2008 Ekim Anneleri

kızmadım canımcım , sadece ankarada değilim, yani bahsettiğiniz mevzuu pek çoğumuzu ilgilendirmiyor diye hatırlatıyım dedim a.s.

şikercim herkes hastane mevzusundan bahsedince bizde daldık pardon,çakılcım pek gergin gördüm seni kutu atlayınca mı oldu,korkma korkma nasılsa doğuracaz ha önce ha sonraa.s.

Çakıltaşı bu kadar üzülme altıüstü bi kutu istersen değişelim kutuları ben razıyım yani bebişimi özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şikercim herkes hastane mevzusundan bahsedince bizde daldık pardon,çakılcım pek gergin gördüm seni kutu atlayınca mı oldu,korkma korkma nasılsa doğuracaz ha önce ha sonraa.s.

evet şeker yaaa gerildim , bi de üstüne hastane doğum mevzuları gelince korktum daaaa :1no2: üzdüysem özür valla .....

destina4 heyyt ulen afaganlar bastı garıyı kızdırmayın bakimm çakalımı...

günaydın yeşim phatosh
hoşgeldinizz...kız fatoş güncel resim eklemedin ama ben hala senin nerene kilo aldığını düşünüyorum gız siz hatırlıyomusunuz bunun fotosunu çırpı kollar karnına sankim ördek yumurtası koymuşş az bişii sivrii..üff bak gene kilolarım aklıma geldi..

aşkolsun destinacım yaaa sen de şu bızdıkla olcaya uydun da bana çakal mı dedin :dilcikar: ne çakalı qııı olsa olsa ürkek tavşan olur benden

Çakıltaşı bu kadar üzülme altıüstü bi kutu istersen değişelim kutuları ben razıyım yani bebişimi özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oyyyyy severim ben onlarııııı , bebiş özlenmez mi, ben de çok özledim, doğsa da mıncıklasak değil mi :lepi:

günaydın canım..
ya ben 1 kilo daha aldım:çok üzgünüm:9 kilo almış oldum ama söylemiyom..10 olsun öyle yazdıriim dedim listeye:smiley-cool fotolarda sadece göbüşüm görünüyo ama bide işin görünmeyen arka tarafı var kii....sırnaşık şeyasıl bebiş orda büyüyo sanırsın.yarın çekiimde toptan görün

[/URL[/IMG]
ahanda kızlar nerde 8 kilo nerde:sm_confused:

şimdi bu fatoşun geçen ayki hali ama 1 kilo aldığına göre çokta değişmemiştirizninizle ensesine bitane vurmak istıyom:mymeka: ohh rahatladımm..

çakılım yazcaktım ya harf hatası olmuş canım düzelttimm.Şeniz

Son düzenleme:
aşkolsun destinacım yaaa sen de şu bızdıkla olcaya uydun da bana çakal mı dedin :dilcikar: ne çakalı qııı olsa olsa ürkek tavşan olur benden

Oyyyy Oyyyy Oyyyy Çakalıııııııııııım ay pardon ürrrkek tavşanım benim kız nasıl kıymışızda sana Çakal demişiz tamam Tavşanım söz bi daha Çakal yok o atta gitti Tavşan geldisositososito

hııııhhhhh tamammmmm destinaya bu kadarını dedinse yeterrrrr onun da merak ettiği buydu zaten , koca p...lara düşman yaa kendisi naniknanik

:lepi::lepi::lepi: canım arkadaşım benimmmmm Şeniz

oh be fatoşum koy bi foto da görsün şu destina gacısı bebeği popoda büyütüyon diye diye psikoljimi bozacaktı valla:çok üzgünüm:

9 anam 9..alıyom ama boydan kurtarıyo olabilirimde.1.75 im.yaww benim göbek bi türlü yukarı çıkmıyo kızlar yaa...hep aşağıda ve sivri.mide kısmı şişmiyo.büyüyo ama model hep aynı.sizin tostoparlak göbüşleri görünce imreniyom.dün komşu bile 5 ay oldumu diyo bana.dedim 7 ay olduu..

