:roflol::roflol::roflol:
dantelin d sinden çakmam bende örgü de dediğin gibi yazın çekilmez çakılım
hem ne gerek kızlar bakın artıkım el örgüsü bilem hazır satılıyomuş 15-20 ytl yününe vercemize 20 daha ekler paşa paşa alırız
hepsine bayıldım zatiiii ama kısların elbiseleri daha güsel:çok üzgünüm:
ya örgüyü ben hobi olarak yaparım sadece, almayı da düşünmem ne yalan söyleyim.... dedim ya kendim sevmiyorum , bebişe de yumuşacık penye, polar filan giydirmeyi tercih ederim, yün, orlon vs. bana pek sağlıklı gelmiyor açıkcası
katılıyom çakılım ben zati alırız derken hazır kıyafetlerden bahsetmiştim onlar renkli desenli filan bana daha cici geliyo oğluşa bi kargo pantalon üstüne de cicili bi kazak altına da botları çektik mi alsana koca adam
edhakcım baktınmı sayfaya.erkekler içinde cok cici seyler var.
örgüler çok güzel gerçekten ama yapılır kısslar çok zor değil, hem 15-20 olurmu yünü 2 ytl en iyi ip taş çatlasın 5 ytl ye hem hırka hem patik örersin:teselli:
olcay nere gitti yahu, nassı bir yemektir ki bu bitmek bilmedi........................... olcayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy patlayacan bacım yeterrrrr yeme artık
ÇAKILIM özledin mi beni tabii kaç gündür takılmıyorum sana de mi???Sen şimdi benim muzurluğumu ösledin demi???Demek senin bebek şşşşşşşşş den sonra kıpır da kıpır hımmmmmmmmmm öyle dediydin de mi gııııııııı:içelim::icecream::sm_cool:
ooooooooo, sen daha orda mısın, onun üzerinden çokkkkk gündemler geldi geçtiiiii :teselli:
naber kızlarrr.valla ben iyiym.amabazen bizim kız rahmimi acayip kasıyo.sanki fırlayacak gibi.bazen korkuyorum.size de oluyo mu aynı şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?