anam bu ne kimse kalmamış yahu!!
ben ağrılarla başetmeye çalışırken uyuyakalmışım ama sorunu buldum bebişim mesaneye dayanıyo herhalde çünkü ne zaman çişe çıksam yine ağrılar başlıyo mesaneyi boşaltmamak için bende hep su içtimşimdik daha iyiyima.s
:CüvCüvlcaycım cumartesi sabahtan çıkıcaz inş 20 gün iznimiz var kaynanamlarda int yok ama ne ben ne de kocam int e girmeden yapamıyoz mutlaka int cafeden filan gireriz arada yazarım o zaman ben size kendimi unutturmaya niyetim yoksengözlerimebaksanab
izmirden sonrada istanbula geçicez 25 ağustos gibi orda orduevinde kalcağım için int problemim olmaz beni ösleyin olur mu??:a015:
izmir e sen de ordaydın dii mi??
bi problem mi var gelmiyim istiyosannnn
kıs biliyom bi polim yapıım dedim malum bu ara bizim forumda moda ama çabuk indirim yelkenlerisırnaşık şey
kaynanamlar buca şirinyerde oturuyo tansaşın arkasında pazaryeri varya hemen ordaki sokakta ama orda az kalcaz herhalde önce urlada yazlıkları var şuan orda kalıyolar oraya gideriz herhalde ayın 10 undan sonra bucaya geçeriz
zaten buca tıp tan randevu aldım ayın 14 üne 4 boyutlu usg varmış orda
yakın olcaz gari sen bucanın neresindesin??
şimdi bu garibim mario kurbağaları kanalizasyonlarıı ejdaerhaları geçiyoo..yeri geliyo teleferik vari zımbirtılardan düşüyoo mantarlara yem oluyoo bu kızı kurtarmak içinn..
velhasıl kurtarıyoda ve izlediğimiz gibi evleniyolar ama bunca zahmete katlanılan hatun mariodan başka herkesten bırtlatıyoo yani videonun teması bu gülmekten katılman lazımken sen mario kendini astı diye üzülüyosunn..
anadınmı şekerimmlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?