2008 Ekim Anneleri

NORMAL DOĞUM YAPACAKLARA DUYURU naniknanik

kısslar normal doğum yapacaksanız ve hamileliğinizde bi sorun yoksaa kocişlerle birlikte olmak doğumu kolaylaştırıyomuş çünkü kasılma provası yapıyomuşsunuzmu nee ona benzer bişeee işte. yoqsa kocişim benimi kekliyooo CADIARZU
ben inandım qııı ne dese yapıyom :roflol::roflol:
bu durumda en rahat doğumu çakıl la olcaymı yapecekkk :roflol::roflol:
he yaww celen duymasın a.s.

bunu kesinlikle kocişim duymasın yoksa valla havada karada kurtulamam elindentatlicadiarzu
kajo cum bence de kocacın seni kekliyo olabilir ben 32. haftadan sonra sakıncalı diye okumuştum sanki bebek rahim duvarına iyice yaslandığından doğumu tetikliyomuş haftasından önce gelebilir sonra

Elen hepinize Günaydın Len
Accık ortadan kaybolduk hemen dedikoduya başladınız haaa arkamızı dönmeye gelmiyo

zorrrrrr , hadi birinci gün adam faka bastı kandı bunlara, e ikinci gün de kanmaz ya :roflol::roflol::roflol:

iki gün hemi de koca göbekle:1no2: :1no2::1no2:

Kızım o iki gün arka arkaya değil günde iki kere Çakalım adamı kandırmak kolay hem koca göbekle artık kendimi daha seksi görmeye başladım

Amma Maalesef benim sevgili kocam gece vardiyası çalışıyor evde de annem ve babam yatılı misafirimiz anlayacağınız işler haftasonu kesattı canım çok sıkkın
Gelelim normal doğum mevzusuna geçen sordum dumura uğradım doktorum normal doğum yaptırmıyorum dedi yani boşuna spor yapıyormuşum

nasıl yanee senmi normal doğum yapmaya müsait deilsin yoksaa dr normal doğumu heyç mi yaptırmıyo anlamadım?

bızdıkcım eğer doktorun ben sadece sezeryan yaparım normal doğurtmam diyosa o kafada olan biri kesinlikle paragöz bi adamdır sakın normal doğurma imkanın varsa sezeryan olma..ilk defa duyuyorum ya yok kısım hipokrat yemini falan hikayee hepsi para derdine düşmüşş..

bu arada nası yani günde iki anam garılar iyice sapıttı haa :roflol::roflol:

Yaw doktorum yaptırmıyormuş kimseye adam profesör napsın ıkın mı desin yaptırıyor sezeryanı bitiriyor işi ne uğraşçak 10 dk sürmüyor

Son düzenleme:
bızdıkcım illede profesöe doğurtsun diye böyle bi karar alma iyice düşün keşke ve keşke kızımın doğumunda problem olmasaydıda normal doğursaydım bunuda o sezeryan oldu diye normal yapmıyolarr..sen bilirsin tabii ama doktorum tama normal doğurabilirsin dese hiç tereddüt etmem..

hımm zatiii öyledir genelde doktorlar normal doğuma girmez genelde. ebenin yaptıracağı işi dr niye yapsınki? normal doğumda bi problem olursa giriyolar ancak. anlayacağınız dr ların iyne yapmayıp hemşireye yaptırması gibi bişeyy.
bence sen yinede normal yapma imkanın varsa normal yap.

ordaki iyne ne yaww onu siz iğne diye kabul edin. türkçe bukadarda katledilmez dimii

Ya Destinacım şimdiye kadar hep o doktor baktı ya ne biliyim başkasına güvenemem gibi geliyor işin açıkçası 2 den fazla bebek zaten zor ya bu devirde ha sağlıksı tabi normal doğumdur ama nasıl gidip devlet doğum hastanesinde kendimi ebelere teslim edeyim doktorların çoğu beceremiyor normal doğumu dikiş sayısı bile sezeryanı geçiyor en azından Manisa da bildiğim durum bundan ibaret tabi zamanla araştırcam iyice ama bilmiyorum ki başka ne yapabilirim

bızdıkcım normal doğum yapma imkanın varsa niye sezaryen olucakmışın....doktorun niye yaptırmıyomuş kıs sordunmu???
benimkide normal doğum taraftarı bi problem olmadığı sürece sezaryen önermiyo...herkes sezaryen yanlısı siz niye normal doğumda ısrar ediyosunuz dedim bigün....bunca senedir analarımız ninelerimiz evde doğurmuş tarlada orda burda o zaman sezaryenmi vardı dio....

yaww bişi sorcam kıslar....sizinde şeeettikten sonra karnınız sertleşiyomu??? benim sertleşiyoda koncamda artık olmaz bide bişi olur dio....sertleşmelerde üstüne tuz biber adam zate kaçar oldu evde benden...bu sertleşmeler yüzünden artıkın hiç olmaz heralde...

önceliklen hepücüğünüze tünaydınŞeniz
sonracığımaaa
valla bızdıkcanla olcay yoğun bi hafta sonu geçirmişlerdir okadar atıp tutuyolarda haftada iki güm falan diye hafta sonu iki günde kullandılarsa istikaklarını yorgunlard
(celen duymasın:1ninca:)
:mymeka::mymeka:

QUOTE=kajo;3431178]NORMAL DOĞUM YAPACAKLARA DUYURU
kısslar normal doğum yapacaksanız ve hamileliğinizde bi sorun yoksaa kocişlerle birlikte olmak doğumu kolaylaştırıyomuş çünkü kasılma provası yapıyomuşsunuzmu nee ona benzer bişeee işte. yoqsa kocişim benimi kekliyooo ben inandım qııı ne dese yapıyom :roflol::bu durumda en rahat doğumu çakıl la olcaymı yapecekkk
he yaww celen duymasın a.s.[/QUOTE]:mymeka::mymeka:
klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…