2008 Ekim Anneleri

kimsecikler kalmamışşşşşşşş, ya öğlen annemle eccük bişeyler alalım dedik, ben bu bebiş giydirme işinden hiçbişli anlamadım, kafam karıştı..... annem göbeği düşene kadar zıbın iyi oluyo dedi, zıbın aldık iç-dış , e alta kilot? yokmuş, nassı yani dedim, onlar takım dediler atletle takımmış, çıkardı kocaman bişii, o büyük dedim o zaman çıtlı atlet alacan dedi kız, e o zaman zıbını neden aldık ? iç-dış zıbını giydirdik, üstünede çıtlı body mi giydirecez? ne yani lahana gibi kat kat mı olcak zavallı yavruşşş ?

Kizlar öğlen 2saat kaçamak yaptik arkadaşla çarşiya çiktik emzirme sütyeni aldim 26ytl reflections tavsiye ederim çok güsel, havlu aldim oğluma aziz bebenin en yumşak havluymuş kocaman 18ytl, yelek, çorap falan aldm bide idil bebe nin ürünleri çok güsel arkadaş hastane çikişi aldi 45e çok kaliteli.. Bide göğüs pedi aldik 33lü 3kutu yani 99tane 10ytl bambinonun

bilginize

Ya of alışverişten bahsetmeyin ben bi dahaki aya alcam Allah nasip ederse bizim daha hiç bişeyimiz yok çok üzülüyos ama nasıl altından kalkças onu da bilmiyos

Canımmmmmmmmmmm muzurların arasında bırakmış gidiyomuş onu DESTİNA ' sı duydun mu BIZDIK ya uyuyonmu nerdesin yaw muzurun hası bize ne diyo duymuyonnnnnn

Duydum Olcayım duydum sen merak etme artık onun her yaramazlığını çakarız çıkar ortaya valla kaçar mı bizden

var yaaa az sonra çatlamazsam iyidir, bugün iyi başladı derken nazar oldu hee, işyeri bir stresli anlatamam , eve kaçacam az sonra

Duydum Olcayım duydum sen merak etme artık onun her yaramazlığını çakarız çıkar ortaya valla kaçar mı bizden

Kaçmaz demi BIZDIK' IM yakalarız biz adamı ama onun bu taraklarda bezi olması için az bi zamanı kaldı 2 hafta sonramı bırakacaktın ÇAKILIM ne demişti doktorun???

BIZDIK üzülme ya bişey alamadım diye para oldum mu bi çırpıda oluyo hepsi bende odasına çok özeniyorum ya şöyle kalitelisinden güsel bişi alayım diyorum eee ALLAH kısmet ederse bu benim için ilk ve son olucak...Hayırlısıyla ALLAH' ım oğluşumu büyütmeyi nasip ederse inşallah herşeyi özel olsun istiyom gııııııı...Yarın bi oğlumu göreyim de belki pazar günüde odasına bakmaya gideriz aslında bakmıştık ta kararımızı bildiririz büyük ihtimalle çünkü siparişten 1,5 ay sonra teslim ediyolar...

var yaaa az sonra çatlamazsam iyidir, bugün iyi başladı derken nazar oldu hee, işyeri bir stresli anlatamam , eve kaçacam az sonra

ÇAKALIM kaçmadan söölesene ne kadar zamanın var malum mevzuu için dr.ne dediydiHayır agrdımızı ona göre alcazda biliyonmu...Ona göre hesap edip sayımı belirlemem lazım:roflol::roflol::roflol:

ay noldu be neyse Çakalım msjıma devam edeyim derin bir nefes al rahat ol kaçabiliyorsan kaç eve valla zaten ne kaldı ki

Keşke bende şimdi evde olsam üzerimdeki herşeyi çıkarıp bambu geceliğimi giysem oh ayaklarımı uzatsam yukarı doğru sırtımın ağrısı diner biraz sonrada yana döndüm mü uyudum dokunmayın bana of hayali bile güzel ben bugün çok yoruldum ya

BIZDIK ÇAKAL gitti galiba gerçi sende yoksun epeydir buralar bize kaldı bugün ordaysan ses ver yoksam bende çıkacağım

Ehhhhhhhhhh bana da müsade bende kaçarım abicim kimsecikler yok terkedilmiş bir alan adöndü burası hadinde bay kızlar herkes kendine ve bebişlere iyi baksın........

ay valla bende şimdi evde olmak istedim sen böyle anlatınca,hemen bi duşa girerdim eve bi atsam kendimi:CüvCüv:

Melsacım duşa girebilecek kadar ayakta durabileceğimi sanmıyorum zaten yatınca insan terliyor ya atçam kendimi hemen yatağa valla niyetim öyle bakalım evde durumlar nasıl görcez birde misafir varsa öğğğh
Canım olcayım ben seni hiç bırakırmıyım ama seninde 6 ya kadar çekilmez be ya bu havada bak son 5 dk gidiyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmm:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…