2008 Ekim Anneleri

kızlar ben çıktım atv de güzel bi gerilim filmi var diriliş onu izlicez
öptüm hepinizi iyi geceler.............

bende izlesemmi acep ? ama kimsede yok evde bebişimle korkarmıyık ki? kafamçokkarıştı
dur bi deniim bakiim korkarsem kapatırım.
edhak senle çok yakınmışız. bende akyazıdayım. artık çatıya kajonun evi diye yazmak farz oldu gelirsin bi ara a.s

hakkaten yakınmışız tabelasını gördüm dü yolda giderken ama hiç gelmedim akyazı ya bana gelmek için tabelaya da ihtiyacın yok bi tane lojman var zaten bekleriz........
neyse reklamlar da bitti gerçi pek de ürkünç bi film deilmiş ama

Son düzenleme:
slm ekimm annişlerii.öncelikle hepinizi çoooooooooooooooookkkk özledim bunu söylemeden geçemeyeceğim.size yazamadım çünkü rizeye kardeşime gelmiştik.burda yazarım demiştim geldim 2 gün sonra hastanelik oldum.kafamçokkarıştıburda sudan herkes zehirlenmiş,salgın varmış.tabi ben de nasibimi aldım.hatta musluk suyu hiç içmemiştim bile nasıl kaptım anlamadım.ishal kusma halsizlik ve de 1 gün boyunca hiç birşey yemedim.çok korktum bebişime bişey olacak diye ama çookk şükür şimdi ikimizde iyiyiz.hastanede yattım şimdi evdeyim ara ara fırsat bulursam yazarım.eski sayfaları okuyamadım ama inanın siziiiiiiiii çook ama çookk ösledimmmmmmmmmmmmmmm:1hug:

günaydınnnnnnnnn.................
nisa hoşgeldin canım, geçmiş olsun , merak ettik hepimiz, sulara dikkat edelim hepimiz, ben musluk suyunu yemeklerde bile kullanmıyorum , yaz mevsiminde tehlike artıyor ne de olsa

günaydın kısslaarrr herkese iyi pazarlar. hoşgeldin nisa çok geçmiş olsun. herkes seni merak etmeye başlamıştı

nerde ekim anneleri, iş güç müüüü yoksa tembellik mi yapıyolar bakiimm.................... sahi celen oktordan gelince yazmamış buraya , neden bizi ihmal ediyor

cakılım doktordan sonra soluğu anamgillerde aldık.e malum 3 haftadır görüşemedikdi.cemrem ii allahıma bin şükür.doğum tarihimiz 10+15 ekim arası şimdilik.1000gr prensesim.şimdilik bukadar yazailecem gelirim birazdan.cok dertliyim.konusuruk.offfff acaaaaiiiippp morralman yıkık durumdayım.....

nber ekim anişleri nasıl gidiyo bakalım sıcaklarda hamilelik?valla ben bayılacam yani.o kadar bunaltıyo.ama olsun.bebişim iyi ya o yetiyo.bugün kimse gezmeleree gitmemiş de benim gibi eve mi tıkılmış.birazdan belki göksu parkına gidebilirim.kocişi kandırırsam tabi.yoksa bu defa sıkıntıdan patlayacam.

celen noldu gene kıss...hiç bitmiyo dertlerin:sm_confused:

eylül hoş geldin niye az uğruyosun bakimm...çok sıcak haklısınn vala kıslar ağustosu bi atlatsaktatlicadiarzu

ben geldimmm
nisa cım öncelike sana geçmiş olsun ne zamandır yoktun merak etmiştik şimdi iyi olduğuna sevindima.s.
celen kıss noldu abin bi yaramazlık mı yaptı sana:CüvCüv: gel dök içini de rahatlatalım seni
kızlar bu arada bizim evde boya badana var bizim oğlanın odasını boyatıyoz mobilyası perşembe günü gelcekmiş o yüzden aranıza pek tkılamıcam ustalar gittikten sonra görüşürüzzzzz

celen gözün aydın bebişin iyimiş maşallah ........ ama canıı neden sıktın ki, kesin kocişe kızmışındır sen .............
edhak boya kokusunun içinde kalma fazla.................
eylül hoş geldin dicektim ama yetişememişim , göksu da güzel hani , benim yerime de gez , ben bu gün eve tıkıldım kaldım , dün annemler bendeydi gün nasıl geçti anlamamıştım ama bugün çamaşır yıkamam gerek diye gidemedim biyere, ben de akşama kaçıyım bari

