2008 Ekim Anneleri

Nerdesiniz kızlar ya her öğleden sonra bunu yapıyonus ben yarında yokum valla orda olupta yazmayan varsa oyarımmmmmmmm kıs DESTİNA,BIZDIK,CELEN,EDHAK,ÇAKILLLLLLLLLLLLLLL ve adını sayamadığım herkesler nerdesiniz yawwwwwwww

kızım nettiniz lennn, bi yemeğe gittik geldik siteyi çökertmişiniz

giremiyorum şekerim siteye, 2 saatte açılıyor sayfa, bazen de hiç açılmıyor kötükedihüsokötükedihüso

ayy hakikatten deli oldum..niye giremiyoz çakılım yaa?bende bi saattir deniyorum.herhalde herkes aynı problemi yaşadı,1 sayfa bile ilerlememiş konu.
biz de oğluşumla güzelleştik bugün.bakımımızı yaptık,duşumuzu aldık.kuaförden yeni geldik:CüvCüvek bi parlak gördüm kendimi oy oyy oyyysositososito

bazıları gerek görmüyomuş ama faydası var nolur nolmaz önlem almak lazım hepatit-b de olmuştum ben genç, zayıf ve bekarkene

Kızlar saat 13,00 sıralarında elimin üstüne kaynar bir bardak su döküldü.senağlama
o saatten beri buzlar kremler uğraşıyorum amanın doğum acısından çok acı çektim heralde.Zaten ilk yandığındaaladımda.Valla hala tam geçmiş değil.Tam 4 saattir mahvoldum.senağlamasenağlama

acımdan su yazmışım yahu .Kaynar çay döküldü.off off acıyooooo

Cnm geçmiş olsun ya hay ALLAH başa geliyor işte üzüldüm ya krem sürmüşsündür mutlaka ama eğer hala acıyorsa yanık için SİLVERDİN diye bir merhem var akşam eve giderken onu al çok iyi geliyor acısını olduğu gb alıyor bilgin olsun

nan noluyo nan bu siteye giremiyorumm,,,
fulya geçmiş olsun canımcımm üff nediyim sürekli buz tampon yapta kabarmasın dikkat et kısım accıkk:mymeka:

kıslarrr ben geldimmm
oğluşumun mobiyası geldi nihayettt çok mutluyum
şimdik onları sildim süpürdüm
içini yerşeltirmeden dayanamadım fotosunu çektim
yerleştirince gene çekerim
bebişlere alınanlara ekliyommm bakın yorum yapın olur muuuuuuu

:mymeka:ne ilaç adı yazıyosun hamile kıza..
fulyacım ara doktorunu bişiy versin kız onun acısına dayanılmazŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…