2008 Ekim Anneleri

yok be güzelim bebiş 1 kilo ya var ya yok..nerde oğluşumuza gitcek..:1no2: bal gibi alıyoz da işte..orantılı duruyo belki..tabi benim için sadece önden bakınca:roflol:

DESTİNA' m

Neresi bu bebişin anlamadım ben bamyası mı yoksa gülmeyim gı anlamadım yüzü mi acep dedim ay ben anlamıyom kıslar bu fotolardan bişi ya

DESTİNA' m

Neresi bu bebişin anlamadım ben bamyası mı yoksa gülmeyim gı anlamadım yüzü mi acep dedim ay ben anlamıyom kıslar bu fotolardan bişi ya

kıs yandan profil bak bi eli çenenin altında düşünceli insan büyük adam olcak seninki destina

yalnız doğru deilse yine irezil oldum bi daha tahmin yürütmicem

DESTİNA anladım da acaba dedim bi de uzantı gördüm ya bak hemen yanı başında acaba minik bamyanın minik bamyası mı dedim gerçi burdaki uzantının maşşallahı var :roflol:

Tahminde bulunamayıp Destinanın bamyasına irezil olan biri olarak gideyim de bi yemek yiyeyim ya ben niye anlamıyom bişi bunlardansenağlama

kıslar şimdilik kaçıyorum ben..akşama düğün var.birazcık güzelleşeyim.oğlumla bakım yapalım şöyle kendimize.yerimseniben

Destina benim kızım 14 haftalıkken ilk 3 boyutluya girdik ve bebek aynen senin bamya gibi oturmuş bağdaş kurmuş eli de aynen çenesinin altında sanki dirseğini de masaüstüne koymuş düşünüyor gören herkes aaa baksanıza yavrum kim bilir ne düşünüyor,dünyaya gelince ne olsam diye düşünüyor falan ama varya ben gerçekten üzülmüştüm acaba ben onu mutlu mu edemicem onu mu düşünüyor bu bebek diye üzülüyordum o zaman erkek demişti ya doktor isimleride aynı olacaktı seninki gibi nasip kızımmış düşünenim benim seninkini görünce sevindim demek normalmiş be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…