2008 Ekim Anneleri

Hidayet beye gidiyordum, zaten oraya giderken doğumu orda yapma düşüncem yoktu sadece kontrollerime gidiyordum doktordan bi şikayetim yoktu ama hastane olarak içim ısınmadı çok araştırdım özel mi devletmi özel muayeneli doktorlar falan ama sonunda lokman hekime karar verdim bakalım haftaya başlıyorum umarım doğru bir karardır, artık kimseye somuyorum çünkü biri bi doktordan/hastaneden memnunken diğer bi kişi memnun olmayabiliyo çünkü herkesin doğum hikayesi farklı oluyo tek temennim bebeğimi sorunsuz bi şekilde dünyaya getirmek hepimiz için bunu diliyorum Allah yardımcımız olsunnnnn

günaydın kızlaaarrr!!bizler ve bebişler için hayırlı bi gün olsun inşallah
çakılcım gözün aydın ya..ekim annişleri olarak bi kare bi kare ilerliyoz.
yadecim bende çok şişiyorum.eller ayaklar poğaça gibi pufuduk pufuduk oldu..ayak bileklerim artık yok:çok üzgünüm:kalın bi kütüğe ayakkabı geçirmişin gibi duruyomsenağlama bu zamanlarda ellerdeki yüzükleri çıkarmak gerekiyomuş kızlar.özellikle sezeryan olcaklar..ilerde daha da şişeceği için çıkarması zor oluyomuş.bende tek alyansım var şuan.eşim çıkar diyo ama kıyamıyorum ya:asigim:

birde lokman hekimde doğum ücreti ne kadar yüzüncüyıl ve 29 mayısta 1000 ytlyi buluyor belkide daha fzla..

kızlar bende ankarada oturuyorum ve ben de kararsızım hastane konusunda,lokman hekimde doğum ücretleri 1 temmuzdan itibaren düşmüş,normal doğum 315 sezeryan 518 dediler bana :CüvCüv:

kızlar bende ankarada oturuyorum ve ben de kararsızım hastane konusunda,lokman hekimde doğum ücretleri 1 temmuzdan itibaren düşmüş,normal doğum 315 sezeryan 518 dediler bana :CüvCüv:

Evet yadecim ben lokman hekimde muayene 70 normal doğum 1300 sezeryan 1500 diye biliyordum ama randevu için aradığımda muayene 11 ytl normal doğum 300 küsür sezeryan 500 küsür dediler hem şaşırdım hem sevindim hemde üzüldüm, şaşırdım çünkü özel hastane bu fiyat şaşkınlık veriyor, sevindim çünkü oraya gidicem, üzüldüm çünkü artık ana baba günü olur gibime geliyo

gülşencim hangi lokman hekime gideceksin etlik mi sincan mı

amin canım inşallah bak güzelim geçen sene ben hidayete beye gitmişdim bana rahimde yar var yakacaz yoksa bebeğin olmaz dedi randevu verdi gitim.ogün yokmuş sinan bey varı bemi muayene etti yok sende bişey dedi sakın böle bişey yapma deforme etme rahmini etti.ondan dolayı ona minnettarım.anlayacağın hidayet beyi beğenmiyorum ama senin içinin ısınması çok öenmli.bende 29 mayısa ısınıyorum hayırlısı bakalım banada nesrin hanım hk bir sürü şeyler söylediler ama hayırlısı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yaramazları...

yade gülşen ve melsa keşke bu hastane muhabbetini " ekim anneleri hangi hastanede doğum yapacaksınız " başlığında yapsaydınız sıkıldım bu sohbeti okumaktan

evet kalabalık olacağı kesin,devlet hastanelerinde hem özel oda hem özel doktor fiyatını hesaplarsan bundan pahalıya geliyo,eşimde orası doğum hastanesi değil tam teşekküllü bakamazlar bişi olsa müdahele edebileceklermi diyip kafamı karıştırıyo,ama devlet hastanelerindede doğuma bi giriyosun dışarıyla bağlantın kesiliyo,kapıdan girdiğin anda bidaha kimseye bişey diyemiyosun ben yalnız olmak istemiyorumfisfisfis

olcaycım doğrusun büyük şehirlerde talep çok olunca büyük isim yapmış özel hastanelerde fiyatlarını o derece artırıyolar ama beni asıl şaşırtan acıbadem gibi bi hastanede 4 boyutlu usg olmaması
özel hastanelerde 1 temmuzdan itibaren sgk ya göre %30 ödüyon sadece tüm ssk emekli sandığı mensupları bi tsk yı ayrı tutmuşlar biz tam ücret ödicekmişiz tsk nın ayrı asker hastanesi olduğundan onlar kapsam dışı bırakılmış:çok üzgünüm:
canım ben gebeliğin başından beri dr özel muayenesine gidiyom ve fiyatı 70 ytl veriyoz iki muayenede bir ücret alıyo yani şimdilik iki ayda bir gibi bişey oldu ve özel tetkikler için ayrı ücret almıyo tahlil gerektiği zaman aynı zamanda devlet hastanesi dr u hastaneye gel bi tahlil yazarız diyo öyle dr düşünceli
bi de 4 boyutlusu olsaydı valla onun üstüne dr tanımıcaktım

:Saruboceq:hey kızlar bu dua eden sarı böcek yeni mi çıktı yoksam ben mi yeni farkediyom

yade gülşen ve melsa keşke bu hastane muhabbetini " ekim anneleri hangi hastanede doğum yapacaksınız " başlığında yapsaydınız sıkıldım bu sohbeti okumaktan

uyyyyyyyyy kıyamam bizim en erkenci ekim annemizin canı sıkılmış kız bundan sonra seni pohpohlamak da gerekir baksana 3,5 lar başlamış
aç şöle heyecanlı bi konu da konuşak gamyoncuiremsu

valla içinizde bir kazık yiyen ben miyim be 3 haftada bir 120 yetale ödüyorum anaaaaaaaaaaaamm

Ulen Destina zaten bende bir farklılık olduğunu dün sen söyledin yaw ben saf mıyım duygusal mıyım yaw ben bir Mario ya bir kendime çok acımaya başladım yaw

uyyyyyyyyy kıyamam bizim en erkenci ekim annemizin canı sıkılmış kız bundan sonra seni pohpohlamak da gerekir baksana 3,5 lar başlamış
aç şöle heyecanlı bi konu da konuşak gamyoncuiremsu

sorma hayatım yaaaa sabah sabah bir kare atladığımı görünce bir hırçınlık çöktü üzerime , kusuruma bakmayın ,idare edin............
sositososito anammm şunun şirinliğine bakınnnn bu da yeni eklenmiş

Ciddi ciddi bir ödeniyor aylık muayene ücreti bir ödenmiyor değil mi herkesin öyle değil mi dur bakem benimde öyle olacak galiba bu aralar

heyyt ulen afaganlar bastı garıyı kızdırmayın bakimm çakılımı...kötükedihüso

günaydın yeşim phatosh
hoşgeldinizz...kız fatoş güncel resim eklemedin ama ben hala senin nerene kilo aldığını düşünüyorum gız siz hatırlıyomusunuz bunun fotosunu çırpı kollar karnına sankim ördek yumurtası koymuşş az bişii sivrii..üff bak gene kilolarım aklıma geldi..yasakkelime

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…