2008 Ekim Anneleri

slm canım bizimde geçen haftaydı hepsi yapıldı idrar kültürümde sorun vardı sanırım temizlik sırasında oluyormuş genelde 2.kez bıraktım neyseki bişey çıkmamış.doktorum idrar kültürünün çok önemli olduğunu ve erken doğumlara sebep olduğunu anlatmıştı gittiğimde.benim tahlilimde şekerde OGTT aç olanı 84,şekerli sudan sonra olanı 148 doktorum biraz dikkat etmemi ve mümkünse ekmek,kek,börek gibi şeyler yemememi önerdi.idrar tahlilimde seninki gibi değil TİT yazmıyor ama lökositim 10.5 hemen hemen aynı çıkmış yani seninkide çok önemli değil mrk etme.kendine iyi bak ve bebişede

yok nan bişi olduğu celenle kafa yapıyomm o ka..

canımbenim Şeniz maksat muhabbet olsun yaa kızmaa:CüvCüv:

tamam kızmam:çok üzgünüm:
ben kacanzi ciciler.meeve saati sonrada uyku saati.cok öptük siziŞeniz
ya kocacıııııımmm seni coook össsledim beeeennnnsenağlama

Herkese Hayırlı Sabahlar,Hayırlı Kandiller...
Kızlar Nasılsınız Bebişleriniz Nasıl???
Bugünü ve geceyi en iyi şekilde geçirenlerden olmamız dileğiyle HEPİNİZE MERHABA!!!a.s.

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin, yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Miraç kadar mukaddes, dualariniz istediginiz gibi makbul olsun.

günaydın kızlar:1closedeyes:

çalışanlar belli sabahtan ayakta,uyuyomu tembel ekim anneleri şişşşşşt,
ben bu gecede hiç uyumadım elimde yastıkla oda oda dolaştım sabaha kadar bakalım ne kadar dayanabilecem,fisfisfis
bu arada herkesin miraç kandili mübarek olsun..Şeniz

günaydın :1closedeyes:kandiliniz mübarek olsun bugün ülkemiz için kendimiz için bol bol dua edelim kıslar mübarek günde rabbim evlatlarımıza huzurla büyüyecekleri bi memlektte yaşamayı nasip etsin inşallahh..

bu arada kevsercim çok uzattın bak gel mübarek günde konuşalım şurda iki kelime..Şeniz

günaydın canımın içleriiiiiŞeniz hayırlı kandiller hepimize.a.s.

len bişi sorucam sizin bu göbeğinizdeki çizgi ne alemde?*benm yakında suratımdan gecicek sanırımlaelaelaelaelae
göğüs hizama kadar geldi.normalmi kiii:sm_confused:

ben geldimmmmm:dance::dance:güüünayyyyydııııııın:dance::dance:
hepinize hayırlı kandiller ekimin en güzel anneleriiiiiiiii:CüvCüv: bu mübarek günde herşeyden önce hepimizin sağlıklı bir doğum gerçekleştirmesi yavrularımızın sağlıklı hayırlı evlatlar olması için dua ediyorum.............

çakılım bu arada 50 li rakamlar bittiii son 49:teytey::teytey::teytey:

len bişi sorucam sizin bu göbeğinizdeki çizgi ne alemde?*benm yakında suratımdan gecicek sanırımlaelaelaelaelae
göğüs hizama kadar geldi.normalmi kiii:sm_confused:

ya bende çizgi mizgi yok o ne ki fisfisfis
ama göbeğim sanki biraz tüylendi gibi hamilelikte böyle olan var mı ben de bunu sorayım

hatunlar ağustos analrını gördünüzmü hepsi patır patır dökülmüş 1 ay öncesinden.10 kişi var doğum yapanların lişstesinde:1shok: cakıla derken biz bırtlatmayalım leeyyynnn:bbo:

Kızlar benim kızamıkçık testim vardı onun için özel bir hastaneye gitmem gerekiyor gitmişken oranın doğum uzmanına da muayene olıyım bari dedim geçen kafamı kurcalayanları da sorayım dedim ne zaman dönerim bilmiyorum bugün gelirsem yazarım size sonuçları hepinizin kandili tekrar mübarek olsun birbirimize dua etmeyi unutmayalım özellikle bana ve eşime lütfen tabi bebişe de rica ediyorum sizlerden hepinizi öpüyorum görüşmek üzere....:a015:

hatunlar ağustos analrını gördünüzmü hepsi patır patır dökülmüş 1 ay öncesinden.10 kişi var doğum yapanların lişstesinde:1shok: cakıla derken biz bırtlatmayalım leeyyynnn:bbo:

her tanıyan bana aynı şeyi söylüyo, kız bebekler gününü beklemiyor ve son yıllarda bebekler 9 ay durmuyor anne karnında , sekizinci ayda doğuyor , sen hazırlıklı ol deyip duruyorlar, ama ben korkuyorummmmmmm, 17 eylülü beklesin istiyorum

bızdık gelirsem ne demek yaa, gel tabii daha sabahın körü , hastanede napacan akşama kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…