2008 Ekim Anneleri

Kızlar sabahtan beri unutuyorum size linki atmayı gerçi çalışanların çoğunun haberi vardır ama yine de bir okuyun bakalım
http://www.memurlar.net/haber/116150/

8+8 hafta uygulaması yeni değil zati tek yeni olan şey doğumdan sonraki 4 ay süt izninin 1,5 saatten 3 saate çıkarılması. zatii. o süre içinde genelde doğum izninde oluyoz. tek kafamı karıştıran nokta :
doğumdan sonraki 4 ay 3 saat
geriye kalan 6 ay 1,5 saat diyo yaa toplam 10 ay ediyo. önceden süt izni 12 ay günde 1,5 saat değilmiydi? benmi yanlış biliom?

haberim var da bızdık ben şu doğum iznine halen karar verebilmiş değilim zamanı da geldi çattı ........ ne yapsam acaba izne ayrılsam arada gelir işlerimi takip ederim, ya da çalışabilir raporu mu alsam bilemiyorum ki, ben çalışmak istiyordum ama annemler de kızıyor eşim de ayrıl , ödemin var yat dinlen deyip duruyor

o 4 ay doğum izinlerinden sonra 4ay 3saat izin yazıordu milliyetteki haberde...çocuk 1yaşına kadar da 1.5saat süt izni var ben toplu kullanmak istiyorum o 3saatler bile birleştirilince 26iş günü yapıo bugün hesapladık da mümkün olur mu acaba bilginiz varmı?

ben bugün 37.haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım pazartesi ankaraya eğitime gitceğim için erken aldım biraz zaten bebişlerde erken doğuo genelde.doktorum yazalım raporunu dedi bakalım 4hafta ankaradayım sağ salim dönerim inşallah

mrb kızlar.. çakılcım canım bence kullan iznini zor oluyor be güzelim sıcaklarda.birde ağırlaştıkça vücut ödem topluyor dinlen.ayrıca yürüyüşlerini rahatça yapabileceksin.işden sonra yürüyüş çk zor oluyor.akşam ben eve kendimi zor atıyorum inanın ben 32. haftayı sabırsızlıkla bekliyorum hayırlsıı bakalım...:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

haklısın hayatım da ben işyerinde personel müdüresiyim ve eğer başlarında olmazsan ipi kaçırıyorlar , toparlamak zor oluyor diye ne kadar geç ayrılsam kar diyordum .......... bugün de canım sıkıldı ne halleri varsa görsünler diyorum , nasıl bişeyse burda çamura batan daaa yan gelip yatan da bir

Hiçte çatlamadım gittim sınırsız bir yerden indirdim mario yu ama ben gülmedim yada gülünecek kısmı yorumlarınızdan okuduğumdan komik gelmedi tam tersine üzüldüm çünkü sonunda Mario kendini astısenağlama

Gelelim izin mevzusuna kızlar ben bu sırt ağrısından bel ağrısından ayak ağrısından ölüyorum resmen keşke evde olsamda yatsam dinç olsam galiba dayanamayıp 32 de ayrılcam bakalım hayırlısı

ulen mario kendini astı diyemi üzülüyon:roflol::roflol::roflol:
senin tatil yaramamış kısım sen boşaltamamışsın kafayı..

:roflol::roflol::roflol: kız bızdıkcan hamile psikolojisi dedikleri bu heralde mario yu seyredipde en sondaki asma sahnesine ağlamak :roflol::roflol:

aramızdaki en hamile sensin qııı :roflol:

LENNNNNNNN bende giremiyom bu siteye int.sınırlı nörüyonus da katıldınız gülmekten DESTİNA seni varya klava:Bir hamileyi merakta bırakıyosun ya ne hakkın varkine

Lennnnnnnn bu ne sessizluk dövecem len hepinizi...CELEN kıs sen nerelerdesin bugün heyyyyyyy aloooooooooo uyanun lennnnnnnnnnnnn

Kızlar ben kaçıyorum hepinizi öpüyorum yalnız sorumun cevabını yarın okumak istiyorum Destina yaw ben çok mu safım valla kendime hiç yakıştıramadım ama varya bir yemicem diyenden kork birde .... neysem yarın görüşürüz iyi akşamlar herkeşe

aynen yaa bende izleyemedim mario yuklava: merak ettim. neyse bende kaçtım kızlar.görüşürüz sonra byeeeea.s.

ulennn ben geldim gacılar çil yavrusu gibi dağılmış leeeyyyn:uhm:

anam bu ne kimse kalmamış yahu!!
ben ağrılarla başetmeye çalışırken uyuyakalmışım ama sorunu buldum bebişim mesaneye dayanıyo herhalde çünkü ne zaman çişe çıksam yine ağrılar başlıyo mesaneyi boşaltmamak için bende hep su içtim şimdik daha iyiyima.s
EDHAK sen ne zaman gidiyon tatile ne kadar kalcen ve bu süre içinde yazmayacen mi bizekafamçokkarıştı

:CüvCüvlcaycım cumartesi sabahtan çıkıcaz inş 20 gün iznimiz var kaynanamlarda int yok ama ne ben ne de kocam int e girmeden yapamıyoz mutlaka int cafeden filan gireriz arada yazarım o zaman ben size kendimi unutturmaya niyetim yoksengözlerimebaksanab
izmirden sonrada istanbula geçicez 25 ağustos gibi orda orduevinde kalcağım için int problemim olmaz beni ösleyin olur mu??:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…