kızlarvalla ben kaçarım zannetrtim ama bizim tembl bi uyuyo anlatamam.hor hor horlaması taa dışarılardan duyluyo.valla göksu olmadı ama etliğe dondurma yemeğe mecbur götürecek.banane.destinacım valla bizim 3 aylık gele misafirler var ya canım benim biz onlarla uğraşıyoz.o yüzden çok uğrayamıyorum.gerçi 15 günleri kaldı.biletleri ayırttılar.daha sık uğramaya çalışırım.ya bizim bebiş geceleri çok hareket ediodu.dün gece hç hareket etmedi.cnım sıkıldı.bugün de pek öle hareetli değil .acaba sıcaklardan o da mı etkileniyo.valla yan tarafıma bi yatıyım.kımıl kımıl hiç durmuyodu.sizin bebişler nesıl bari?

cok moraliğm bozuuukk:çok üzgünüm:ewet aynen tahm,in ettiğiniz gii kocacımla alakalı.ama bu sefer ööle tahmin ettiğiniz gibi deiiillsenağlama kocam bugun istanbula döndü.ve 2 hafta sonra gelicek.yine 2 gün kalıp dönücek.taaki ramazan bayramına kadar.o zaman izin alıcak.1 aylık.doğum için falansenağlamayani anlıyacağınız bayrama kadar bi gözüm görücek bi gözüm görmüycek öküzüüüüümüüüüü böööööğğğğğsenağlamacok moralim bozuuuukkksenağlama
ve tabiki tahmin edersinişzki bu süre zarfında kocalardan bahsetmek yoookkkkklava:
hep beraber bunalım takılsaaaaakkkk
nerde len benm bunalımdaşlarıımmmmm:1hug: anam biride cırcır olmus bana hayrı dokunmaz:1no2:
nisaaamm canımın içi coook gecmiş olsun.a.s. bunalımdayım bacuumm azıcık destek bunalım halimee:lepi:

üzülme hayatım su gibi geçer 1 ay sayarız senle şafaklarııyerimseniben
bu koca muhabbetinide hep olcayla edhak yapıyo onları ben döverm sende çakıla sahip çık bunlara uyup fantezi yapıyo valla:1hug::roflol:

adımız çıkmış dokuza inmez sekize bak olcayı bilemem :sm_confused:
iyiki bi gün evlilik yıldönümümüz dedik yok valla tövbe onun dışında yok bi fantezim a.s
celencim ben de korktumdu bişey olu diye 1 ay dediğin göz açıp kapayıncaya kadar geçer bak hem yalnız deilsin biz varız cemren var :1hug:
aman kocalar oluyo da ne oluyoki zaten bi idrak yok:roflol: hamileliğin keyfini çıkarıp ayak uzattığımız mı var aynı tas aynı hamam hem böle belkim ayrı gayrı kalınca daha bi özlem heyecan gelir

arkadaşlar merhabalar,
yazık ki hamişlere üzücü haberim var senağlama 23 temmuz gece saat 1 de sağ kasığımda adet sancısı gibi sancı ile hastaneye gittim ve 28. haftanın içinde malesef sezeryan ile ölü doğum yaptım. dekolmen denilen yani plesentanın rahim duvarından ayrılması ve bebeğin beslenmemesi ayrıca ben de büyük risktten döndüm kanama içeride olduğu için anne hayatıda tehlikede idi. bebeğimi babası defnetti. cuma gunu evime geldim,
paylaşmak istedim. 6,5 aylık idi adını bile bellirlemiştik. nasip değilmiş büyük imtihan, ve inş. cennette bizi bekelyecek.
sizlere hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum. allah tamamına erdirsin. hatırlarsanız 2,5 yaşında bir oğlum var ve sanırım artık çocuk sayfasını ben kapadım. allah oğluma hayırlı uzun sağlıklı ömür nasip etsin.

üff çok kötü oldum yaa tamda 27 .haftadayımm..hatırladım tabi sibelcim buda ekim bebeği diye topic açmıştınnnsenağlamasenağlamasenağlama
rabbim sabrını versin canımm allah oğluna sizinle geçirecek uzun ve mutlu bi ömür nasip etsin inşallahhsenağlamasenağlamasenağlama
evet haklısın cennet kapısında bekliyip sensiz girmek istemeyecek ne denirki başın saolsun allah bebeklerimizi bize bağışlasın bizi evlat acısıyla sınamasın inşllahhsenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…