Accık ucundan versen tahmin ediyim bende
sen neden o kadar çok mutlusun bakiiimmmm , kesin olcayla bızdık yanlış anlamışlardır bak naniknanik
cum diye dermişim anlayamazlar çakılım biz kardeş olduk çünkü:asigim:
kafasına vura vura mı yükseltecen ıq sunu
:çakıltaşı_m ayyyyyyyyy çok kötüyümmmmm çok utandım bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
kafasına vura vura mı yükseltecen ıq sunu
Kız benim şu dahiyane zekam bile yetmedi heyyyyyyyy ne demek istedin konuşsana cesaretin varsa hadi bakalım bi duyalım anlamazsam kudururum ya ne diyonnnnnnnnnnn
merhaba kızlar
bayadır sadece yazdıklarınızı okuyorum ama cvp yazmıyordum ama akşamdan beri abarttınız ve dayanamadım yazıyorum,burda nerdeyse hiç biriniz birbirinizi tanımıyorsunuz sadece ortak olduğunuz bir noktada yani hamilelik konusunda dertlerinizi ve sıkıntılarınızı paylayıyorsunuz, evet hepiniz hamile psikolojisiyle belki biraz hasassınız ama hiç tanımadığınız birini de kırmanıza gerek yok. hiç kimse tanımadığı birinden bu lafları işitmeye mecbur değil,bence burdaki büyükler de konuyu kışkırtmak yerine biraz sakinleştirmeyi deneyebilirler,:1hug:
merhaba kızlar
bayadır sadece yazdıklarınızı okuyorum ama cvp yazmıyordum ama akşamdan beri abarttınız ve dayanamadım yazıyorum,burda nerdeyse hiç biriniz birbirinizi tanımıyorsunuz sadece ortak olduğunuz bir noktada yani hamilelik konusunda dertlerinizi ve sıkıntılarınızı paylayıyorsunuz, evet hepiniz hamile psikolojisiyle belki biraz hasassınız ama hiç tanımadığınız birini de kırmanıza gerek yok. hiç kimse tanımadığı birinden bu lafları işitmeye mecbur değil,bence burdaki büyükler de konuyu kışkırtmak yerine biraz sakinleştirmeyi deneyebilirler,:1hug:
ya konu bızdıkcan ve çakıltaşım arasında geçen tartışma,bence yakışmıyor yasakkelime
Haklısın Kardeşim gördün değil mi olayları ayda yılda bir derdimizi paylaşalım dedik ne oldu hadi can sıkıntımız gitsin gırgır yapalım diyoruz onuda yanlış anlıyorlar valla ne yapacağımı şaşırdım Sen objektif olarak okuyorsun benim hatalarımı da yazabilirsin en azından daha dikkatli olurum bundan sonra
bi dakka bi dakka, kim kimi kırmış, kim ortalığı kışkırtmış , biz bişey mi kaçırdık ki , nerden çıkardın şimdi sen bunu , biz ekim anneleri birbirimizi çokkkk seviyoruz, kızan kırılan filan yok ki
Çakalım ben seni cidden çok seviyom kıs sende seviyon mu??? ha dur Kevseri de, Destinayı da, hepinizi de.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?