Yaaa öyle mi oluyor bak bak eeelülülülülülühee bi de benim bebişim o yumuşamadan sonbra resmen coşuyor , uyku filan bırakmıyor bende fisfisfis
canımcım adama hak vermemek elde değil 3aydır kardeş kardeş yatıyoz :CüvCüv: şunun şurasında kırk yılda bir kaçamak yapiverdik görmezden gelin artık
evvettttt sitemizin sapıkı da geldi şükürrrrrr :içelim:
benim de bir bu haftam kaldı, sonra ben de yasaklılar kampıuna katılacağım(
Bu Çirkince Alçakça Haince saldırıyı kısaca terörü lanetliyorum Allah bunu yapanların iki dünyada da cezasını versin. Ateş maalesef düştüğü yeri yakıyor bizler bunu sadece tv de görüyor, izliyoruz ama inanın yüreklerimizde hissediyoruz vefat edenlere Yüce Allah'tan rahmet kalanlara da sabırlar diliyorum....
Evvet gece mesaicileri burayaaaaaaaa
Adam gece gece hamile karısını kak uykum kaçtı diye uyandırmaz:roflol::roflol::roflol:
SELAM KIZLAR,
NİSA 77geçmiş olsun anacım ne oldu böyle???Şimdi iyisin ya çok şükür...CELEN' im cnm benim evine hoşgeldin...Ama ne ettin ööle kocişi yollamışın...Eeee şimdi yassak mı başladı konuşamıyacakmıyız kocislerden hay ALLAH...
Bakıyorum baya merak etmişiniz beni eferim size gözüme girdiniz seviyonus beni değil mi???Bakayım benden hiç bahsetmişler mi dedim okudum bütün sayfaları...En çok DESTİNA dedikodumu yapmış bak ya gelirsem yanına ısırırım he bi de ÇAKIL sende varsın sende...EEEEEEEEE ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmaz...DESTİNA kıssss EDHAK bizim kadar değil o arada bi takılıyo kadın evlilik yıldönümünde de mi bişi yapmasın çok ayıp hoşgörün ayıp oluyor ama seb BIZDIK diyeceğine EDHAK demişin ayol...BIZDIK' ım okumuşundur değil mi bak bunlar sonunda bizim aganigileredeğdirecekler....Zaren de durumlar maalesef sandığınız gibi değil dün atıştık benimkiyle sonra tatlıya bağladık ama eee malumunuz atışmanın siniriylede olmadı bişi...Yanim Cuma nasıl bıraktıysanız öyleyim kıslar eli elime değmedi:dilcikar:
Bu arada CMT görüşümüz vardı oğluşla 914 gr olmuş teyzoşları dr gayet iyi buldu...Annesi almış 10,5 kg...Yanim DESTİNA 64,5 olmuşum kaydet...Tam kan tahlili, idrar tahlili, 50 gr şeker yüklemesi yani PPG yapıldı idrar kültürü yarın çıkacak dr.aramadım...Kanda lokosit üst sınır 10 benim ki 10.4 sitelerde araştırdım 12' ye kadar gebelikte normal diyo...50gr şeker taraması 150 çıkmış biligisi olan varmı???normal değerleri yazmamış...TİT olan idrar tahlilinde lokosit 3 epitel 1 yazıyo idrar kültürü çıkmamış yarın çıkacak hepsi çıkınca dr.arayayım dedim aramadım daha...Siz hamiş doktorlar hadin bi yorum yapın bakem bana...
arkadaşlar merhabalar,
yazık ki hamişlere üzücü haberim var senağlama 23 temmuz gece saat 1 de sağ kasığımda adet sancısı gibi sancı ile hastaneye gittim ve 28. haftanın içinde malesef sezeryan ile ölü doğum yaptım. dekolmen denilen yani plesentanın rahim duvarından ayrılması ve bebeğin beslenmemesi ayrıca ben de büyük risktten döndüm kanama içeride olduğu için anne hayatıda tehlikede idi. bebeğimi babası defnetti. cuma gunu evime geldim,
paylaşmak istedim. 6,5 aylık idi adını bile bellirlemiştik. nasip değilmiş büyük imtihan, ve inş. cennette bizi bekelyecek.
sizlere hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum. allah tamamına erdirsin. hatırlarsanız 2,5 yaşında bir oğlum var ve sanırım artık çocuk sayfasını ben kapadım. allah oğluma hayırlı uzun sağlıklı ömür nasip etsin.
evet olcaycım 140 üst sınır senin değerin 10 birim yüksek çıkmışş..merak etme 50 gr yüklemesi yüksek çıkan 100 hamileden yalnızca 3 hamile kadında şeker çıkarmış bu bi istatistik şimdi sana 100 gr şeker yükleticek yani saat başı 3 defa kan alıcaklar açlık tabiki zor olcak ama dayanırsınnn ..sende bu enerji stoğuyla haftasonuda bişi olmamış zatiisırnaşık şey
SELAM KIZLAR,
Bakıyorum baya merak etmişiniz beni eferim size gözüme girdiniz seviyonus beni değil mi???Bakayım benden hiç bahsetmişler mi dedim okudum bütün sayfaları...En çok DESTİNA dedikodumu yapmış bak ya gelirsem yanına ısırırım he bi de ÇAKIL sende varsın sende...EEEEEEEEE ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmaz...DESTİNA kıssss EDHAK bizim kadar değil o arada bi takılıyo kadın evlilik yıldönümünde de mi bişi yapmasın çok ayıp hoşgörün ayıp oluyor ama seb BIZDIK diyeceğine EDHAK demişin ayol...BIZDIK' ım okumuşundur değil mi bak bunlar sonunda bizim aganigileredeğdirecekler....Zaren de durumlar maalesef sandığınız gibi değil dün atıştık benimkiyle sonra tatlıya bağladık ama eee malumunuz atışmanın siniriylede olmadı bişi...Yanim Cuma nasıl bıraktıysanız öyleyim kıslar eli elime değmedi:dilcikar:
Bu arada CMT görüşümüz vardı oğluşla 914 gr olmuş teyzoşları dr gayet iyi buldu...Annesi almış 10,5 kg...Yanim DESTİNA 64,5 olmuşum kaydet...Tam kan tahlili, idrar tahlili, 50 gr şeker yüklemesi yani PPG yapıldı idrar kültürü yarın çıkacak dr.aramadım...Kanda lokosit üst sınır 10 benim ki 10.4 sitelerde araştırdım 12' ye kadar gebelikte normal diyo...50gr şeker taraması 150 çıkmış biligisi olan varmı???normal değerleri yazmamış...TİT olan idrar tahlilinde lokosit 3 epitel 1 yazıyo idrar kültürü çıkmamış yarın çıkacak hepsi çıkınca dr.arayayım dedim aramadım daha...Siz hamiş doktorlar hadin bi yorum yapın bakem bana...
Ayriyeten cevap veremediğim Nisa77 cim çok geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım havadeğişimi de olabilir seninki
Gelelim Celenime kızım çok pardon ya tamam bi daha yok bahsetmek falan koçişlerden hem o ne demek demi bir biz bir bebeklerimiz var yetmez mi be a ama Celen baksana şu sapıklara benden taktik istiyorlar ne yapalım sen söyle bunlara
Heeee öylemi bakıyorum h.sonuna baya bi sevindiniz size ortak çıktık ya...BIZDIK ya uğraşıyo bunlar benle ya...Olsa laf ediyolar olmasa laf ediyolar...100 gr şeker yükletecek derken her saat başı o şerbetten mi içircekler???
piştt nerdesiniz nan:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?