Kızlar sabahtan beri unutuyorum size linki atmayı gerçi çalışanların çoğunun haberi vardır ama yine de bir okuyun bakalım
http://www.memurlar.net/haber/116150/
haberim var da bızdık ben şu doğum iznine halen karar verebilmiş değilim zamanı da geldi çattı ........ ne yapsam acaba izne ayrılsam arada gelir işlerimi takip ederim, ya da çalışabilir raporu mu alsam bilemiyorum ki, ben çalışmak istiyordum ama annemler de kızıyor eşim de ayrıl , ödemin var yat dinlen deyip duruyor
mrb kızlar.. çakılcım canım bence kullan iznini zor oluyor be güzelim sıcaklarda.birde ağırlaştıkça vücut ödem topluyor dinlen.ayrıca yürüyüşlerini rahatça yapabileceksin.işden sonra yürüyüş çk zor oluyor.akşam ben eve kendimi zor atıyorum inanın ben 32. haftayı sabırsızlıkla bekliyorum hayırlsıı bakalım...:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
:roflol::roflol::roflol:
çatlatmayın lenn kızı..ama valla bızdıkım anlatcak gibi değilnaniknanikjeyyarjeyyar
kıslar bi süreliğine çıkıyorum kızım sıkıldı biraz karton kesip biçip bişeyler yaptırimm..hadi öptümm.
Hiçte çatlamadım gittim sınırsız bir yerden indirdim mario yu ama ben gülmedim yada gülünecek kısmı yorumlarınızdan okuduğumdan komik gelmedi tam tersine üzüldüm çünkü sonunda Mario kendini astısenağlama
Hiçte çatlamadım gittim sınırsız bir yerden indirdim mario yu ama ben gülmedim yada gülünecek kısmı yorumlarınızdan okuduğumdan komik gelmedi tam tersine üzüldüm çünkü sonunda Mario kendini astısenağlama
ulen mario kendini astı diyemi üzülüyon:roflol::roflol::roflol:
senin tatil yaramamış kısım sen boşaltamamışsın kafayı..
EDHAK sen ne zaman gidiyon tatile ne kadar kalcen ve bu süre içinde yazmayacen mi bizekafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?