Senin dr' un adını duymadım cnm.O zaman sen İstanbul'a geleceksin doğum için...2.düzey ultrasonu PROF.DR.ATIL YÜKSEL yaptı bana 1 TEMMUZ' da yani amniyosentezi yapan doktor kaslbine felan o zaman bakıldı sadece ultrason fotoları var bende o maalesef işin show kısmıyla ilgilenmiyo,bebek nasıl ona bakar ATIL bey dedi hemşiresi ama ben yine de şansımı deneyip ben oğlumu çok merak ediyorum yüzünü çekebilirmiyiz dedim o zaman bi kaç poz verdi bana ama göz çukurları felan çok belirgin değil ben int bakıyorum baya belli özellikle 28.haftadan sonra belirgin çok benimki o zaman küçüktü bi de hep profilden poz vermiş benimki merak ediyom işte ondan dedim ama sen yinede hast.tlf yazarsan sevinirim bi sorayım bakayım...

Bende SSK var şeker hatta özel sağlık sigortamda var ACIBADEM' de anlaşmalı hastane zaten ama gebelikle beraber doğum teminatı olmadığından ödeme yapmamaya başladı...
Doğum teminatı için başka bir sigorta şirketine doğum teminatı için ödeme yaptım o da sadece doğumu karşılıyor ama gebelik masraflartı kapsam dışı...ACIBADEM de de var ama takip yapan dr ların ultrasonları öyle fotoluk değil sadece bebeğe bakıyo ben enseyi de ACIBADEM' de ölçtürdüm ama ayrıca para ödeyerek...

QUOTE=edhak;3462977]olcaycım doğrusun büyük şehirlerde talep çok olunca büyük isim yapmış özel hastanelerde fiyatlarını o derece artırıyolar ama beni asıl şaşırtan acıbadem gibi bi hastanede 4 boyutlu usg olmaması

Var şekerimde dediğim gb normal takibini yapan dr.odasındaki ultrason show için değil bebeğe bakıyo videsu-cd si yok...Bundan ayrı para kazanıyor uyanıklar...Bizde bile bile ayağa geliyos bende bi daha ACIBADEM'e para vermek istemiyorum.Ense kalınlığı için ACIBADEM' de fgirdik 4 boyutluya.Şimdi ben benimkine oğlanın yüzünü merak ediyom desen beni klava:heralde o zamanda ona göre gerek yoktu zaten amniyosentez yaptırcaz dediydi ben oğluşumu doğunca görcem heralde:çok üzgünüm::Saruboceq:yakışıklı ve de sağlıklıdır oğluşum

:dilcikar:lülülülülülü........

EDHAK gene seni yanlış copy yapmışım cnm ya üstteki yazıyı oku ltf sana cvp verdim de ooooooo benim ÇAKILIM' ı yerim ben bunalıma mı girmiş benim güzelim ne güsel kıs işte ne bunalım takılıyon alcan hepimizden önce bebeişini kucunaa.s.

bende de durum aynı canım ya 8 kilo aldım ama nereme aldım bilmiyom bi popo büyüdü göbek büyümedi hiç öle 7 aylık gibi değilim biraz bol giyince hamile gibi bilem durmuyom görüyom millet içine basket topu koymuş gibi benim daha göbek deliğim bile bırtlamadı çatlak matlak yok (allahtan bi ona şükrediyom) nereye gidiyo bu kilolar bi bilsem inş oğluşuma gidiyodur

ya ben çıtı pıtı biri değilim ki ne diye enseme patlatmak istiyonyasakkelime
sen yandan bakınca ördeğe benziyonmu?klava:hıııı??sade göbüş var demi?ama ben popiş daha büyük olduğu için yandan bakınca ördeğe benziyom.:çok üzgünüm:senağlama
ama senimi kırcam destinacım.son 2 ayımda alırım biraz daha:icecream:
hedayem olsun

boşver şekerim aalma , napacan alıp, sonra bizim gibi doğurur doğurmaz diyet listelerine sarılacannn, kilo veremezsen bir de strese girecen , keşke ben de sen gibi olsaydım, yemeğin salçalısı kadının ............. makbulmüş hem

işte minik bamyamın son forosuu:asigim:

plesanta önde diye biraz bulanık çıktı dedi bi dahakine daha net olur dedii:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…