oooooooooo hanımefendiler teşrif etmişlerrrrr, uykucuuuuuuuuuuuuu
napim çakıltasım ne güsel gece uyuyordum gecenin 3'de kociş uyandırdı uyuyamamışdaha sonrada ben uyuyamadım sabah 6dan sonra yattım ee artıkım biraz geç kalktım iş güç ancak gelebildima.s.
mrb kızlarrrrr nasılınız bakimmm?çk sıcak yoğun bir pazartesi vede ayaklarım şiş...çakılım canım bende uyuyamıyorum...uykusuzluk mahvetti beni..
yaww bişi sorcam kıslar....sizinde şeeettikten sonra karnınız sertleşiyomu??? benim sertleşiyoda koncamda artık olmaz bide bişi olur dio....sertleşmelerde üstüne tuz biber adam zate kaçar oldu evde benden...bu sertleşmeler yüzünden artıkın hiç olmaz heralde...
Sezencim onun nedeni orgazmdan dolayı rahimin kasılması bu da Celenin dediğine göre bebekte sarılma hissi uyandırıyormuş ve çok hoşuna gidiyormuş bir süre kasılmadan sonra hemen etkisinden çıkınca yumuşama oluşuyor benim bildiğim bunda bir tehlike yok canım
napim çakıltasım ne güsel gece uyuyordum gecenin 3'de kociş uyandırdı uyuyamamışdaha sonrada ben uyuyamadım sabah 6dan sonra yattım ee artıkım biraz geç kalktım iş güç ancak gelebildima.s.
Evvet gece mesaicileri burayaaaaaaaa
Adam gece gece hamile karısını kak uykum kaçtı diye uyandırmaz:roflol::roflol::roflol:
Evvet gece mesaicileri burayaaaaaaaa
Adam gece gece hamile karısını kak uykum kaçtı diye uyandırmaz:roflol::roflol::roflol:
hee bi de benim bebişim o yumuşamadan sonbra resmen coşuyor , uyku filan bırakmıyor bende fisfisfis[/QU
kasılmalar normalmiş kızlarrr benim kitabımda yazıyorr.korkmayın sakın bu arada ben unuttum artık onları..biz yapamıyoruz bişey çünkü...hemde hamile kaldığım günden beri..size bişey sorcam bu normal doğumu etkilermi
benim de bir bu haftam kaldı, sonra ben de yasaklılar kampıuna katılacağım(
kızlar güngörendeki patlamada 7 aylık hamile bir anne bebeği için alışveriş yaparken vefat etmiş, bu saldırıyı yapanları lanetliyorum, hepimizin başı sağolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?