2008 Ekim Anneleri

nereye gelion izmirde leeeyyynnn:1hug:

kıs biliyom bi polim yapıım dedim malum bu ara bizim forumda moda ama çabuk indirim yelkenlerisırnaşık şey
kaynanamlar buca şirinyerde oturuyo tansaşın arkasında pazaryeri varya hemen ordaki sokakta ama orda az kalcaz herhalde önce urlada yazlıkları var şuan orda kalıyolar oraya gideriz herhalde ayın 10 undan sonra bucaya geçeriz
zaten buca tıp tan randevu aldım ayın 14 üne 4 boyutlu usg varmış orda
yakın olcaz gari sen bucanın neresindesin??

bende eskiden yani evlenmeden önce forbes varya sevgi yolu porda oturuyordum.şimdi bucanın merkezinin biraz dısındayım.demek buca tıpta 4 boyutlu usg varmıs he?hiç haberim yoktu.aylin hanımmı ne var.ondanmı aldın randevuyu?

hımmm biz çok geziyoz orda kocamla forbesin sonunda takıl cafe varya evlenmeden önce uğrak yerimiz di gerçi ben evlenmeden önce güzelbahçede oturuyodum ama kocacım orada oturunca tabi asker adam evinin çevresinden başka yer bilmiyodu hep şirinyerde takılıyoduk
ben de int ten buldum buca tıp ın no sunu aradık randevu aldık feray hanım dan randevu verdiler ama önemli deil zaten bir kere gidicem oraya o da zaten ultrason için
doktor bahane 4 boyutlu usg şahane yaniiiisengözlerimebaksanab

kıs celen sele benden başka kimsecikler yok herhalde kimseden ses çıkmaz oldu klava:höyyyyyyyyytttttt nerdesiniz hatunlarklava:

ahanda bende çıkıyom şimdi yemek yicez sonrasında gelirim herhalde kocacım benden önce bilgisayarı kapmazsa.....

ya edhakcım bende ööle 4 boyutlu usg için gitmek istiyorum ama doktor bişe dermi ilgilenmezmi falan o cekindirio biraz beni.siz sadece onun içinmi gelicez dddiniz?

Günaydın Herkese, Hayırlı Günler Olsun Bebişlerimizleeeeeeeeeeeeeee
Destina cevabımı bekliyorum canım hatırlatayım

GÜNAYDINNNNNNNNNNN

Nabersiniz kızlar yoklamay ayetiştim de mi???Neler yapıyonuz bakem ya bişey sorcam neden 4 boyutluya giriyonus arkadaşlar bebeğin yüzünü mü çekiyolardı bu 4 boyutluda?Bi de ne kadara giriyosunuz kaç YTL???

Günaydın ya benim bebişim çok şımarmaya başladı resmen karnımın içinde dans ediyo hatta bütün gece gerdire gerdire ayağını yumurta gibi çıkardı karnımdan ve babasıyla oturduk onu seyrettik sabaha kadar bu durum çok hoşuma gidiyor da bi süre sonra mide bulantısı yapıyor sizede de oluyomu bunlar??? (29+5)

şimdi bu garibim mario kurbağaları kanalizasyonlarıı ejdaerhaları geçiyoo..yeri geliyo teleferik vari zımbirtılardan düşüyoo mantarlara yem oluyoo bu kızı kurtarmak içinn..
velhasıl kurtarıyoda ve izlediğimiz gibi evleniyolar ama bunca zahmete katlanılan hatun mariodan başka herkesten bırtlatıyoo yani videonun teması bu gülmekten katılman lazımken sen mario kendini astı diye üzülüyosunn..
anadınmı şekerimmlülülülülülü

günaydın kısslar bugün kahvaltıya davetliyim. az sonra kahvaltıya gidcem kocişimin beni almasını bekliom. o arada bakiim bi dedim bizim hamişler uyanmışmı.

olcaycım benim doktorumun usgsi uyumlu ayriyetten ücret ödemiyorumm..her gittiğimde 4 boyutlu resimlerini hatta videolarını alıyorumm..muaynesine 80 ödüyorummm..

gülşencim ne güzel valla ne tatlı telaşlar dimi eşinin bu anları hep senle yaşamasına izin ver sonrasında bu aşka çok ihtiyacın olacakk:jeyyar:
benim öyle daha ayağını ayırt edecek kadar ittirmiyo ama dans durumları içerde valla 24 saat..

kısss destina yanlış ve ekisk anlatıyoon. sabah sabah iğrenç olacak biliomm ama merak edenler için şunlarıda eklemek lazım. marioo ile de birlikte oluyoo ama bu birliktelik çocuk doğurmak için kafii değil. bizim salak mario nerden yapcağını bilmiooo heralde :1no2:
:tomato::tomato::tomato:
eyyyyyy sabah sabah iğrenç oldu yawwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…