapıya çarptım..şanssızlık işte :çok üzgünüm:
yaa zümra ne kadar güzell bi isimm çok hoşuma gittiii :asigim:canım geçmiş olsun Zümra nın da öksürüğü fazlalaştı doktor okyanus suyuyla burnunu temizle dedi ....
Hasta olan tüm bebişlerimize içindede kendi bebeğime Allah'tan acil şifalar diliyorum
ooyy kuzuuuum bende çokk üzledimm wallaa geldimm yoktun 3 e kadar burlardaydımm...Allahımm bi enerjimm var aştıım kendimii inş.sonunda hasta falan olmamm yaa sırnaşık şeymerhaba kızlarrrr ben geldimmmm
ne çok kıllatmışsınız yaaaklava:
meranım gelmiş ben yoktunn özledim leynnnnn senağlama
nasıll şevval biraz iyi mii cadııı Şenizkızıma bugün bal kabağı çorbası denemeyi düşünüyorum bakalım sevecek mi 3 kaşık yese yeter gidip yapim bari
heehhee kıskandıın mıııı lülülülülülü:mymeka::mymeka:bi tek meranı mı özledin lennklava:
evet çok başarılı dimi klavyede 10 parmak yazdı valla:roflol:
iyiyiz seksü yavru sen nasılsın?
ohhhhhhhhhh.merana da bakın.len bana da bi yer söyleyin de gidem.bunaldım valla.yağmur yağıyo zatensenağlama bu karı da nispet yapar gibi yer ismi istiyo:mymeka:
arıkaan şöyle gidelebilincek değişşikk bi yer söylermisin banaa kemere gittik tahtalıya teleferiğe olimposa kale içine yat limanına alışveriş merkezlerine gittikk..şimdii banaa bunlar dışındaa şöylee değişikk bi yerrr söylermisiiiiiinn çıkcazz birazdaan Şeniz
yavruum o kaadar yalnızıım kii çocuklar ve eşim dışındaa senağlama
çok çok zor arkadaşlık kurabilen biriyim...arkadaşım pek yoktur bu yüzden çokk iyi dostlarım vardır onların sayısıda 1 elin parmaklarını geçmezz...nispet yaptığımı düşünmee nolurr enn sevmediğiimm şeydirr eğer öyle hissettirdiysem afedersinn :çok üzgünüm:
canım maşallah baya gezmişsiniz zaten.. ne güzell. ama kemer yolunda dağa doğru çıkılır hani dönen bir restaurant var ya dağın tepesinde adını hatırlayamadım şimdi orası güzeldir. gerçi şimdi biraz esiyordur.
şelalere gidebilirsiniz.. benim yerimede gezin..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?