2008 Ekim Anneleri

hee bi de benim bebişim o yumuşamadan sonbra resmen coşuyor , uyku filan bırakmıyor bende fisfisfis
Yaaa öyle mi oluyor bak bak eeelülülülülülü

canımcım adama hak vermemek elde değil 3aydır kardeş kardeş yatıyoz :CüvCüv: şunun şurasında kırk yılda bir kaçamak yapiverdik görmezden gelin artık

Var mı yalanım yok yanlışsam söyle???:mymeka:

evvettttt sitemizin sapıkı da geldi şükürrrrrr :içelim:

Doğruları söyleyince sapık mı oldum???klava:

benim de bir bu haftam kaldı, sonra ben de yasaklılar kampıuna katılacağım (

Ohh çok mu üzüldün Sapıktan taktikler ister misin son bir haftan için hani :teselli:

aynen canım izleyince gözlerim yaşardı bide 2 tanede ufacık çocuk ta vefat etmiş onlara çok içim burkuldubiri daha 4 yaşındaymış lanet terörisler ne istersiniz masum insanlardan...Allahım sen ver o şerefsizlerin cezasını..bende 29 haftalık hamişim Rabbim tüm hamile arkadaşlarımızı bir solukta kurtarsın kavuştursun minik kuzucuklarımıza bol bol dua edin kızlarr dua herşeyin ilacı..:1hug:

SELAM KIZLAR,

NİSA 77geçmiş olsun anacım ne oldu böyle???Şimdi iyisin ya çok şükür...CELEN' im cnm benim evine hoşgeldin...Ama ne ettin ööle kocişi yollamışın...Eeee şimdi yassak mı başladı konuşamıyacakmıyız kocislerden hay ALLAH...

Bakıyorum baya merak etmişiniz beni eferim size gözüme girdiniz seviyonus beni değil mi???Bakayım benden hiç bahsetmişler mi dedim okudum bütün sayfaları...En çok DESTİNA dedikodumu yapmış bak ya gelirsem yanına ısırırım he bi de ÇAKIL sende varsın sende...EEEEEEEEE ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmaz...DESTİNA kıssss EDHAK bizim kadar değil o arada bi takılıyo kadın evlilik yıldönümünde de mi bişi yapmasın çok ayıp hoşgörün ayıp oluyor ama seb BIZDIK diyeceğine EDHAK demişin ayol...BIZDIK' ım okumuşundur değil mi bak bunlar sonunda bizim aganigilere değdirecekler....Zaren de durumlar maalesef sandığınız gibi değil dün atıştık benimkiyle sonra tatlıya bağladık ama eee malumunuz atışmanın siniriylede olmadı bişi...Yanim Cuma nasıl bıraktıysanız öyleyim kıslar eli elime değmedi:dilcikar:

Bu arada CMT görüşümüz vardı oğluşla 914 gr olmuş teyzoşları dr gayet iyi buldu...Annesi almış 10,5 kg...Yanim DESTİNA 64,5 olmuşum kaydet...Tam kan tahlili, idrar tahlili, 50 gr şeker yüklemesi yani PPG yapıldı idrar kültürü yarın çıkacak dr.aramadım...Kanda lokosit üst sınır 10 benim ki 10.4 sitelerde araştırdım 12' ye kadar gebelikte normal diyo...50gr şeker taraması 150 çıkmış biligisi olan varmı???normal değerleri yazmamış...TİT olan idrar tahlilinde lokosit 3 epitel 1 yazıyo idrar kültürü çıkmamış yarın çıkacak hepsi çıkınca dr.arayayım dedim aramadım daha...Siz hamiş doktorlar hadin bi yorum yapın bakem bana...

Doğruları söyleyince sapık mı oldum???klava:
Ohh çok mu üzüldün Sapıktan taktikler ister misin son bir haftan için hani :teselli:[/QUOTE]

heee ailemizin sapıkı Şeniz ( kızmıyorsun değil mi bızdık , kızıyorsan takılmam şekerim ) takdik makdik istemem kızımmmmm dur eccük kafamı dinleyim yaw, hem ben sezaryen olcemmmm kandırıp zorla normal doğurtacan bana he süprizzzzz

Canım hoşgeldin çok detaylı bilgim olmamakla birlikte sanırım şekerin çıkmış ve 100 gr şeker yüklemesi isteyecek doktor.Ama sen yinede endişelenme olurmu.

evet olcaycım 140 üst sınır senin değerin 10 birim yüksek çıkmışş..merak etme 50 gr yüklemesi yüksek çıkan 100 hamileden yalnızca 3 hamile kadında şeker çıkarmış bu bi istatistik şimdi sana 100 gr şeker yükleticek yani saat başı 3 defa kan alıcaklar açlık tabiki zor olcak ama dayanırsınnn ..sende bu enerji stoğuyla haftasonuda bişi olmamış zatiisırnaşık şey

