kızmadım canımcım , sadece ankarada değilim, yani bahsettiğiniz mevzuu pek çoğumuzu ilgilendirmiyor diye hatırlatıyım dedim a.s.
şikercim herkes hastane mevzusundan bahsedince bizde daldık pardon,çakılcım pek gergin gördüm seni kutu atlayınca mı oldu,korkma korkma nasılsa doğuracaz ha önce ha sonraa.s.
Çakıltaşı bu kadar üzülme altıüstü bi kutu istersen değişelim kutuları ben razıyım yani bebişimi özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
heyyt ulen afaganlar bastı garıyı kızdırmayın bakimm çakalımı...kötükedihüso
günaydın yeşim phatosh
hoşgeldinizz...kız fatoş güncel resim eklemedin ama ben hala senin nerene kilo aldığını düşünüyorum gız siz hatırlıyomusunuz bunun fotosunu çırpı kollar karnına sankim ördek yumurtası koymuşş az bişii sivrii..üff bak gene kilolarım aklıma geldi..yasakkelime
aşkolsun destinacım yaaa sen de şu bızdıkla olcaya uydun da bana çakal mı dedin :dilcikar: ne çakalı qııı olsa olsa ürkek tavşan olur benden
günaydın canım..
ya ben 1 kilo daha aldım:çok üzgünüm:9 kilo almış oldum ama söylemiyom..10 olsun öyle yazdıriim dedim listeye:smiley-coolfotolarda sadece göbüşüm görünüyo ama bide işin görünmeyen arka tarafı var kii....sırnaşık şeyasıl bebiş orda büyüyo sanırsın.yarın çekiimde toptan görün
Oyyyy Oyyyy Oyyyy Çakalıııııııııııım ay pardon ürrrkek tavşanım benim kız nasıl kıymışızda sana Çakal demişiz tamam Tavşanım söz bi daha Çakal yok o atta gitti Tavşan geldisositososito
günaydın canım..
ya ben 1 kilo daha aldım:çok üzgünüm:9 kilo almış oldum ama söylemiyom..10 olsun öyle yazdıriim dedim listeye:smiley-coolfotolarda sadece göbüşüm görünüyo ama bide işin görünmeyen arka tarafı var kii....sırnaşık şeyasıl bebiş orda büyüyo sanırsın.yarın çekiimde toptan görün
sağlık sigortan karşılamıyomu hayatımm acıbadem hastanesine canmı dayanır yaww..ben istanbulda medipol hastanaesine gidiyorum doktorum hakan apaydın oda önceden acıbadem hastanesindeydi belki duymuşsundurr..onunda usgsi 4 boyutlu ama rutin gebelik takipleri yapmıyo zor kandırdım valla beni sen doğurtt diye başının etini yedim adamınn..sen eğer 2.düzey yaptırmadıysan ondan randevu alıp yaptırabilirsinn viseosunuda veriyoo..fiyatlarıda düşürmüşler üstelik sanırım ssklılara 100 civarı bişiy ama tam bilmiyorum istersen teli atım hastanenin ara sor..
Olcayım nabersin be kızım senin ssk yok mu ödemen yapılmamış mı hastaneler yeni yeni ssk lılara sorun çıkarıyor sanırım o da sadece fark ücreti alıyor ve inan tüm özel hastanelerde aşağı yukarı en az 3 boyutlu usg var yani araştır ssklıyım ne kadar öderim diye sor sonra git özel doktoruna soyulma
[/URL[/IMG]
ahanda kızlar nerde 8 kilo nerde:sm_confused:
şimdi bu fatoşun geçen ayki hali ama 1 kilo aldığına göre çokta değişmemiştirizninizle ensesine bitane vurmak istıyom:mymeka: ohh rahatladımm..
çakılım yazcaktım ya harf hatası olmuş canım düzelttimm.Şeniz
9 anam 9..alıyom ama boydan kurtarıyo olabilirimde.1.75 im.yaww benim göbek bi türlü yukarı çıkmıyo kızlar yaa...hep aşağıda ve sivri.mide kısmı şişmiyo.büyüyo ama model hep aynı.sizin tostoparlak göbüşleri görünce imreniyom.dün komşu bile 5 ay oldumu diyo bana.dedim 7 ay olduu..
[/URL[/IMG]
ahanda kızlar nerde 8 kilo nerde:sm_confused:
şimdi bu fatoşun geçen ayki hali ama 1 kilo aldığına göre çokta değişmemiştirizninizle ensesine bitane vurmak istıyom:mymeka: ohh rahatladımm..
çakılım yazcaktım ya harf hatası olmuş canım düzelttimm.Şeniz
ya ben çıtı pıtı biri değilim ki ne diye enseme patlatmak istiyonyasakkelime
sen yandan bakınca ördeğe benziyonmu?klava:hıııı??sade göbüş var demi?ama ben popiş daha büyük olduğu için yandan bakınca ördeğe benziyom.:çok üzgünüm:senağlama
ama senimi kırcam destinacım.son 2 ayımda alırım biraz daha:icecream:
hedayem olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?