2008 Ekim Anneleri

bende oturmus neyle dertleniyorum:mymeka: kızdım kendime...neler olmus haberimiz yok eften piften seylere canımızı sıkıoruz.
sibelim canım cok cok gecmiş olsun..allahım geride kalan sizlere -oğluna ömür versin.allahım onu size bağışlasın..allahım hepimizin yavrusunu hepimize bağışlasın inşallah..tekrar tekrar gecmiş olsun...a.s.

canım başınız sağolsun allah sizlere sabır versin.aslında hepimiz kucağımıza alana kadar risk taşıyoruz dikkat etmemeiz lazım.sen kendine iyi bak alahın izniyle yeniden olur kendinize iyi bakın.

:CüvCüv: slm kızlar bende ekim annesı olcam 30+2 günluk hamileyım sabahları hala bulantım olyo ama yinede hamile olmak çok:sm_cool::keyiflii.............................

sibellee canım çok büyük geçmiş olsun bak gece gece uykum kaçmıştı şimdi daha bi kötü oldum hiç uyuyamam senağlama
üzüntüsünü veren allah sabrını da veriyor canım ne büyük mutluluk ki sana güç veren oğlun ailen yanında ve sen sağlıklısınsenağlama allah size uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah

günaydın millet............
sibelle , başın sağolsun , allah sabır versin.............
celen sıkma canını sayılı gün çabuk geçer, benle beraber şafak sayarsın.....

Günaydın arkadaşlar.Sibellee arkadaşımız başın sağolsun Allah sabır versin.Çok üzüldüm Allah başka kimselere yaşatmasın.

sibellecim başın sağolsun. alllah oğlunla uzun bi ömür versin sana inşallah

canım başın sağolsun ve geçmiş olsun...çok üzüldüm senağlama neler hissettiğini anlayabiliyorum..bende geçen sene ölü doğum yaptım....şimdi gene hamileyim ve aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...Allah oğluna uzun ömürler versin...senağlama

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
dün gece saat 4 te uyuyabilmeme rağmen hain bir telefon yüzünden erkenden uyandım
çakılım sonnnn 50:teytey::teytey::teytey:

çakıltaşı-m=burda
destina4 =burda
fulya79 =burda
edhak =burda
g-sezen =burda
kajo=burda
yağmur ankara=tatildeşakkıdı
çıtır pıtır=tatildeşakkıdı
nisanur38=tatildeşakkıdı
yade06=?
bızdıkcan=?
OK6872=?
günayla=?
ibolya=?
themis=?
yeşimmerve=?
celen35=?
nisa77=?
kevser=küstüa.s.
gülgibiyim=firar:1ninca:
melsa18=?
minikeller=?
ilkimcim=?
eylül-b=?

Son düzenleme:
valla bızdıkcanla olcay yoğun bi hafta sonu geçirmişlerdir okadar atıp tutuyolarda haftada iki güm falan diye hafta sonu iki günde kullandılarsa istikaklarını yorgunlardırjeyyarjeyyar
(celen duymasın:1ninca:)

valla bızdıkcanla olcay yoğun bi hafta sonu geçirmişlerdir okadar atıp tutuyolarda haftada iki güm falan diye hafta sonu iki günde kullandılarsa istikaklarını yorgunlardırjeyyarjeyyar
(celen duymasın:1ninca:)

zorrrrrr , hadi birinci gün adam faka bastı kandı bunlara, e ikinci gün de kanmaz ya :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…