2008 Ekim Anneleri

olcayyy nerdesin kuzum sen, hafta sonu mesaiye mi kaldın yerimseniben yoksam mesai yapıyım derken alah esirgessin iş kazası filan mı yaptın :1ninca:

napim çakıltasım ne güsel gece uyuyordum gecenin 3'de kociş uyandırdı uyuyamamış daha sonrada ben uyuyamadım sabah 6dan sonra yattım ee artıkım biraz geç kalktım iş güç ancak gelebildima.s.

dinlen canım , uyu da hatta bol bol, doğumdan sonra uyuyamıyacan, ben şimdi uyumuyorum doğumdan sonran uyurum kociş de beni boşar herhalde şakkıdı

kızlar güngörendeki patlamada 7 aylık hamile bir anne bebeği için alışveriş yaparken vefat etmiş, bu saldırıyı yapanları lanetliyorum, hepimizin başı sağolsun...

mrb kızlarrrrr nasılınız bakimmm?çk sıcak yoğun bir pazartesi vede ayaklarım şiş...çakılım canım bende uyuyamıyorum...uykusuzluk mahvetti beni..

mrb kızlarrrrr nasılınız bakimmm?çk sıcak yoğun bir pazartesi vede ayaklarım şiş...çakılım canım bende uyuyamıyorum...uykusuzluk mahvetti beni..

valla artık canıma tak diyor uykusuzluk ve ben takdik geliştirip gözü açık uyuyorum :asigim:

Sezencim onun nedeni orgazmdan dolayı rahimin kasılması bu da Celenin dediğine göre bebekte sarılma hissi uyandırıyormuş ve çok hoşuna gidiyormuş bir süre kasılmadan sonra hemen etkisinden çıkınca yumuşama oluşuyor benim bildiğim bunda bir tehlike yok canım

hee bi de benim bebişim o yumuşamadan sonbra resmen coşuyor , uyku filan bırakmıyor bende fisfisfis

napim çakıltasım ne güsel gece uyuyordum gecenin 3'de kociş uyandırdı uyuyamamış daha sonrada ben uyuyamadım sabah 6dan sonra yattım ee artıkım biraz geç kalktım iş güç ancak gelebildima.s.

Evvet gece mesaicileri burayaaaaaaaa
Adam gece gece hamile karısını kak uykum kaçtı diye uyandırmaz:roflol::roflol::roflol:

anammm bızdık şimdi günayla bizi yine kavga ediyo sanacak, dilimi tutamadım takıldım yine sana

benim de bir bu haftam kaldı, sonra ben de yasaklılar kampıuna katılacağım (

Kızlar uzunca bir aradan sonra hepinize merhabalar...umarım bebişler ve sizler iyisinizdir.uykuzsuzluktan bahsetmişsiniz bende geceleri uyku sorunu çekiyorum, yatak beğenmiyorum her yeri geziyorum sabaha kadar...doğuma kadar sabredicez her şeye değer...şimdilik çıkıyorum az önce uyandığım için evim darmadağınık toplamam lazım görüşmek üzere güzeller...

kızlar bende kızıma hamile iken uyuyamıyordum hergün 5lere kadar gece kuşu gibi evin içinde gezerdim dört beş saatlik uyku uyudum mu şükrederdim ogünler hiç geçmeyecek sanmıştım ama bu hamileliğimde mışıl mışıl uyuyuyorum aman nazar değmesin hamilelikten hamileliğe fark ediyor galiba:CüvCüv:

kızlar güngörendeki patlamada 7 aylık hamile bir anne bebeği için alışveriş yaparken vefat etmiş, bu saldırıyı yapanları lanetliyorum, hepimizin başı sağolsun...

Bu Çirkince Alçakça Haince saldırıyı kısaca terörü lanetliyorum Allah bunu yapanların iki dünyada da cezasını versin. Ateş maalesef düştüğü yeri yakıyor bizler bunu sadece tv de görüyor, izliyoruz ama inanın yüreklerimizde hissediyoruz vefat edenlere Yüce Allah'tan rahmet kalanlara da sabırlar diliyorum....

SİBELLE Cnm ya başın sağolsun inan bana çok üzüldüm.ALLAH sana sabırlar versin çok etkilendim ama şöyle düşünmek lazım hiç değilse sarılabileceğin bir evladın ve eşin var ALLAH seni onlara bağışlamış öyle düşün ALLAH oğluşuna uzun ömürler versin onun büyüdüğünü görmeyi sana nasip etsin canım ya ALLAH hiçbirimize evlat acısı yaşatmasın.Tekrar başın sağolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…