2008 Ekim Anneleri

Ya ama biz Kevserle de tartışmadık ki sadece yanlış anladı beni düzelttik o kadar zaten gelmiyor üzülüyorum özledim ben onu

AAAAAAAAAA kızlar size 2 gündür bi haller oldu ya anlamıyonuz birbirinizi ya da şurda söylenenlerle hoş vakit geçiriyos bana göre kendimizide dinlememiş oluyoruz hem ben valla kendi adıma söyliyim çok eğleniyorum burda benim deşarj olmamı sağlıyo bu site ben herkesi çok seviyorum ahanda yemeğe gidiyorum siz kalın kendi başınıza yiyin birbirinizi beaaaaaaaaaaaaaa

bızdıkcım neyi yanlış anlıyoruz canımmkimi kime şikayet ediyosunn

Ya üzerine kimse alınmasın öylesine söyledim gırgır olması için tabi yanlış anlayamında olması gerekir ki tadında gitsin Günaylanın Kevser le benden bahsettiğini sandım ama meğer tamamen o yanlış anlamış öffff aman baydım valla bende yemeğe kaçıyorum açım zaten

kızlar bişi sorcam 2-3 gündür akşamları çok kötü oluyorum, midemden boğazıma kadar çok kötü yanma oluyor uyku uyuyamıyorum, biliyorum hamilelikte normal bişey hatta oğlumda hatırlıyorum da iki yastık üst üste koyup yatıyordum ama oda boyun ağrısı yapıyor, başka bi çaresi yokmu bununCADIARZU

senin bahsettiğin şey hamile bayanlarda oldukça sık rastlanan reflü. hatta mide bulantısıda olması lazım ve genelde yemeklerden sonra olur. bende oluyo onun için ilaç kullanıyorum. gaviscon diye bi ilaç. dr una sor büyük ihtimalle reflü dicek ve ilaç vericek

aynı dert bendede var valla gece yatarken problem olmuyoda gün içinde bazen sırf su istifra ediyorumm.çokk iğreçç öğğhhkk bi tatla dolaşıyorumm aslında birazda iyi oldu yemek az yiyorum ama eğilirken bile ağzıma su geliyo iş yapamıyorum oyüzden çok fazla...kızımdada olmuştu bende gavisgon şurup kullanmıştım ama onda günaycım senin dediğin gibi tek sıkıntım yatarkendi bunda yatarken bi problem yokta gün içinde sürekli midem ağzımda geziyorummkafamçokkarıştı

haftaya sorarım dr. bende bulantı ve istifra olmuyo sadece çok kötü yanma yapıyo bende geçsin diye sürekli su içiyorum ama nafile fayda etmiyor bu sefer fazla su içmekten bütün gece wc ye kalkıyorum anlicanız iki şekildede uyku uyuyamıyorum:bbo:

ya destina ben bu takvimle oynarken yine kaybettim bana yenisini yaparmısın ya da adresini versen ben de hallederim:1hug:

höyyyyyyyyt!!
ben geldim naptınız bakıım ben yokken ne taktiği olcayımfisfisfis
kıs çakıl he haltlar karıştıryon sen kız doğum yaklaştıkça kudurdu valla :roflol::roflol:bak ben anlamadım şimdik ortaya bişey atmışın sonrada susmuşun sölememişin kıs ben saftirik anlamadım valla bak olcay bana söle ki taktik olsun diyoooooooo
merak ettim vallahi:1rolleyes:
:dilcikar:yada aman söleme :dilcikar:sonram sansür filan yeriz maazallah :roflol:
ben kendi yöntemlerimle geceyi çıkarırım olcayım sen merak etme:roflol::roflol:

günayla miden çok yandığı zaman iki yudum süt iç ama sadece iki yudum 10 -15 dk sonra gene yanacaktır gene iki yudum süt iç şekersiz ve soğuk içiyorum ben faydasını gördüm umarım sende görürsün doktor bi tanıdık tavsiye etmişti

teşekkür ederim destina hem de tam bende bu şekilde olanını istiyecektim:1hug: bitanesinŞeniz

teşekkür edrim yeşimmerve akşam denerim, bende içiyorum süt ama ılık ve ballı,senin dediğin fayda ederse öyle içerim artık hem ilaç kullanmamış olurumŞeniz

Slm ben geldim
Çakalım nerdesin yok öyle oku oku bak, yaz sende canımız sıkılıyo benneyaptımki
Olcaycım çözebildin mi canım olayları, taktikleri, teorileri...fisfisfis
Yaw Kevser nerdesin bak millet benim üstüme geliyo yapma bak hani söz vermiştin üzmicektin bi daha beni ağlarım baksenağlama

teşekkür edrim yeşimmerve akşam denerim, bende içiyorum süt ama ılık ve ballı,senin dediğin fayda ederse öyle içerim artık hem ilaç kullanmamış olurumŞeniz[/QUOTE]

canım sen sütünü gene öyle içebilirsin benim dediğim miden yandığında zaten iki yudumdan fazla içersen faydası olmuyor mide yangının basladığı zaman iki yudum iç dene bakalım:CüvCüv:

ben kendi yöntemlerimle geceyi çıkarırım olcayım sen merak etme:roflol::roflol:

Zaten senin kaçarın maçarın yok artık bu akşam bilemem bak ben yarın yokum sakın millete bensiz rapor felan vereyim deme pzt anlatırsın heyecan olsun millete tamam mı

Çözdüm gı ama benim çözdüğüm gb değilmiş gene ben muzur düşünmüşüm bak nasılda itiraf ediyom DESTİNA' nın dediği gb değilmiş o izahta bulunmuş ben öyle anlamadıydımmmmm

Bu arada ya KEVSER çık artık saklandığın yerden bak BIZDIK üzülüyor bizide meraklandırma aaaa şurda hepimiz birimiz birimiz hepimiz için yeter bu kadar alınganlık hadi bekliyoruz hepimiz seni

hadi hoş sohbetler size kıslar..
ben evdekiyle karnımdakini gezdirecem bu günn:icecream:
edhakcım evlilik yıl dönümün kutlu olsun canımma.s.

iyi hafta sonları size iş kuşları işte girip evde girmeyenler..çakılımda öyleydi onu alıştırdıkk.Şeniz

anammmmmm destina ne gezeğen sin heeee, kır k... nı da otur şurda ne var, bırakıp gidiyon beni bu muzurların arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…