2008 Ekim Anneleri

oooooooooo kızlar maşallah bu sabah erkencisiniz, alışmışım ya tembelliğinize nasılsa gelmemişlerdir diye sayfa sayfa geziyordum ben de

Ben 28+6 da girdim 4 boyutluya, bebiş çok net gözüktü hatta dayısına benzettik burun yapısını falan hatları çok belirgindi hangi şehirdesin bilmiyom ama ben Ankara'da Hera Kadın Sağlığı Merkezine gitmiştim 150ytl+cd hediye sonradan da izleyebiliyosun görüntüler cdye aktarılıyo güzel bi teknoloji:1rolleyes:

günaydınnnnn
bakın bugün ben bilem erkenciyim millet:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çakılım son 47..............:dance::dance:

ya edhakcım bende ööle 4 boyutlu usg için gitmek istiyorum ama doktor bişe dermi ilgilenmezmi falan o cekindirio biraz beni.siz sadece onun içinmi gelicez dddiniz?

celencim randevu alırken bişey sormadılar zaten gidince de genel aylık kontrol tatilde olduğumuz için size denk geldi derim sadece usg ye geldim dersem bozulabilir al görüntünü git filan der sonram enine boyuna incelesin oğluşumu kaç kere görcez ki 4 boyutluda

olcaycım valla fiyatını bilmiyom randevu alırken sordum sölemediler telefonda fiyat vermek prensipleri deilmiş yerim ben onların prensiplerininaniknanik
evet 4 boyutlu da hem renkli hemde eli yüzü burnu filan çok net görünüyo bu siyah beyaz da dr bakıyo ben anca hayal ediyom burası ayağıdır filan diye bi kere söledim di bunlar elleri mi diye meğersem adam kalp odacıklarını inceliyomuş irezillll oldummmkafamçokkarıştı

Canım günaydın senin tablodaki bebiş bi kare daha atlamış kaldı bir kare.Ayy bizde o günleri görcezmi.:Saruboceq:

:sm_cool: evet canım yaaaa valla ter bastı :1hug: rabbim hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucakladığımız günleri göstersin

günaydın kızlarrr nasılsınız bakim ben uykusuuzum yine..kendimi çok yorgun hissediyorum.halsizim vede yorgunum.vede backlarım ellerm şiş.destina bacım ben 12 kilo almışım aman kimseler duymasın

günaydın kızlarrr nasılsınız bakim ben uykusuuzum yine..kendimi çok yorgun hissediyorum.halsizim vede yorgunum.vede backlarım ellerm şiş.destina bacım ben 12 kilo almışım aman kimseler duymasın

Yadecim al benden de okadar ayaklarım okadar şişki yürürken sanki can simidi yapışmış gibi ayak altlarıma süspansiyon görevi görüyo adeta sırnaşık şey bide eşim bana penguen gibi oldun diyo dalga geçiyo klava:

canım sende mi ankaradasın?hangi hastaneye gidiyosun ben 29 mayısa gidiyorum yerimseniben

şiş için doktorum sodayı kesinlikle içme dedi oda yapıyomuş ödemi birde tuz bende tansiyon var yemiyorum ama çalışınca ayaklar hep yerde olunca bölee oluyor..kafamçokkarıştı

DESTİNA kıs şanslısın her kontrolde alıyosun demek fotolarını oğluşun ya kızlar küçük şehirlerde bu iş bööle galiba benim kardeşimde AMASYA' da yaşıyor o da sadece dr.muayenesiyle çok güsel muayene ediliyordu.Ben ense kalınlığına bakılması için bile 280 YTL ödemiştim.DESTİNA sen bilirsin ben ACIBADEM' e gidiyorum.ALLAH kısmet ederse doğumuda orda yapacağım.Tamam iyi bir hastane dr.dan da çok memnunum ama herşey para bi bilsen iflahımız söküldü valla.Amniyosentezler felan battık yanim ama canım oğlum yeter ki sağlıkla dünyaya gelsin ona herşey feda olsun...ALLAH' ım onu nazarlardan korusun...Ben ACIBADEM' e sormadım bile 4 boyutlu USG' yi kimbilir ne derler???Bu arada yarın izinli olacağım kıslar aklıma gelmişken söyleyeyim.Şeker yüklemem var durun bi de USG' yi sorayım...

canım bazı özel hastaneler 1 temmuz itibariyle anlaşma yapmıştı.senin hastanen yapamamışmı?öğrensen?yaw ense kalınlığı için 280 ytl çok fazla ben güzelim..ama herşey bebişler için...

Evet Ankara'dayım 100. yıla gidiyordum ama artık Lokman Hekime gidicem haftaya başlıyorum Elif hanıma tavsiye üzerine, sen memnunmusun 29 Mayıstan? hangi doktora gdiyorsun

canım ben nesrin hanıma gidiyorum şimdilik memnunum bu ay kontrolde herşeyi konuşacam ama .canım yüzüncü yılda sinan beymi hidayet beyemi gidiuyosun ?neden memnun değilmisin ordan bende çok yakınım oraya önceki gün öylesine gitim bakım dedim ama sinan bey vardı muayene etti beni...hastane iyi aslında doğumu ansıl acaba lokman hekimi bilmiyorum

Evet Ankara'dayım 100. yıla gidiyordum ama artık Lokman Hekime gidicem haftaya başlıyorum Elif hanıma tavsiye üzerine, sen memnunmusun 29 Mayıstan? hangi doktora gdiyorsun

birde lokman hekimde doğum ücreti ne kadar yüzüncüyıl ve 29 mayısta 1000 ytlyi buluyor belkide daha fzla..

sağlık sigortan karşılamıyomu hayatımm acıbadem hastanesine canmı dayanır yaww..ben istanbulda medipol hastanaesine gidiyorum doktorum hakan apaydın oda önceden acıbadem hastanesindeydi belki duymuşsundurr..onunda usgsi 4 boyutlu ama rutin gebelik takipleri yapmıyo zor kandırdım valla beni sen doğurtt diye başının etini yedim adamınn..sen eğer 2.düzey yaptırmadıysan ondan randevu alıp yaptırabilirsinn viseosunuda veriyoo..fiyatlarıda düşürmüşler üstelik sanırım ssklılara 100 civarı bişiy ama tam bilmiyorum istersen teli atım hastanenin ara sor..

Olcayım nabersin be kızım senin ssk yok mu ödemen yapılmamış mı hastaneler yeni yeni ssk lılara sorun çıkarıyor sanırım o da sadece fark ücreti alıyor ve inan tüm özel hastanelerde aşağı yukarı en az 3 boyutlu usg var yani araştır ssklıyım ne kadar öderim diye sor sonra git özel doktoruna soyulma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…