ben geldimmmm
kajo kız bugün çarşıda mıydın bak ben yine sakaryadaydım yiine neler aldım neler
mobilya gelmeden uyku setini ve de ortapedik yatağını aldım valla şimdi fotosunu koycam bebişlere alınanlara
destinam yalnız mı kaldın bugün ne zamandır yoktun bu karılar sana misilleme olsun diye gelmediler mi yanına
yok kızzz nerdeee
kıss okadar geçion benim evin ordan bi uğrasana
neyse ben senin aldıklarına bakem biii
kıs edhak kendini kaptırıp çokm kıyafet alma hemen büyüyolarr..bu aralar iyi geziyosun sen hadi bakim aman yollarda doğurma:lepi:
ben biliom o mağazayı bebeği olan arkadaşlara ordan hediye alıyodum ama bana biraz pahalı geliyodu kalitesine göre . yanlız 1senedir uğramadım demekki değişmiş. benim hatırladığım kadarıyla civil mağazası çarkın ara sokağında büyük bi mağaza daha açıyodu. üstelik o mağazada beşik araba falan gibide şeyler vardı. bi daha gittiğinde orayada bak istersen. yerini tam tarif edemicem ama mağazadakilere sor başka şubeniz varmı diee
doğru dioon çatıda yazmıyooda sen gel yeterki çatıyada yazdırırım kısss burda evler 2 katlı zatii yazdırmak kolay olur. :roflol:
kıs edhak kendini kaptırıp çokm kıyafet alma hemen büyüyolarr..bu aralar iyi geziyosun sen hadi bakim aman yollarda doğurma:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?