2008 Ekim Anneleri

aman şekerim sen doktorlara bakma onlara kalsa 7-8 kiloyla çocuk yaptıracaklar illaki alınıyo bu kilolar verilirde:teselli:çay mevzusuna gelince bende içiyorum 4-5 bardak ama açık, kahve ve kola falan içmiyorum,sende baktın eğer sigara ve çaydan uzak duramıyosun bi sigara içersen bi elma ye,yada bi bardak süt iç ekstradan,hem bebeğinin kilosuda haftasına göre gayet iyi son haftalarda belli olur zayıfmı normal mi olacağı

Tünaydın kızlar.BIZDIK sıkma canını bence herşey gayet normalyerimseniben,bende senin gibiyim sigarayı bırakamadım herşeyden tiksindim bi ondan tiksinmedim, evde eşimin peşinde iş yerinde arkadaşların peşinde dolanıp duruyorum çok sinirlendiğim zaman bütün bile içtiğim oluyor:asigim:. Akşam bende benim dr izinde diye başka dr gittim yani benim doğumu yaptırcak olana ama inan pişman oldum geldiğinde kendi dr da gitmeyi düşünüyorum,kadının ağzından lafları cımbızla çekiyorum inan, bebiş iyi dedi 1.400 gr olmuş 35 cm boyu sadece bunları öğrenebildim midemde yanma oluyor bazen çok kötü dedim normal dedi,bunu bende biliyorum ama insan şöyle yap böyle yap der dimi Kötü Kazen o yüzden cnm sıkma canını hepsi geçer sen sadece kendini ve bebişi düşün :CüvCüv:

canım benimm..çok teşekkür ederim.yok ben alınmadım zaten.alınsam cır cır anlatmam..bende hepinizi çok seviyorum:1hug:
bu arada çayı bende içiyom..son kontrolde kansızlık çıktı:çok üzgünüm:kan hapı içiyorum şimdi.o da kilo yapıyo diyolar.ayrıyetten 2 farklı vitaminde kullanıyorum.şişcem yakındasenağlama sigarayı ilk öğrendiğim gün bıraktım.ama kimselere söyleyemiyorum..bıraktığımdan beri her gece rüyamda sigara içiyorum.sonra pişman oluyorum.aniden uyanıyorum..ama hergece hergece artık kabusum oldu yaa...bilinçaltıma öyle işlemişki.çok tiryakiydim.bigünde bırakmak çok zor gelmişti.ondan herhalde:uhm:

HA bu arada mesela benim ilk hamileliğimde gittiğim dr. sürekli bana bebeğin kafası büyük diyordu 8 aya kadar:sm_confused: eşimle ikimizde inan kafayı yemiştik artık:bbo: sonra kayınvalidemin yanına gittim kendisi ebe ve beni ordaki dr. götürdü ve inan söylediğim zaman güldü şutarafagitti nasıl dr. muş o tabi ki herkesin kafası farklı olcak dedi,Çok üzgünüm çoook ve şu anda oğlum 7 yaşını geçti artık ve inan kafası gayet normal dr. dediği gibi kafası gövdesinden birkaç hafta önde gitmiyor yani lülülülülülü ve ben 20 kilo almıştım ama 6 ay sonra hiç bişi kalmadılaelaelaelaelae bence yemek konusunda sıkma kendini canın ne isterse ye sonra bütün kiloları veriyorsun zaten a.s

bızdıkcan canım endişelenme benimde 25. haftaya kadar bebeğim 1 hafta ilerden gidiyodu ama bu aralar 1 hafta geriden geliyo. ilk başta bende çok üzülmüştüm hatta ilk öğrendiğimde eşimin işi olduğundan dolayı tek başıma gitmiştim arabayla dr dan çıktım yollarda tansiyonum yükseldi üzüntüden o arabayı nasıl kullandığımı nasıl eve geldiğimi bi ben bilirim. bak en son 28+0 da gittim 1000 gr dı. ama eşim de ( malesef kadın doğumcu olmasada :1no2: eşimde dr ) doktorumda olabilir bebeğin gelişiminde bu şekilde yavaşlamalar veya hızlanmalar olabilir dediler. bide eşimde bende öyle yapılı insanlar değiliz o yüzden eşim hep diooki sen ve benden öyle kocaman toparlak bi çocuk olmasını bekleme. birazda genetik yanii. tabi sen yine dr una gittiğinde sor ama kilosunun şuan normalinden fazlası var azı yok emin ol. bu arada çok kilolu bebişlerinde çok sağlıklı olmadıklarını bi rahatsızlı

