her tanıyan bana aynı şeyi söylüyo, kız bebekler gününü beklemiyor ve son yıllarda bebekler 9 ay durmuyor anne karnında , sekizinci ayda doğuyor , sen hazırlıklı ol deyip duruyorlar, ama ben korkuyorummmmmmm, 17 eylülü beklesin istiyorum
edhakcım tüylenme bende de oldu, ama doğumda dökülüyormuş...........
celencim benim de çizgi göbeğimden aşağıya doğru uzanıyor ve hatta göbek deliğim karardı , dışa doğru çıktı , bir de bu sıralarda sivrileşti göbek , artık gömleklerin penyelerin önü arkasından 1 karış kısa duruyo(
valla kızlar temuz annelerinin listesindede yarısından çogu haziranda doğurmuş,bizde eylül ortalarında yavaş yavaş dükülmeye başlarız:CüvCüv:
bnm göbek deliğimde karardı.ama hala içte.mesela deliği cıkanların tşörtün üstünden falan belli oluo ya fındık gibi.benmde cukuru belli oluo tşörtlerin üstünden.cukur cukur oval bişi duruo bkınca.bide bu sabah cok korktum sırt üstü yattım biraz belim ağrıdı bi baktım karnımın solu bomboş sağ tarafı tostoparlak.velet toparlanmıs oraya tırsıo insan bazen yaw:roflol:
geçen gün de ben de korktum , korkuda değil de dediğin gibi işte ürperdim, sıpa sanki karnımdan çıkacaktı, bacağını öyle bi uzattı ki rahat bi 5 cm dışarı ittirdi göbüşümü
nisa77 de yok.eve döndü yanlıs hatırlamıyorsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?