2008 Ekim Anneleri

örgüler çok güzel gerçekten ama yapılır kısslar çok zor değil, hem 15-20 olurmu yünü 2 ytl en iyi ip taş çatlasın 5 ytl ye hem hırka hem patik örersin:teselli:

ya örgüyü ben hobi olarak yaparım sadece, almayı da düşünmem ne yalan söyleyim.... dedim ya kendim sevmiyorum , bebişe de yumuşacık penye, polar filan giydirmeyi tercih ederim, yün, orlon vs. bana pek sağlıklı gelmiyor açıkcası

valla kaynanam o kadar çok şey örmüşki,başka örgü alma sakın küçülcekler hemen diyo bana..kendi annemde bikaç şey yapıyo..çok da şirin duruyolar amaCADIARZU

katılıyom çakılım ben zati alırız derken hazır kıyafetlerden bahsetmiştim onlar renkli desenli filan bana daha cici geliyo oğluşa bi kargo pantalon üstüne de cicili bi kazak altına da botları çektik mi alsana koca adam

:lepi: işte budurrrrrrr :sm_cool: ayyy heyecan yaptım valla , oyoyoyyyyyyy ben de minnacık bi elbise giydiririm şööle tombiş tombiş bacaklar , elbisenin altından fırfırlı donu görüne görüneeee :smiley-cool: ısırırım ben o bacaklarıııııııııı

edhakcım baktınmı sayfaya.erkekler içinde cok cici seyler var.

canımcım benim annem örmüş bi iki hırka yelek benim örmicemi bildiği için :lepi:
onlar yeter bize zati fazla giydirilmiyo
modellerin hepsine baktım erkek için olanları da gördüm ama kısların ki daha bi cici geldi söliyim dedim

örgüler çok güzel gerçekten ama yapılır kısslar çok zor değil, hem 15-20 olurmu yünü 2 ytl en iyi ip taş çatlasın 5 ytl ye hem hırka hem patik örersin:teselli:

canım ben bi iki sene önce konu komşu herkes bişey örüyo diye heves ettim di kendime bi tunik kazak öriim dedim gittim nakonun saten iplerinden aldım tanesi 3 ytl den 5 tane ördüm ama bi şeeye de benzemedi bir kez giydim mi hatırlamam sonram sezon sonu indiriminden çok güzel bi kazak aldım 10 ytl ye tam istediim gibi sonra tövbe ettim zati örmeye:dilcikar:
ne alırsam indirim zamanı alıp koyuyom

olcay nere gitti yahu, nassı bir yemektir ki bu bitmek bilmedi........................... olcayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy patlayacan bacım yeterrrrr yeme artık

KIZLARRRRRRR

Sizi de boş bırakmaya gelmiyor hiç bakıyorum örgülere dalıvermişiniz...Valla malumunuz ana yok bende örecek bende de kabiliyet yok ben çekmiştim bi ara örgü modelleri int.verdim üst omşuya yapacaktı yünlerinide aldım verdim ama açıkçası ÇAKAL' ımın dediği gb pekte taraftar değilim bu yünleri giydirmeye o kadar güsel şeyler var ki...Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermişşşşşşşşş...Benimki de o hesap...

olcay nere gitti yahu, nassı bir yemektir ki bu bitmek bilmedi........................... olcayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy patlayacan bacım yeterrrrr yeme artık

ÇAKILIM özledin mi beni tabii kaç gündür takılmıyorum sana de mi???Sen şimdi benim muzurluğumu ösledin demi???Demek senin bebek şşşşşşşşş den sonra kıpır da kıpır hımmmmmmmmmm öyle dediydin de mi gııııııııı:içelim::icecream::sm_cool:

ooooooooo, sen daha orda mısın, onun üzerinden çokkkkk gündemler geldi geçtiiiii :teselli:

ooooooooo, sen daha orda mısın, onun üzerinden çokkkkk gündemler geldi geçtiiiii :teselli:

Heeeeeeee öylemi ÇAKALIM başka neler hissediyon şşşşşşşşş dan sonra yaz gı çekinme sonrası da başkasıda var demek sen var ya sennnnnnnnnnnn yerimseniben Bu arada kızlar ben bugün biraz erken kaçayım oğluşa bi şeyler bakcezde...HepiciğiniziŞeniz

naber kızlarrr.valla ben iyiym.amabazen bizim kız rahmimi acayip kasıyo.sanki fırlayacak gibi.bazen korkuyorum.size de oluyo mu aynı şey?

hep böyle yapıyorlar, eskiden ben akşamları pek girmezdim onlar burda kaynatırdı, şimdi ben giriyorum ama yalnız kalıyorum

naniknanik

eylülüm napıypsun canımm..Şenizvalla benim sıpam dönmemiş aşağı kafa yuksrda ayaklar aşağıda hep şeyimi tekmeliyoo..

ya ne güzel gördünüz bahsediyonuz tabi bebişlerinizden ben hasret kaldım oğluşuma nasıl duruyo hiç bilmiyom dr un tatili bitecek gibi değil bugün de gelmemiş üfffffffff biz tatile çıkmadan gelmez herhalde artıkım
bende izmirde buca tıp merkezinden randevu aldım şimdiden ne olur ne olmaz hem orda 4 boyutlu usg de varmış:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bu ne kıs ibolya CE! diyip kaçıyosun insan iki satır yazar iki muhabbet eder zati uğramas oldun ne zamandır
küs müsün bakıım sende ?? bak hem kandil demişin hem de kaçıp gitmişin gel küssen de barışak seni kollarımıza alakŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…