ay ilahi destinam valla nerden buldun çok güldüm inan çocukluğumun kahramanı mario bi anda gözümden düştü:roflol::roflol:

ya bu arada çok mutluyum dr cuğum nihayet cuma günü geliyomuş cuma saat 2 ye randevu aldım nihayet oğluşumu tatile gitmeden önce görcemmm:sm_cool::sm_cool: cumartesi de izne ayrılıyoduk zaten zamanlama süper:lepi:

destinacım bi de bişey sorcam ben sabah kalktığıdan beri tam şeyimin üstünde göbek deliğimin altında bıçak saplanır gibi sancı oluyo ayaktayken kasılma denilen şey böyle mi oluyo
bebişim hareketli olduğundan endişe etmedim ama bi dr a görünmem gerekir mi geçmezse??

valla güzelim ben bumdan önceki hamileliğimde hiç kasılma falan yaşamadımm..ama önemli bişi olduğunu sanmıyorum çünkü bebişler yer değiştiriyolar ya seninki orda toparlanıyosa veya benim sıpam gibi orayı tekmeliyosa o yüzden olabilir nasısa gidicen doktoruna sor tabii..

destinaaaa nerden buldun bu çapkın mario yu :) çok şirindi....................... edhak tatil mi dedin :1no2: çok ayıp çokkkkkk ben burda çalışmaya çalışıyım sen tatil de :dilcikar:

o bahsettiğin ağrı kasılma mı değil mi bilemiyorum ama bildiğim bişey var, istirahat edip bakman lazım , yat dinlen biraz bak bakalım geçiyor mu ?

canım zaten yatınca geçiyo bi ayaktanken biraz oluyo oturunca tam baskı oluyo herhalde oturunca çok ağrıyo sanki çişini günlerce tutmuşun da o da ağrı yapmış gibi bende aldım laptop u kucağıma atar halde internetteyim
ne şartta olursa olsunsırnaşık şey
çakılım merak etme ben gittiğim yerde saymaya devam ederim senin doğumu gerçi kaynanamlarda int yok bu tatili kendimden çok kocişim için istiyorum o çok yoğunu bu aralar
kendim için tatil ypıyosam namertimşakkıdı

Arkadaşlar merhaba

bebişlerinize pattaniye takımı bebek patikleri ördürmek istermisiniz

BATTANİYE TAKIMI
Battaniye,çeket,şapka,patik 75 ytl
BATTANİYESİZ
Ceket,şapka,patik 35ytl
PATİK
Herçeşit yaplır conwers,incili,wb..10 ytl

oyoyoyooyyyyyy bu ekim annelerinin bu fedakarlığı beni her zaman duygulandırmıştır zaten :smiley-cool:

Edhakcım git güzelim orda da dinlen biraz tabi eşini de mutlu etmen lazım o da özlemiştir ailesini
Destinacım bize yeni yerler öğretiyorsun +18 falan (Olcayım duy) ama maalesef biz sınırlı int kullandığımızdan izleyemiyoruz canım nasıl bişey olduğunu tahmin ediyorum Çakalım anlatsana biraz sen izlemişin

destinaaaa nerden buldun bu çapkın mario yu :) çok şirindi....................... edhak tatil mi dedin :1no2: çok ayıp çokkkkkk ben burda çalışmaya çalışıyım sen tatil de :dilcikar:

muhahahahha:roflol:
kız çapkın olan mariomu sonuna kadar izlemedinmi hatun mariodan hariç herkesten doğurduu:roflol:

anlatmakla olmaz bızdıkım yaşamak lazım:roflol::roflol::roflol:

muhahahahha:roflol:
kız çapkın olan mariomu sonuna kadar izlemedinmi hatun mariodan hariç herkesten doğurduu:roflol:

kızım çapkınlık dildedir bilmiyon mu ? çapkın geçinenlerin sonu da mario gibi oluyo sengözlerimebaksanab kadına gelince o artık kaba tabirle ( özür dileyerek ) kaşar olmuş :1ninca:

:roflol::roflol::roflol:
anlatmakla olmaz bızdıkım yaşamak lazım:roflol::roflol::roflol:

çatlatmayın lenn kızı..ama valla bızdıkım anlatcak gibi değilnaniknanikjeyyarjeyyar

kıslar bi süreliğine çıkıyorum kızım sıkıldı biraz karton kesip biçip bişeyler yaptırimm..hadi öptümm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…