2008 Ekim Anneleri

BIZDIKIMMMMMMMM görmedim yazdığını cnm çıktın tabiiiiiiii neyse iyi bak kendine pzt görüşürüz artık yarın için dua edin kızlar bana oğluşumla görüşcez, kan tahlillerim var,şeker tahlilim var artık iyi haberler alırım inşallah... :a015:

FULYA79 ne dedin 19,30 mu ayyyyyyyy hiç dayanamazdım heralde ay niye öyleki neyse halimize şükürler olsun...

Hadi herkes kendine iyi baksın çıktım valla dualarınızı eksik etmeyin hamiş güzellerim:a015::a015::a015:

QUOTE=OK6872;3409122]Zaten senin kaçarın maçarın yok artık bu akşam bilemem bak ben yarın yokum sakın millete bensiz rapor felan vereyim deme pzt anlatırsın heyecan olsun millete tamam mı[/QUOTE]

aaaaaaa aşkolsun sensiz olmaz zaten olcayımm

kıslar ben geldim ama kimsecikler kalmamış bende durmıcam zati fena yoruldum biraz dinleniyim de akşama gücüm kuvvetim gelsin:asigim::dance::dance:

bu arada çiçeğim de geldi bi buket şu kocişimde gelse artık...........

hadiŞeniz hepinizi

neden kimse yokkkkkkkkk, akşamları ben gelmediğim zaman kaynatıyordunuz , şimdi ben geliyorum diye mi gelmiyonussss, küstüm sizeeeee

çok güzel şeyler almışsın bayıldım. iyice heveslendimde benim kızımın henüz bişeyi yok. senin aldıklarını gördükten sonra elime kağıt kalem aldım liste yapmaya başladım bile ama önce kendimden başlıycam hastane çantasından yani. sonrada kızımın listesine başlıycam ama biberonu n e yapcak çocuk şimdide?

tedbiren hastane çantasına koyacam canım, olaki sütüm gelmez, ememez filan, yanımda bulunsun diye aldım

benim hastane çantam çoğunlukla hazırlandı diyebilirim, sadece ped, bebek bezi ve temizlik grubu ( kremi, sabunu , ıslak mendili filan ) kaldı

bişey daha sorcam çakıltaşım acep süt sağmak için makine almamız gerekiyomuu? (kafamçokkarıştı bu ne kısss kendimi inek gibi hissettim yazarken :roflol::roflol::roflol:)

valla pek bi farkımız olmayacak :) aslında her ihtimale karşı bi pompa almalı bence de

anammm bu işlerin tecrübelisi destina ama oda artık durmuyor ki forumda filan , bak yine kayıp nere gittiyse

imageshack.us da çıldırttı beni bu kadarcık resimi 2 saatte zor yükledim

anammm bu işlerin tecrübelisi destina ama oda artık durmuyor ki forumda filan , bak yine kayıp nere gittiyse

destinayı bilmemde edhakın nereye gittiğini biliiomm :roflol::roflol::roflol:
gün boyu hazırlık yaptı yaw adam şimdi kaçmaya çalışıyodur herhal :roflol::roflol:
kocişi çok göbekli değilse3 kaçabilir belkim :roflol::roflol::roflol::roflol:

valla sporcu bile olsa kurtulamaz edhakın elinden sırnaşık şey

hastane çantası için internetten bakıp liste hazırlamaya çalışıyom. len bi akıl veren büyüğün olmamasıda ne kötü bişey. :çok üzgünüm: benim kayınvalide baştan zati söyledi doğumuna gelemem diee. zati düğünümede zoraki gelmişlerdi euehueh :roflol:

ulen dedikoducular bak iki dakka geldim napıyonuz ne haltlar karıştırıyonuz diye
ayıp deil mi dedikodumu yapıyonuz kıskanmayın bi kerem bugün evlilik yıldönümümüz dedik özel gün dedik yawwwwwww
çakılım aldıklarını güle güle kullan canım daha bakmadım gerçi bakıp çıkıcam ona göre bak kaynatırsanız arkamdan yarın okurum ona göreeeeeeeee

ulen dedikoducular bak iki dakka geldim napıyonuz ne haltlar karıştırıyonuz diye
ayıp deil mi dedikodumu yapıyonuz kıskanmayın bi kerem bugün evlilik yıldönümümüz dedik özel gün dedik yawwwwwwwtatlicadiarzu
çakılım aldıklarını güle güle kullan canım daha bakmadım gerçi bakıp çıkıcam ona göre bak kaynatırsanız arkamdan yarın okurum ona göreeeeeeeeeklava:klava:

nerden çıktı kısss bu ne işin var senin burda bu saatte
çakılım bunun kociş kaçmayı başarmış herhal:roflol::roflol::roflol:.
edhakcımda yapcak bişey bulamamış bize takılıyo :roflol:
kıss neyse yarın okuycam dedi başka bişey yazmiiiim.
benimde kocişim aradı geliyomuş bende çıkıyomm öptümmm hepinizi
edhakcım evlilik yıldönümün kutlu olsun bacımm. bebişinle kocişinle bi ömür mutlu ol inşallah .....
a.s. a.s. a.s.

evimdeyim:dance: mutluyum:teytey: ve de huzurluyum:1closedeyes: öölen 12 de de doktorcumdayııımmmmmmm:sm_cool:

buarada istanbul-izmir yolunu görmemezlikten gelen tüm devlet büyüklerine saygılarımı sunuyoruum:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…