2008 Ekim Anneleri

bu gece yattım kalktım rüyamda döner gördüm yaww sabah kocişime söledim valla kahvaltıda bile yerim diyee ama bu saatte nerden döner buliim sana oturda kahvaltını yap dedii tatlicadiarzu

günaydın kızlarrr nasılsınız?kajo benim hergün canım okadar çok şey istiyorki anlatamam eşim reklam izletmiyor!!herşey istiyorum diye:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
birde tansiyon üzerine tuz biber oluyor tabi..iki gündür gelemiyodum kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.dün doktora gitim yaramazım 1056 gr olmuş allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

GÜNAYDINNNNNNNNNNN

Kızlar ne yapıyosunuz bir bakayım dedim ama gelenler yine azınlıkta kıs DESTİNA artık kimse seni dinlemez oldu söz geçiremiyon bak herkes geç kalıyor sınıfa gelen giden yok kısım ya...Yoklama almıyorsun herkeste geç kalıyo...Bu ne disiplinsizlik cnm böleeeeee

maşallah bebişine

günaydın kıslaaaar ve tatlı bebişleria.s.

çok şükür üç günün sonunda bu gece uyuyabildim bugün kendimi çok iyi hissediyorum:dance::dance:
sizlerde iyisinizdir umarım
çakılcım maşallahın var valla forumu sen kapatıyon sabahta ilk sen açıyon:1hug:

maşallah anem bunlar neyle besleniyolar böleee. bizde habişre ben alıyoom bebişde tık yokk. kıss benimki çok hareketli acep ondanmı kilo almıyo naniknanik kendimi öle teselli ediiim barii

naparsın artık uyku yok ki çünküüüüüüüüüüüüü ŞAFAK 48 :teytey::dance:

çakıltaşım ne zamandır sorucam unutuyom. senin nie öle 10-15 gün öncesinden sezeryana alıyolar

canımcımmm sezeryanı hep 10-15 gün önce yapıyorlar, gününü beklersek açılma olur , normal doğum kendiliğinden başlarsa sezeryana alamıyorlar bildiğim kadarıyla o nedenle önceden alıyorlar

günaydın destinaaaaaa, nerde kaldın bacımmmmmm.........................
günaydın bızdıkcan, nettin dün bakıyım, gördün mü bebişini , hadi güzel haberler ver bize

Ay hakketten he ÇAKILIM ne bu hali bu kızların...BIZDIK cvp vemedi,DESTİNA bi günaydın dedi lütfen gerisi yok herkese takıldık ama yine de yazmıyoılar...Bu arada senide pek bi enerjik görüyorum maşallah en son sen çıkıyon forumdan en önce sen giriyon yassakkkkkkkkk başlamadan fazla mesaimi yapıyon napıyonnnnnnnn

BIZDIK' ım aaaaaaaaa sen nerdesin ama bi ceh dedin gittin gelsene cnm ya anlatsana dün naptın neler ettin kız nasıl dua ettin mi ösledim yawwwwwww seniŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…