2008 Ekim Anneleri

Ya Kızlar dün işyerine geldim ama o kadar moralim bozuktu ki sizinde canınızı sıkmak istemedim
Allah'a şükür bebeğim iyi ama gelişimi ultrasona göre 10 gün ilerde olan bebeğim 4 gün de geride kalmış üstelik hatırlarsanız geçen hafta 1172 gr dı dün ise 1250 bir haftada bu kadar alabilmiş son bir ay oldu ne olduysa çay ve sigaraya bağladım içtiğim en fazla 5-6 bardak çay en fazla 2-3 sigara artık hiçbirini ağzıma sürmemek için elimden geleni yapıyorum dedim ya kordon kanının akışı yavaşlamış diye birde dün kan verirken bi dikkat ettim kanım simsiyah olmuş acaip moralim bozuldu ordaki doktor doktoruna danış bebe aspirinine başlayın dedi bende 2 gün felan sonra gidicem ona danışçam hem ne biliyim işte ben seviniyordum bebeğim çabuk gelişiyor erkende doğururum diye ama

Bak ya kimselerden ses yok bugün ya benimle lak lak edersiniz ya da giderim he...Çabuk sohbete bu ne ya beaaaaaaaaaaaklava:klava:klava:

Yeşimcim Allah razı olsun hep teselli veriyorsun ve ben unutmadım sen bana bi daha içmezsin demiştin ama ben sözümde duramadım inşallah bundan sonra duracağım canım tşk tekrar evet benim odamda bodrumda oksijen zaten yok ki

bak tatlım bebeğin gelişimi erken mi oluyor yoksa geri mi kalıyor bu haftanda kesin belli olmazmış, son gittiğimde doktorumla konuştuk bu konuyu ............ gelişme geriliği ve ya ilerde giden bebek teşhisi ancak otuzuncu haftalarda konulabilir dedi................ bu bir .................. ikincisi eğer bebeğinin az kilo aldığını düşünüyorsan henüz yolun başındasın bundan böyle beslenmene dikkat et, bol protein tüketmeye çalış, yanlışlarını zaten biliyorsun tekrarlamıyacam , onlardan kurtul , kafandaki sorunları at bi tarafa ve kalan zamanda kendini bebeğin için programla sadece................. bir de şu aspirin konusunu yabana atma, görüş doktorunla mutlaka.............. benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için bu sefer bana bebe aspirini verdiler ve halen kullanıyorum

selammmm
ooooo bakıyom herkes gelmiş valla benden önce ben de erken kalkmıştım aslında ama kalktığımdan beri göbüşümden şeyime doğru bıçak gibi bi ağrı giriyodu uzandım bende şimdi baktım iyiyim kalktım hemen napıyo bizim hatunlar dedim
bızdıkım sıkma canını bak bebişin kocaman olmuş bilem kanın renginin ne anlama geldiğini bilmiyom valla umarım ciddi bişşey değildir bu konuları büyük üstad destinaya sormak lazım

Canım hemen moralini bozma birazdaha dikkatli belenirsin doktoruna sık sık danışırsın bebişinde sağlıkla devam edecektir yoluna merak etme.dularım sizlerle.:teselli:

çakılın yazdıklarına aynen katılıyorum canım.biraz daha beklemek lazım gelişme açısından tam karar vermek için için..üstelik hamilelik sitelerinde bu haftalar için bebek kilolarını 900-1900 gr arası veriyorlar.biraz daha dikkat et beslenmene.ve en önemlisi moralini yüksek tut.son ayları relax geçirmek gerekira.s.

bak canımcım ne demek 5-6 bardak çay çok içiyosun çay yediğin yemeklerdeki demiri sünger gibi emer.günde en fazla iki bardak açık içeceksin hatta mümkünse limon skıp..sigara için bişiy söylemiycem çünkü sen yine bildiğini yapıyosun ama kilo konusuna çok takma gayet iyi kilosu ayrıca bu geride ve ileride muhabbetlerinde sınır 2 haftadırr.yani bebeğin gelişimi iki hafta geriye düşünce değerlendirilirr..
hadi bakalım daha dikkat kendineŞeniz

