2008 Ekim Anneleri

yok kandilinizi mübarekleyeyim dedim, bu aralar hiç uğrayasım yok kkya, soğukluk var üzerimde, sizinle bi alakası yok yanlış anlamayın, hemi ne küscem küsülcek bi durumumuz mu oldu ki

hımmmmmm
iyi ozaman kıs sıcaklardandır mayışmışındır
aman dikkat et olur mu kendine de bebişe de??

kıslar ben çıkıyom hadi
kocamı markete çikolata almaya gönderdim di geldi şimdik sen hala bıraktığım yerde mi oturuyon dedi bana
tabi bu yüzden büyüyo benim popom kalkıım da biraz hareket olsun

iyi aksamlar kızlar ibolyacım canım benim ara sıra her seye karsı isteksizlik bende de oluyor hamilelik pisikolojısi heralde geçer

biraz uyuyum ben, görüşürüz kızlarrrrr, bol bol dua edelim bu akşam

kısım neyse sıkıntın ankat işte allah alla ne volüm yapıyonn...herüfemi kızdın nettin kandil kandil üzme beni bea:bbo:

ya yok kimseye kızmadım valla, kendimi iyi hissetmiyom diyomsiz de laf sokuyonuz, sadece kandil mübareklemeye girmiştim yav, kasım annelerine mübarek bile atmadım, bi girem selam verem çkam dedim, kötü mü ettik yav

günaydın kısslarrr iki gündür beni yine kimse sormamış :1no2:bu defa ben küsecem hepinize

hee bi de sen küs kajo, küsen küsene zaten bu günlerde ......................... ya şekerim sıcaklar bi yandan karnımız burnumuzda bi yandan oluyo bazen öyle düşüncesizliklerimiz kusurumuza bakmayacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…