2008 Ekim Anneleri

Kötü Kazen ben daha konuşmuyorum , yorum yok , sustummmmmmmm :dilcikar:

EDHAK kıssssssssssss sen anladın mı noluyomuş hayır bugün senin evlilik yıldönümün ya ondan şööleeeee romantik bi akşam yemeğinden sonra şu ÇAKILI konuşturda vereceği bilgiler işine yarasın...Kafasına vura vura diyo ıq heeeeeeeeeee anladım canımmmmmmmmm buydu demi sabilerden bahseden kısssssssssss çakıl sen var ya sen ne ÇAKILI BIZDIK' ın dediği gb sen ÇAKAL sın ÇAKAL tüüüüüüüüü irezillllllllllll seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba kızlar
bayadır sadece yazdıklarınızı okuyorum ama cvp yazmıyordum ama akşamdan beri abarttınız ve dayanamadım yazıyorum,burda nerdeyse hiç biriniz birbirinizi tanımıyorsunuz sadece ortak olduğunuz bir noktada yani hamilelik konusunda dertlerinizi ve sıkıntılarınızı paylayıyorsunuz, evet hepiniz hamile psikolojisiyle belki biraz hasassınız ama hiç tanımadığınız birini de kırmanıza gerek yok. hiç kimse tanımadığı birinden bu lafları işitmeye mecbur değil,bence burdaki büyükler de konuyu kışkırtmak yerine biraz sakinleştirmeyi deneyebilirler,:1hug:

Kız benim şu dahiyane zekam bile yetmedi heyyyyyyyy ne demek istedin konuşsana cesaretin varsa hadi bakalım bi duyalım anlamazsam kudururum ya ne diyonnnnnnnnnnn

yani demek istiyoki benim karnımdan dolayo kaçamamamla çocuğun akıllı olmasının ne alakası var diyoo:lepi:

ya konu bızdıkcan ve çakıltaşım arasında geçen tartışma,bence yakışmıyor yasakkelime

bi dakka bi dakka, kim kimi kırmış, kim ortalığı kışkırtmış , biz bişey mi kaçırdık ki , nerden çıkardın şimdi sen bunu , biz ekim anneleri birbirimizi çokkkk seviyoruz, kızan kırılan filan yok ki

Haklısın Kardeşim gördün değil mi olayları ayda yılda bir derdimizi paylaşalım dedik ne oldu hadi can sıkıntımız gitsin gırgır yapalım diyoruz onuda yanlış anlıyorlar valla ne yapacağımı şaşırdım Sen objektif olarak okuyorsun benim hatalarımı da yazabilirsin en azından daha dikkatli olurum bundan sonra

günaylacım tek tartışma bızdık ve kevser arasında oldu..bizde sakinleştirdik kışkıtma derken kimi kasteddin bence sen bi daha okukafamçokkarıştı

bızdıkcım neyi yanlış anlıyoruz canımmkimi kime şikayet ediyosunn

Çakalım ben seni cidden çok seviyom kıs sende seviyon mu??? ha dur Kevseri de, Destinayı da, hepinizi de.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…