çakılcım son 48..........:sm_cool::sm_cool:
kaldı 1,5 ay valla darısı başımıza

olcayım sen nerlerdesin bakıım iş üstünde miydin yoksam:roflol::roflol:

kajo aşkolsun kıs sen niye küsüyon şimdik biz senin gelceğini bildiğimiz için merak etmedik tia.s.

kajo benim gibi olacan bak..10 gündür yoktum,dün bi hevesle girdim..değil nerdesin diye soran, bi merhaba diyen bile olmadı:dilcikar: öyle herşeye küsmek yokyerimseniben

Kızlar hepinize tşk ler ama sanırım bu beslenme mevzusunda doktorumunda parmağı var ya kilo almamdan o kadar korkuyor ki aman çok dikkat diye diye valla iştahım kapandı üzerine de bahsettiğim şeyler sonuç bu... Allah'ın izniyle İnşallah daha iyi olacak bundan sonra. Seviyorum sizi ya olmasanız ne yaparım iyiki bulmuşum bu siteyi ben ya Allah'a şükür yoksa kafayı yerdim kızlar iyiki varsınız

kızım ne kilosu alacan , benimki de bana 12 kilodan fazla almayacan dedi, geçen ben kilo alamıyorum 11 de kaldım dedim, oooo çok iyi , 25-30 kilo alanlar var veriliyor nasılsa dedi , e baştan söylesene ben de bu kadar sıkmayım kendimi

BIZDIK' ım bebeşinin kilosu gayet iyi ya neden bu kadar tasalandın anlamadım benimki daha 914 gr
teyzoşu 1250 olmuş çocuk daha ne yapacak ki bence sen çay ve sigaraya takılmışın çay valla bazen bi içiyorum bende 5-6 bardak oluyor dediğin gb bazense hiç size bi tavsiye kızlar benim çok gaz sorunum oluyo ben sabahları 1 kupa milupanın papatya çayı var birkaç damla limonda sıkyorum içine kaynamış suyla beraber ohhhhh hem çay içmemiş oluyorum hemde gaz sorunumu çözüyorum tadıda güzel sende dene BIZDIK böylece sabah çayıda araya kaynıyo ö.sonrada 1 kupa çay akşamda 1fincan türk kahvesi sigarayıda seviyosun sen benim gb bak onun içinde bir tavsiye eşin içiyorsa eğer bir kaç fırt çek bütün sigara içme ben kahveyle öyle yapıyomda...

kajo benim gibi olacan bak..10 gündür yoktum,dün bi hevesle girdim..değil nerdesin diye soran, bi merhaba diyen bile olmadı:dilcikar: öyle herşeye küsmek yokyerimseniben

Canım ya yemin ederim ben dün geldiğinde farkettim ama ne zamandı hatırlamıyorum ya Kızlar burda herkes muhabbet halinde ya mesela birimiz girdiğimizde diğerleri konuyu bölüp ayriyeten msj atamıyor sayfa ilerledikçe geçmiş msj unutuveriyoruz inanın birde hem çalışıyoruz hem laf yetiştirmeye çalışıyoruz ya ne olur kimse alınmasın ben bile bunu öğrendim yani hepimiz birbirimizi seviyoruz ben şahsen hepinizi seviyorum bak Kevseri de ama yoksenağlama hep beni üzmek için illa sigara içirtecek ya bana

Bu arada EDHAK sabahtan beri en çok ben konuşuyom bu sitede seni ençok ben savundum kıs geçen gün:1closedeyes: çok ayıp iş üstündemisin felan klava:sizin oralarda böyle mi tşk ediyolar sen sayfaları okumadan yazıyon galibam:dilcikar:

AA aşkolsun kıs sana takılıyım dedim çok sefiyom ben seni :1hug yüzden yani biliyom geldiğini bugün formundasın:dance: dün girmedin pek o yüzden söledim di

Olcayım kahve iyi değilmiş içme onun dışında papatya çayını denerim ben bitki çayları iyi değil diye hiç içmedim ki bu arada sigara da dediğin gibi yapıyordum zaten ama iş yerinde arkadaşımdan akşam eşimden fırtların haddi hesabı kalmıyorki eşimin peşindeyim akşam o nereye ben oraya toplasan 2-3 yapıyor işte bence, öyle elime çok nadir alırım zaten alsamda yarısını kırıyordum neyse fazla bahsetmiyelim bu konudan artık içmicem kaka o kaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…