2008 Ekim Anneleri

günaydınnnyerimseniben malum bugün hafta sonu çalışan annelerimiz evde dinleniyor şakkıdıdiğerleride geç kalkar bende bugünlerde neden erken kalkıyosam:çok üzgünüm:
celencim hoşgeldin canım doktordan sonra yaz bakalım kızımız nasılmış:1hug:
edhak nice nice senelere bebişinizle beraber mutlu olun canıma.s.

günaydınn:sm_cool:
celen hadi gözünaydın canım mutlu haberlerini bekliyossırnaşık şey
ayrıca ben o yolu her ay tepiyorumtatlicadiarzu

günaydınnnnnnn...................
celen hoşgelin canım evineeee, doktor görüşmeni de sabırsızlıkla bekliyoruz ona göre ...............
edhak gelememiş daha :))
benim annemle kardeşim gelecekkkkkk, gdip bişeyler hazırlasam iyi olur , bakarım ara sıra yazamasam bilee .....
öptüm hepinizi canlarımmmmm

ben geldim ben geldim:dance::dance:
oley sonnnn 522222222222:lepi:
çakılcım benim hiç erken geldiğim görülmüş mü zatiiiii kocacım la brunch tadında bi kahvaltı yaptık ortalığı toparla filan anca geldim
dün akşam çok güzeldi hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim özellikle arkamdan dedikodumu yapan kajo yaKötü Kazen
mum ışığında romantik bir gece geçirdik karnımdaki oğlumuzla birlikte ne kadar romantik olabiliyosak:roflol::roflol:
celencim senin de gözünaydın canım hem evine kavuşmuşun hem de şu saatlerde herhalde cemremizle görüşüyosundur
güzel haberlerinizi bekliyoz canım

GÜNAYDIN KIZLAR
celen evine hoş geldin bide bebişini görüyon inşallah iyi haberlerle dönersin.gamyoncuiremsu
edhak yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelere.a.s.
ne güzel hepiniz evdesiniz bugün ama ben çalışıyorum laelaelaelaelae

ben geldimmmm
kajo kız bugün çarşıda mıydın bak ben yine sakaryadaydım yiine neler aldım neler
mobilya gelmeden uyku setini ve de ortapedik yatağını aldım valla şimdi fotosunu koycam bebişlere alınanlara
destinam yalnız mı kaldın bugün ne zamandır yoktun bu karılar sana misilleme olsun diye gelmediler mi yanına

yok gülüm ben hep buralardayım misafirim vardı bu hafta çok sık giremedim o kadar..hadi bekliyos resimleri oğluşumla bakalımm:1hug:

yok kızzz nerdeee çocuk doğacak benim kocişin işlerinden bi çarşıya çıkamıyozzz. niyetim bu hafta çıkmakdı ama bu hafta sonu işleri çok yoğundu yine kaldı. bende tek başıma çıkmak istemiomm bizim ev merkeze uzak artık çok uzak yerlere tek başıma araba kullanmak istemiomm (millet gözümü korkuttu) hemde aldıklarımı kocişimle alayımda o da heyecan yapsın istiomm ama bu gidişle o tek başına ben hastanedeyken kızıma don almaya gidecek daha çok heyecan yapacak :roflol: tam heyecan olacak onunki :roflol:
kıss okadar geçion benim evin ordan bi uğrasana
neyse ben senin aldıklarına bakem biii

ne biliiim bu gün heyç bişey yapasım yokkk yanlızlıktanda patliceeem zati benim kociş yine yoqqq. sayfayı takip ediodum ama yazmadım kimse yok diee

yok kızzz nerdeee
kıss okadar geçion benim evin ordan bi uğrasana
neyse ben senin aldıklarına bakem biii

sizin evin çatısında burası kajo nun evimi yazıyoki :roflol::roflol:
kız nerden bilem ben sizin evi:uhm:
daha yatak süngeri mama önlüğü tarak-fırça seti de aldım ama kociş evde olduğu için foto çekip koyamıyom sonra dalga geçiyooo:çok üzgünüm: sonra..........
bu arada kajo cum yeni biyer keşfettim yine çark cd de bi arada CİVİL diye bi mağaza var herşey de fiyat taban yapmış 3 e 5 e çok güzel bebek kıyafetleri var hemde kaliteli ceylan albimini filan var günlük kullanımda ideal şeyler zıbın dı tulumdu ayaklı alt tulum tekli bodyler daha bi sürü şey
valla hazine bulmuş gibi oldum girince ama ben zaten bunları almıştım sen almadıysan bence bi uğraaa

kıs edhak kendini kaptırıp çokm kıyafet alma hemen büyüyolarr..bu aralar iyi geziyosun sen hadi bakim aman yollarda doğurma:lepi:

ben biliom o mağazayı bebeği olan arkadaşlara ordan hediye alıyodum ama bana biraz pahalı geliyodu kalitesine göre . yanlız 1senedir uğramadım demekki değişmiş. benim hatırladığım kadarıyla civil mağazası çarkın ara sokağında büyük bi mağaza daha açıyodu. üstelik o mağazada beşik araba falan gibide şeyler vardı. bi daha gittiğinde orayada bak istersen. yerini tam tarif edemicem ama mağazadakilere sor başka şubeniz varmı diee

doğru dioon çatıda yazmıyooda sen gel yeterki çatıyada yazdırırım kısss burda evler 2 katlı zatii yazdırmak kolay olur. :roflol:

kıs edhak kendini kaptırıp çokm kıyafet alma hemen büyüyolarr..bu aralar iyi geziyosun sen hadi bakim aman yollarda doğurma:lepi:

hemde ne geziyoo şehirler arası. düzceyi bitirdi sakaryaya geçti. yakında burayıda bitirecek. sırada izmit varr
:roflol:

benim dediğim yer orası zaten kız içersi ana baba günü gibiydi 2 katlı üst katta beşikler filan da vardı
bizim mobilya aldığımız yerde o dükkanın karşısındaki arada

hımmm demekki taşınmışlar. dedim ya baya zamandır uğramıyomm diee

günahımı alıyon valla bugün hiç kıyafet almadım almıcam da zaten kaynanamlar filan da almış daha hediye de gelir bundan sonra bakım sağlık ürünleri ve odası için aksesuar bakıcam zaten
onları da izmirden artıkım
haftaya pazar büyük ihtimal izne ayrılıyoz şehirlerarası gezmeye devam
ayrıca napıım düzce çok küçük gezcek doğru dürüst bi yer yok sakarya da en azından gezmiş oluyoz hem biz düzce merkezde deiliz gümüşovadayız o sakaryaya daha yakın 30-40 km kadar

kızlar ben çıktım atv de güzel bi gerilim filmi var diriliş onu izlicez
öptüm hepinizi iyi geceler.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…