2008 Ekim Anneleri

hemen hemen hepsi cok cici ama ben o pembe cekete bittim.bacım sitede nereye bakıoz.bende fiyat soriim bakalım ne diyecek?

edhakcım bebişe ne aldın ? ona almadım demeyecen di mi

ya ona doldurduk zaten çakıltaşım bu kez de kendimize çalışalim dii mi bak ona lüp lüp et olsun iye kandil simidi aldım olur mu:roflol::roflol:

kafamçokkarıştıbak aklım karıştı şimdik:bbo: bunun cinsiyetle bi ilgisi yok ozaman aceleci bebek çıkıyo

Herkese hayırlı kandiller!
Bir haftalık tatilden pazar günü döndüm,2 gündür temizlik yapıyorum oğluşumla:)
ancak fırsat bulabildim girmeye.hepinizi çok özledim.yazdıklarınızı okuyamadım henüz...umarım herkes bıraktığım gibidir..bi yaramazlık yoktur.
bu arada destinacım o mavi örgü tulum
a bayıldımmmm..

kafamçokkarıştıbak aklım karıştı şimdik:bbo: bunun cinsiyetle bi ilgisi yok ozaman aceleci bebek çıkıyo[/QUOTE]

haklısın edhakcım.haziran ayında arkadasıma gün verdi doktorum 15inde die 17 sinde sezaryanla zorla aldılar.ne sancı ne bişi.cinsiyetle alakalı pek deil bencede.ama eskilerin tabiri işte:1rolleyes:
buarada destinacım burdan buldum ben bi kaçtane cok ta cici

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...irtil-kurabiye-ve-emineden-t200694/index.html

destina çok güzeller bunlar, hevese geldim he ben de başlayım mı acaba örgüye benneyaptımki ayıptır sölemesi çok güsel örgü örerim hee , kocişime ve babama ördüğüm kazaklar dillere destan , ama kendim sevmem örgü giymeyi, neyse bebişime de kışın örüyüm, yaz günü sıkılırım

ne örmesi oğlum ben bilmiyom yaa....
celen bende orayı söylüyomzatii:mymeka:benzer bi takıma 40 ytl yazmışlar ama bakalım ne fiyat vercekler..

hıı gördüm.bak onlarda model bilmiyorlar.pcden bakıp yapıyolarmıs.annen falan beceremezmi destinacım.ben anneme ve kayınvaldeme göstericem.anam becerirde öteki şüpheli:))

celen sen destinanın bilmiyorum dediğine inandın mı , peeeeee o üşenmiştir de ondan bilmiyorum der, onda hiç bilmeyecek göz var mı baksana

annem yok gülüm benin kayınvalidem anlamaz böle şeylerden bi ananem belki ama kadın 75 yaşında gözü görmez artıkınn

kıs valla bilmiyom en son 15 yaşında faslan bi havlu kenarı örmüştümm:roflol:

sendede 10 parmak 10 mağrifet durumları bakıyorumm..hem çalışırım hemde örerim diyosun yanee.

ben hem okurken hem de çeyizimi hazırladımmmmm :))) dantel ve örgüyü seviyorum ama yazın asla .............. çocuk da yaparım kariyer de diyor ya o misal dantel de yaparım kariyer de :))

ben hem okurken hem de çeyizimi hazırladımmmmm :))) dantel ve örgüyü seviyorum ama yazın asla .............. çocuk da yaparım kariyer de diyor ya o misal dantel de yaparım kariyer de :))

:roflol::roflol::roflol:
dantelin d sinden çakmam bende örgü de dediğin gibi yazın çekilmez çakılım
hem ne gerek kızlar bakın artıkım el örgüsü bilem hazır satılıyomuş 15-20 ytl yününe vercemize 20 daha ekler paşa paşa alırız
hepsine bayıldım zatiiii ama kısların elbiseleri daha güsel:çok üzgünüm:

edhakcım baktınmı sayfaya.erkekler içinde cok cici seyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…