birde lokman hekimde doğum ücreti ne kadar yüzüncüyıl ve 29 mayısta 1000 ytlyi buluyor belkide daha fzla..
kızlar bende ankarada oturuyorum ve ben de kararsızım hastane konusunda,lokman hekimde doğum ücretleri 1 temmuzdan itibaren düşmüş,normal doğum 315 sezeryan 518 dediler bana :CüvCüv:
Hidayet beye gidiyordum, zaten oraya giderken doğumu orda yapma düşüncem yoktu sadece kontrollerime gidiyordum doktordan bi şikayetim yoktu ama hastane olarak içim ısınmadı çok araştırdım özel mi devletmi özel muayeneli doktorlar falan ama sonunda lokman hekime karar verdim bakalım haftaya başlıyorum umarım doğru bir karardır, artık kimseye somuyorum çünkü biri bi doktordan/hastaneden memnunken diğer bi kişi memnun olmayabiliyo çünkü herkesin doğum hikayesi farklı oluyo tek temennim bebeğimi sorunsuz bi şekilde dünyaya getirmek hepimiz için bunu diliyorum Allah yardımcımız olsunnnnn
Hidayet beye gidiyordum, zaten oraya giderken doğumu orda yapma düşüncem yoktu sadece kontrollerime gidiyordum doktordan bi şikayetim yoktu ama hastane olarak içim ısınmadı çok araştırdım özel mi devletmi özel muayeneli doktorlar falan ama sonunda lokman hekime karar verdim bakalım haftaya başlıyorum umarım doğru bir karardır, artık kimseye somuyorum çünkü biri bi doktordan/hastaneden memnunken diğer bi kişi memnun olmayabiliyo çünkü herkesin doğum hikayesi farklı oluyo tek temennim bebeğimi sorunsuz bi şekilde dünyaya getirmek hepimiz için bunu diliyorum Allah yardımcımız olsunnnnn
Evet yadecim ben lokman hekimde muayene 70 normal doğum 1300 sezeryan 1500 diye biliyordum ama randevu için aradığımda muayene 11 ytl normal doğum 300 küsür sezeryan 500 küsür dediler hem şaşırdım hem sevindim hemde üzüldüm, şaşırdım çünkü özel hastane bu fiyat şaşkınlık veriyor, sevindim çünkü oraya gidicem, üzüldüm çünkü artık ana baba günü olur gibime geliyo
yade gülşen ve melsa keşke bu hastane muhabbetini " ekim anneleri hangi hastanede doğum yapacaksınız " başlığında yapsaydınızsıkıldım bu sohbeti okumaktan
DESTİNA kıs şanslısın her kontrolde alıyosun demek fotolarını oğluşun ya kızlar küçük şehirlerde bu iş bööle galiba benim kardeşimde AMASYA' da yaşıyor o da sadece dr.muayenesiyle çok güsel muayene ediliyordu.Ben ense kalınlığına bakılması için bile 280 YTL ödemiştim.DESTİNA sen bilirsin ben ACIBADEM' e gidiyorum.ALLAH kısmet ederse doğumuda orda yapacağım.Tamam iyi bir hastane dr.dan da çok memnunum ama herşey para bi bilsen iflahımız söküldü valla.Amniyosentezler felan battık yanim ama canım oğlum yeter ki sağlıkla dünyaya gelsin ona herşey feda olsun...ALLAH' ım onu nazarlardan korusun...Ben ACIBADEM' e sormadım bile 4 boyutlu USG' yi kimbilir ne derler???Bu arada yarın izinli olacağım kıslar aklıma gelmişken söyleyeyim.Şeker yüklemem var durun bi de USG' yi sorayım...
sorry bu konuya nerden geldiğimizi bilmiyorum idare et hamişiz kızmayerimseniben
yade gülşen ve melsa keşke bu hastane muhabbetini " ekim anneleri hangi hastanede doğum yapacaksınız " başlığında yapsaydınızsıkıldım bu sohbeti okumaktan
uyyyyyyyyy kıyamam bizim en erkenci ekim annemizin canı sıkılmış kız bundan sonra seni pohpohlamak da gerekir baksana 3,5 lar başlamış
aç şöle heyecanlı bi konu da konuşak gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?