ulen bana inadınamı yapıonuz şlen bu muhabbetleriKötü Kazen daha durun dün bir bugun 2.ben size herüf konusunu yasaklamadımmısüprizzzzz
nese ben doktordan geliyorum şindik.cuma günü 100lük şeker yüklemesini yaptırıyorum.o güne randevu verdiler.doğuracam daha seker testi yapılıo.istanbulkda yaptırmamıstım kendi doktorum görsün bi die bu zamana kaldı:acaba bi yanlıslık cıkarmı test sonucunda.28.hafta nede olsa.
ya bide bana verile kağıtta testten önceki 3 gün içinde her öğün makarna pilav börek ve pasta-tatlı yemem gerektiği yazıo..:sm_confused: normal adamın şekerini bilem fırlatır tüm bunlar:bbo:
merhaba ekim anneleri ve bebekleri...a.s.
öğle oldu gerçi ama ancak girebildim ama bakıyom mevzu aynı kıslar valla alemsinizsırnaşık şeysırnaşık şey,
ben bugün keyifsizdim sabahtan beri ,çünkü uyuyamadım tüm gece ama yazdıklarınızı okuyunca uykum açıldı valla,
bide eltim vardı hamile benden 8 hafta ilerde onu dün gece doğuma yatırmışlar şu sıralar hala doğurmaya uğraşıyo panik oldum bende (allah yardımcısı olsun onun ve hepimizin),:bbo:kafamçokkarıştı,elim ayagıma dolaştı sanki...
bir avazda kourtulsun inşallah hayırlısı ile
e tabii sana da kaldı 8 hafta şekerim, 30. haftandasın
valla çakıltaşı aç olunca dünya dönmüyo sanki....yedim kendime geldim oh beeee....içimdeki canavar sürekli yemek istiyo....
evet sezencim nirde senin en güncel şişkolardaki yerin söyle bakem kilonuda ekliim hemenn:içelim:
valla canım sölemiyim istersen jeyyar 55 kiloylan hamiş kaldım şimdi 60 kiloyum:CüvCüv:
siz çatlamayın die yazmıyom ben kilomu jeyyarnaniknanik
tünaydın kızlarrr
anlamadım çakılım içme sakın suya atıyosan tamamda eğer içiceksen rahim kasılmalarını başlatıyomuş o doğumu yakın kadınlara içirirlermiş ısırgan çayı bide lohusalıkta süt yapsın diye..
valla bu şişlik tammen kurtulacağımız bişi değil heleki siz masa başında aynı pozisyonda..
ayağınızın altına çöp kutusunu çekip uzatın arada kalkıp odada tur atınn..eve gelince duvara dikin..benimde şişiyo ama şimdilik sıkıntı yokkŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?