2008 Ekim Anneleri

cakılım hakslını beklesinler inşallah.şimdi kilolarına baktımda genelde hep 2500 civarı.minicik.sağlıkla sıhhatle ve tam zamanında gelirler umarım hepside:1hug: tabi gönül istio hemen gelsin bi an önce kucakliim seveyim ama sağlığı söz konusu olunca akan sular işte şimdiden durmaya basladı bile:1hug:

edhakcım tüylenme bende de oldu, ama doğumda dökülüyormuş...........
celencim benim de çizgi göbeğimden aşağıya doğru uzanıyor ve hatta göbek deliğim karardı , dışa doğru çıktı , bir de bu sıralarda sivrileşti göbek , artık gömleklerin penyelerin önü arkasından 1 karış kısa duruyo (

ben şööleee 3500 gr filan olsun da doğar doğmaz ısırmaya mıncıklamaya gelsin diyorum :)

valla kızlar temuz annelerinin listesindede yarısından çogu haziranda doğurmuş,bizde eylül ortalarında yavaş yavaş dükülmeye başlarız:CüvCüv:

bnm göbek deliğimde karardı.ama hala içte.mesela deliği cıkanların tşörtün üstünden falan belli oluo ya fındık gibi.benmde cukuru belli oluo tşörtlerin üstünden.cukur cukur oval bişi duruo bkınca.bide bu sabah cok korktum sırt üstü yattım biraz belim ağrıdı bi baktım karnımın solu bomboş sağ tarafı tostoparlak.velet toparlanmıs oraya tırsıo insan bazen yaw:roflol:

valla kızlar temuz annelerinin listesindede yarısından çogu haziranda doğurmuş,bizde eylül ortalarında yavaş yavaş dükülmeye başlarız:CüvCüv:

a.s valla banada ööle gelio melsacım.bayramdan önce listenin basındakiler dökülmeye baslar gibi ama hayırlısı olsun:1closedeyes:

üffffff ben de çok kafaya takar olmuştum hiç ellemeyim ozaman şimdik denizde bikini filan giycem diye gözüme batıyodu tüyler.......
bu arada benim göbek deliğim de bırtlamadı hala ondan herhalde çizgim yok bak destina olsa senin çizgi popodan geçiyodur derdi:roflol::roflol: hala popomun göbeğimden büyük olduğu iddiasında
kızlar ben kaçar çarşıda bir iki işim var halldeip dönerim öğleden sonra görüşürüz
hepiniziŞeniz

peki yüznüde lekelenme oldumu?bnm ufak bi leke oldu.büyüklere sordum gecermi die.doğumda sacımla o lekeyi silecekmişim veya terimle.e dedim uyutucaklar beni:uhm: ozaman doktoruna söölersin o siler dediler:1rolleyes: oldu dedim adamın işi gücü yok "aman durun ekip ben sunun bi yüzünü sileyim"mi diyecek deidm:roflol:

geçen gün de ben de korktum , korkuda değil de dediğin gibi işte ürperdim, sıpa sanki karnımdan çıkacaktı, bacağını öyle bi uzattı ki rahat bi 5 cm dışarı ittirdi göbüşümü

destina nörüyon ki bacım, şurda iki laflasak nolur ki, yoksa işin mi var yerimseniben ( anladın sen onu ):smiley-cool:

Kevserrrrrrrrrrrrrrrr hadi şu mübarek günde gel üzme biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yağmur, çıtır , nisanur yeter len tatil tatil, nolacak yani, sonunda bitmeyecek sanki, aha ben gittim geldim de noldu hiç gitmemiş gibi oldum bileeeeeeeeeeeeeeeeee

ay son günlerde bi tuhaf oldum yaaa, bi ara sıcaktan iştahım filan kesilmişti, 2 gündür de birden acıkıyorum ve sanki bişeyler atıştırmazsam bayılacak gibi oluyorum nerdeyse

araöğünlerin yokmu cakılım.o içindeki baygınlığı alır.meyve çikolata falan atıstır.yada soda..

soda ya da maden suyu sevmiyorum, başka bişey de yemek istemiyorum recim yapıyorum :)

günaydın kıslar öncelikle herkese hayırlı kandiller....
bu arada benimde göbüşüm tüylendi maymun gibi oldum çizgimde koyu kahve sanki ortadan yarılcakmış gibi duruyo...göbek deliğimde dışarı fırtladı....ben bebeğimin erken gelceğini düşünüyorum daha doğrusu öle gibi gelio...sağlıklı gelsinlerde ne zaman gelirlerse gelsinler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…