2008 Ekim Anneleri

KIZLAR,,,,,

Ben geldim nabersiniz neler yaptığınızı okudum da işim vardı çıkınca unuttum hatırladıklarımı yazıcam kızmasın kimse hatırlamadıklarıma cvp.vermemiş gb olmıyım...Ne DESTİNA CELEN' e takılıp duruyon işim vardı felan diye söylersem kızarsın diye felan bi baktım yazdığın saate anormal bi saat yani o saatte olmaz o iş yanim dedim kendi kendime sonra EDHAK müdahele etmiş bi baktım kızı ne yaptın felan diye çok ayıp bak biz bişey diyosmu kadının kocası yok ayol gel CELEN' im gel sen bana :teselli:ben klava DESTİNA' yı...BIZDIK mı gitti hastaneye kızlar ya bi de gelmem demiş biz bekliyos bana ne...Kızlar ya bu arada dr.beni yüklemeye çağırdı...ZEYNEP' cim gebelerde lokosit 12-13 ' e kadar normalmiş zaten idrar kültürünüreme olmamış zaten TİT deki o lokosit oranıda sorun değilmiş onunda 25' e kadar yolu varmış...Ama şeker yüklemesi yapalım dedi.Onda da 2 değer üst sınırın üstünde olursa o zaman gebeliğe bağlı şeker var deriz ve konuşuruz dedi olabileceğini sanmadığını da ekledi ama...Bu arada kızlar KANDİLİNİZ mübarek ,dualarınız kabul olsun...ALLAH hepimizi hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun inşallah...ALLAH HEPİMİZİ VE BEBİŞLERİMİZİ DAN KORUSUN...

yaz mevsimine gelen bebekler daha çok güneş gördükleri için ve günler uzun olduğu için daha çabuk gelişip daha erken doğarlarmış diye duymuştumfisfisfis ama ne kadar doğru bilemiyorum tabifisfisfis

ya kıslar hatice41 arkadaşımız konu açmış sağlık ocağı die sağlık ocaklarında süt veriyolarmış bi fikri olan varmı

ben gidiim de aç karnımı doyurimmm, görüşürüz şekkerlerrrrrrrrrrrr

ben geldımmmmmmmmm, ayyyy sıcaklarda yemek yemek de iyi değil yaaa, ama yemeden de olmuyor ki

kıs noldunuz sıcaktan mayıştınızmı çakılım bu sitede örgü örüp satanlar varmış ya dur bak bi kaç resim eklimm çok beğendimm..

geldimmmmmmmm
özlediniz mi beni bakıım??:sm_cool:
çarşıyı topladım gene kendime bi gecelik kocacıma da pijama aldım bugün onlarla uyuyalım yumuşak yumuşak:1hug:
tatile gidiyoz ya kaynanama eli boş gitmek olmaz dedim ona da paşabahçeden bi hediye aldım
bizim bi yaramaz yeğen var ona da hediye aldım
ay bugün çok noel baba gibi gördüm kendimi herkese hediye hediyekafamçokkarıştı
yaaaaaaa bi de gördüm dayanamadım her yer kandil simitçisi kaptım geldim valla:icecream:

annem aradı biraz önce bayramda gelir ondan sonra yanında kalırım dedi benim SAT a göre doğum 21 ekim annem 1 ekimde burda daha erken doğurmam inşallh
kızlar bu arada bişey öğrendim oğluş bekleyenler erkekler gününü doldurmayı beklemezlermiş annem öle söledii benim kardeş 25 gün erken doğmuş:1rolleyes:

hakkat nerde bu rsimler bi baksaydık.ööremiycemiz bişe olursa alırdık patik falan deişik bişi varsa?

edhakcım bende onu kızlar erken doğar die biliyorum.erkekler gününü gecermiş.bnm teyzemin oğlu gününden 4 gün sonra doğdu.bebek cıktığımnda ağzının kenarında kakası varmıs.az daha dursa onu yiyecekmiş.ya bide ööle durum var.gününü gecerse kendi kakasını yapıp yiyoo allah korusun..yani hersey zamanında iiŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…