Of ya yine çok kötü oldum canım Allah sabır versin ya bu ne anlamadım ki kaç aylık bebek risk hep aynı ya Yarabbi Cümlemize bir hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip edeydin başka ne isterim
Sibelle Allah yardımcın olsun güzelim derdini veren sabrını da verir elbet tesellin oğlun var ama hiçbir zaman hayatın sana verdiği acılardan yılma biliyorum söylemesi kolay ama bişeylerden vazgeçme inşallah ilerde yine oğluna kardeş yapacak cesaretini toplar ve sağlıkla doğurursun bizlere ne olur dua et olur mu bak yarın gece kandil esirgeme dualarını hepimizden

Ayriyeten cevap veremediğim Nisa77 cim çok geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım havadeğişimi de olabilir seninki
Gelelim Celenime kızım çok pardon ya tamam bi daha yok bahsetmek falan koçişlerden hem o ne demek demi bir biz bir bebeklerimiz var yetmez mi be a ama Celen baksana şu sapıklara benden taktik istiyorlar ne yapalım sen söyle bunlara

Heeee öylemi bakıyorum h.sonuna baya bi sevindiniz size ortak çıktık ya...BIZDIK ya uğraşıyo bunlar benle ya...Olsa laf ediyolar olmasa laf ediyolar...100 gr şeker yükletecek derken her saat başı o şerbetten mi içircekler???

OH BE OLCAYIM!!iyi ki geldin sen yokken bu fesat garılar hep bana yüklendi valla:a015:
bu arada gözün ayın derinimiz büyümüş maşallah nerdeyse 1 kilo:dance::dance:
şekerin üst sınırını bende 140 diye biliyom canım 100 gr da yaptırırsın inş bi şey çıkmaz

bu arada benim de canım sıkıldı dr uma ulaşamıyom daha izinden dönmedi herhalde ben haftasonu izmire gidiyom dr a gitmeyeli 1,5 ay oldu nerdeyse tatile çıkmadan görüelim demişti üffffff bu hafta içinde gelmezse naparımmmsenağlamasenağlama

yok anacım ben diye diye dilimde tüy bitti ahanda bu karılar bi durulmadı:dilcikar: anaaaammm ne azgınmısınız kıızzzzkafamçokkarıştı biri gece uykudan uyanır biri hafta sonunu dolu gecirir.allah versin valla:dilcikar: ah ulen herif sen konusturuon bu karıları ahh:mymeka: ulen ben size fentezinin kralını anlatırdım ama tık yok:1no2:

olcayımmm hojjjgeldin bacııımmŞeniz sendemi şekerlendin gııılülülülülülü bende cumaya rendevu aldım.100lük için.doktorcumun söölemesi 3+4 saati bulur dedi.ac karnınaaakafamçokkarıştı içindede o şerbet ve şerbet gibi bebişŞeniz yavrum aclıktan beni yer be:asigim: bide bana serum şişesinin içinde bi ilaç yazmıs onu aldım bugun.o ne iş?

Olcaycım hoşgeldin canım valla yoğunluktan geciktim kusuruma bakma biraz canımda sıkkın neyse
Ben yavaş yavaş kaçıyorum Olcayım valla bu saate kadar ben uğraştım bunlarla yani asıl sapıklarla şimdi de nöbetimi sana teslim ediyorum canım biliyorum 6 da çıkıyorsun ama bi saat bi saattir kız bunlar eşleriyle bi saat geçiremiyor kız ama varya laf aramızda bize nazar değdirdiler kem gözlüler haftasonuda tık yok bugünde neysem hepinizi kucak dolusu öpüyorum bebekler bebeklerinizi de ulen bunlar bebek içinde bebek be ya hacı yatmazlar gibi yatmıyolarda zaten ay yeter hadi ben kaçtım Olcayım bayrağımı sıkı tut kurtlara kuşlara çakallara karşı haaaa

EHİ EHİ kızlarrrrrrr beni seviyosunuz anladım bende sizi sefiyom valla bakın....DESTİNA demek bi seferde içicem sonrada delik deşik napalım sonucunda şeker hastası teşhisi konmasında razıyız artık...EDHAK bacım kırk yılın başı bişi yapmışın kıskanıyolar şekerim yapamadılar ya kendileri boşver sennnnnn sefan olsun bak en sonunda geçen haftadan beri diye diye BIZDIK la bana dedirmeyi başardılar...Bak ondada tık olmamış h.sonu bende de tık tıkı tık olmadı...:1closedeyes:şakkıdı:dilcikar:BIZDIK' ım üzülme sen biz de bu cevher varkene sıkıştırıveririz köşeye...Bozma sen moralini...CELEN' im sende 50 gr yapıp 100 lük istediler ki???

EEEEEEEEE KIZLARRRRRRRRRRR

Ben kaçar kendinize ve bebişlerimize iyi bakın...Yarın iyi haberlerle gelsek bunlara BIZDIK hım ne dersin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…