o dediklerinin ikiside sezeryan yapıcak boşuna antreman yapıyolarr:roflol::roflol::roflol:
o dediklerinin ikiside sezeryan yapıcak boşuna antreman yapıyolarr:roflol::roflol::roflol:
NORMAL DOĞUM YAPACAKLARA DUYURU naniknanik
kısslar normal doğum yapacaksanız ve hamileliğinizde bi sorun yoksaa kocişlerle birlikte olmak doğumu kolaylaştırıyomuş çünkü kasılma provası yapıyomuşsunuzmu nee ona benzer bişeee işte. yoqsa kocişim benimi kekliyooo CADIARZU
ben inandım qııı ne dese yapıyom :roflol::roflol:
bu durumda en rahat doğumu çakıl la olcaymı yapecekkk :roflol::roflol:
he yaww celen duymasın a.s.
zorrrrrr , hadi birinci gün adam faka bastı kandı bunlara, e ikinci gün de kanmaz ya :roflol::roflol::roflol:
iki gün hemi de koca göbekle:1no2: :1no2::1no2:
Elen hepinize Günaydın Len
Accık ortadan kaybolduk hemen dedikoduya başladınız haaa arkamızı dönmeye gelmiyo
Kızım o iki gün arka arkaya değil günde iki kere Çakalım adamı kandırmak kolay hem koca göbekle artık kendimi daha seksi görmeye başladım
Amma Maalesef benim sevgili kocam gece vardiyası çalışıyor evde de annem ve babam yatılı misafirimiz anlayacağınız işler haftasonu kesattı canım çok sıkkın
Gelelim normal doğum mevzusuna geçen sordum dumura uğradım doktorum normal doğum yaptırmıyorum dedi yani boşuna spor yapıyormuşum
Elen hepinize Günaydın Len
Accık ortadan kaybolduk hemen dedikoduya başladınız haaa arkamızı dönmeye gelmiyo
Kızım o iki gün arka arkaya değil günde iki kere Çakalım adamı kandırmak kolay hem koca göbekle artık kendimi daha seksi görmeye başladım
Amma Maalesef benim sevgili kocam gece vardiyası çalışıyor evde de annem ve babam yatılı misafirimiz anlayacağınız işler haftasonu kesattı canım çok sıkkın
Gelelim normal doğum mevzusuna geçen sordum dumura uğradım doktorum normal doğum yaptırmıyorum dedi yani boşuna spor yapıyormuşum
:mymeka::mymeka:valla bızdıkcanla olcay yoğun bi hafta sonu geçirmişlerdir okadar atıp tutuyolarda haftada iki güm falan diye hafta sonu iki günde kullandılarsa istikaklarını yorgunlard
(celen duymasın:1ninca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?