Kızlar hepinize tşk ler ama sanırım bu beslenme mevzusunda doktorumunda parmağı var ya kilo almamdan o kadar korkuyor ki aman çok dikkat diye diye valla iştahım kapandı üzerine de bahsettiğim şeyler sonuç bu... Allah'ın izniyle İnşallah daha iyi olacak bundan sonra. Seviyorum sizi ya olmasanız ne yaparım iyiki bulmuşum bu siteyi ben ya Allah'a şükür yoksa kafayı yerdim kızlar iyiki varsınız
Canım ya yemin ederim ben dün geldiğinde farkettim ama ne zamandı hatırlamıyorum ya Kızlar burda herkes muhabbet halinde ya mesela birimiz girdiğimizde diğerleri konuyu bölüp ayriyeten msj atamıyor sayfa ilerledikçe geçmiş msj unutuveriyoruz inanın birde hem çalışıyoruz hem laf yetiştirmeye çalışıyoruz ya ne olur kimse alınmasın ben bile bunu öğrendim yani hepimiz birbirimizi seviyoruz ben şahsen hepinizi seviyorum bak Kevseri de ama yoksenağlama hep beni üzmek için illa sigara içirtecek ya bana
Ya Kızlar dün işyerine geldim ama o kadar moralim bozuktu ki sizinde canınızı sıkmak istemedim
Allah'a şükür bebeğim iyi ama gelişimi ultrasona göre 10 gün ilerde olan bebeğim 4 gün de geride kalmış üstelik hatırlarsanız geçen hafta 1172 gr dı dün ise 1250 bir haftada bu kadar alabilmiş son bir ay oldu ne olduysa çay ve sigaraya bağladım içtiğim en fazla 5-6 bardak çay en fazla 2-3 sigara artık hiçbirini ağzıma sürmemek için elimden geleni yapıyorum dedim ya kordon kanının akışı yavaşlamış diye birde dün kan verirken bi dikkat ettim kanım simsiyah olmuş acaip moralim bozuldu ordaki doktor doktoruna danış bebe aspirinine başlayın dedi bende 2 gün felan sonra gidicem ona danışçam hem ne biliyim işte ben seviniyordum bebeğim çabuk gelişiyor erkende doğururum diye ama
canım zaten yatınca geçiyo bi ayaktanken biraz oluyo oturunca tam baskı oluyo herhalde oturunca çok ağrıyo sanki çişini günlerce tutmuşun da o da ağrı yapmış gibi bende aldım laptop u kucağıma atar halde internetteyim
ne şartta olursa olsunsırnaşık şey
çakılım merak etme ben gittiğim yerde saymaya devam ederim senin doğumu gerçi kaynanamlarda int yok bu tatili kendimden çok kocişim için istiyorum o çok yoğunu bu aralar
kendim için tatil ypıyosam namertimşakkıdı
destinaaaa nerden buldun bu çapkın mario yu :) çok şirindi....................... edhak tatil mi dedin :1no2: çok ayıp çokkkkkk ben burda çalışmaya çalışıyım sen tatil de :dilcikar:
Edhakcım git güzelim orda da dinlen biraz tabi eşini de mutlu etmen lazım o da özlemiştir ailesini
Destinacım bize yeni yerler öğretiyorsun +18 falan (Olcayım duy) ama maalesef biz sınırlı int kullandığımızdan izleyemiyoruz canım nasıl bişey olduğunu tahmin ediyorum Çakalım anlatsana biraz sen izlemişin
muhahahahha:roflol:
kız çapkın olan mariomu sonuna kadar izlemedinmi hatun mariodan hariç herkesten doğurduu:roflol:
anlatmakla olmaz bızdıkım yaşamak lazım:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?