SELAM KIZLAR,
NİSA 77geçmiş olsun anacım ne oldu böyle???Şimdi iyisin ya çok şükür...CELEN' im cnm benim evine hoşgeldin...Ama ne ettin ööle kocişi yollamışın...Eeee şimdi yassak mı başladı konuşamıyacakmıyız kocislerden hay ALLAH...
Bakıyorum baya merak etmişiniz beni eferim size gözüme girdiniz seviyonus beni değil mi???Bakayım benden hiç bahsetmişler mi dedim okudum bütün sayfaları...En çok DESTİNA dedikodumu yapmış bak ya gelirsem yanına ısırırım he bi de ÇAKIL sende varsın sende...EEEEEEEEE ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmaz...DESTİNA kıssss EDHAK bizim kadar değil o arada bi takılıyo kadın evlilik yıldönümünde de mi bişi yapmasın çok ayıp hoşgörün ayıp oluyor ama seb BIZDIK diyeceğine EDHAK demişin ayol...BIZDIK' ım okumuşundur değil mi bak bunlar sonunda bizim aganigileredeğdirecekler....Zaren de durumlar maalesef sandığınız gibi değil dün atıştık benimkiyle sonra tatlıya bağladık ama eee malumunuz atışmanın siniriylede olmadı bişi...Yanim Cuma nasıl bıraktıysanız öyleyim kıslar eli elime değmedi:dilcikar:
Bu arada CMT görüşümüz vardı oğluşla 914 gr olmuş teyzoşları dr gayet iyi buldu...Annesi almış 10,5 kg...Yanim DESTİNA 64,5 olmuşum kaydet...Tam kan tahlili, idrar tahlili, 50 gr şeker yüklemesi yani PPG yapıldı idrar kültürü yarın çıkacak dr.aramadım...Kanda lokosit üst sınır 10 benim ki 10.4 sitelerde araştırdım 12' ye kadar gebelikte normal diyo...50gr şeker taraması 150 çıkmış biligisi olan varmı???normal değerleri yazmamış...TİT olan idrar tahlilinde lokosit 3 epitel 1 yazıyo idrar kültürü çıkmamış yarın çıkacak hepsi çıkınca dr.arayayım dedim aramadım daha...Siz hamiş doktorlar hadin bi yorum yapın bakem bana...
söylerdim ama kızarsınjeyyarjeyyar
:roflol::roflol::roflol:
bize azgın diyenlere bak olcayım bak daha saat gece olmadan hatun kocayı kafeslemiş
kıs destina kızını naptın bu saatte uyutabildin mi kızı
yoksam komşuya mı gönderdin:roflol::roflol:
yok nan bişi olduğu celenle kafa yapıyomm o ka..
canımbenim Şeniz maksat muhabbet olsun yaa kızmaa:CüvCüv:
len bişi sorucam sizin bu göbeğinizdeki çizgi ne alemde?*benm yakında suratımdan gecicek sanırımlaelaelaelaelae
göğüs hizama kadar geldi.normalmi kiii:sm_confused:
hatunlar ağustos analrını gördünüzmü hepsi patır patır dökülmüş 1 ay öncesinden.10 kişi var doğum yapanların lişstesinde:1shok: cakıla derken biz bırtlatmayalım leeyyynnn:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?