AAAAAAAAA YEŞİM ya neler yapıyosun bak hiç bizi davet ediyo mu???Kızlar toplanın bizde gidelimmmmmmmmm
Ya Kızlar dün işyerine geldim ama o kadar moralim bozuktu ki sizinde canınızı sıkmak istemedim
Allah'a şükür bebeğim iyi ama gelişimi ultrasona göre 10 gün ilerde olan bebeğim 4 gün de geride kalmış üstelik hatırlarsanız geçen hafta 1172 gr dı dün ise 1250 bir haftada bu kadar alabilmiş son bir ay oldu ne olduysa çay ve sigaraya bağladım içtiğim en fazla 5-6 bardak çay en fazla 2-3 sigara artık hiçbirini ağzıma sürmemek için elimden geleni yapıyorum dedim ya kordon kanının akışı yavaşlamış diye birde dün kan verirken bi dikkat ettim kanım simsiyah olmuş acaip moralim bozuldu ordaki doktor doktoruna danış bebe aspirinine başlayın dedi bende 2 gün felan sonra gidicem ona danışçam hem ne biliyim işte ben seviniyordum bebeğim çabuk gelişiyor erkende doğururum diye ama
Ya Kızlar dün işyerine geldim ama o kadar moralim bozuktu ki sizinde canınızı sıkmak istemedim
Allah'a şükür bebeğim iyi ama gelişimi ultrasona göre 10 gün ilerde olan bebeğim 4 gün de geride kalmış üstelik hatırlarsanız geçen hafta 1172 gr dı dün ise 1250 bir haftada bu kadar alabilmiş son bir ay oldu ne olduysa çay ve sigaraya bağladım içtiğim en fazla 5-6 bardak çay en fazla 2-3 sigara artık hiçbirini ağzıma sürmemek için elimden geleni yapıyorum dedim ya kordon kanının akışı yavaşlamış diye birde dün kan verirken bi dikkat ettim kanım simsiyah olmuş acaip moralim bozuldu ordaki doktor doktoruna danış bebe aspirinine başlayın dedi bende 2 gün felan sonra gidicem ona danışçam hem ne biliyim işte ben seviniyordum bebeğim çabuk gelişiyor erkende doğururum diye ama
Kızlar hepinize tşk ler ama sanırım bu beslenme mevzusunda doktorumunda parmağı var ya kilo almamdan o kadar korkuyor ki aman çok dikkat diye diye valla iştahım kapandı üzerine de bahsettiğim şeyler sonuç bu... Allah'ın izniyle İnşallah daha iyi olacak bundan sonra. Seviyorum sizi ya olmasanız ne yaparım iyiki bulmuşum bu siteyi ben ya Allah'a şükür yoksa kafayı yerdim kızlar iyiki varsınız
kajo benim gibi olacan bak..10 gündür yoktum,dün bi hevesle girdim..değil nerdesin diye soran, bi merhaba diyen bile olmadı:dilcikar: öyle herşeye küsmek yokyerimseniben
BIZDIK' ım bebeşinin kilosu gayet iyi ya neden bu kadar tasalandın anlamadım benimki daha 914 gr
teyzoşu 1250 olmuş çocuk daha ne yapacak ki bence sen çay ve sigaraya takılmışın çay valla bazen bi içiyorum bende 5-6 bardak oluyor dediğin gb bazense hiç size bi tavsiye kızlar benim çok gaz sorunum oluyo ben sabahları 1 kupa milupanın papatya çayı var birkaç damla limonda sıkyorum içine kaynamış suyla beraber ohhhhh hem çay içmemiş oluyorum hemde gaz sorunumu çözüyorum tadıda güzel sende dene BIZDIK böylece sabah çayıda araya kaynıyo ö.sonrada 1 kupa çay akşamda 1fincan türk kahvesi sigarayıda seviyosun sen benim gb bak onun içinde bir tavsiye eşin içiyorsa eğer bir kaç fırt çek bütün sigara içme ben kahveyle öyle yapıyomda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?