2008 Ekim Anneleri

canım inşallah düzelir son günlerde benim oğluşta öyle.ne gece uyuyo ne gündüz.sürekli ağlama hali,bi öfke...bazen öyle sinirleniyoki şaşırıyorum bu kadarcık bebek te sinirmi olur ya üzülüyorum valla:çok üzgünüm:
bu diş olayı zorlayacak sanırım bizi..daha görünürde bişeyde yok:1no2:

iyi be eylülün kusmamasına sevdindim aman hasta olmasınlar :çok üzgünüm:
tamer emziğe bi yapıştıı gelene kadar emdi ve uyudu nisanla da muhabbet ettik çok sevior zaten uçmayıı kaydirigubbakcemile3
havaalanınız pek güzelmişş canımmm çok beğendim delikafadulden çevre yoldan geldik eniştem ve annemler gelmişlerdi almaya havaalanı 50 km ymiş :1shok: ama çevreyoldan geldik anlamadım o kadar yol geldiğimiziii sırnaşık şey şimdide sitedeyiz sitenin parkı var etrafta alışveriş merkezleri var falan filan en kısa zamanda talan ederüm oraları kaydirigubbakcemile3
tameri görünce kısa süreli bi şok yaşadılar bu kadar beklemiorduk dediler delikafadulden aldıkları cicilerin hiiçbirisi olmadıı -tatlicadiarzu-
nisan çok büyümüş dediler delikafadulden tam abla olmuşş kızımm
olm sen bana gel diorsunda ben nasıll geleyim delüü sen gell delikafadulden burda deniz yok kaybolsam yönümü bile bulamam bee kaydirigubbakcemile3
ah canım ya geçmiş huzursuzluğu sonunda inş.tekrarlamaz sende ilaç vermek zorunda kalmazsınn :Saruboceq:
kokladıım hala bebek kokuyorr gözbebeğiimm teyzesiniinn yavrusuuu :asigim:

dbest gerçekten esb havaalanı çok güzel.eski hali berbattı böyle çok güzel oldu.bide airport hotel vardı oralarda.ankara uçuşlarında orda kalırdık.güzel bi oteldi:1rolleyes:.

aaa noldu leyn böyleee gezmeye gittiniz de nazar mı ettiler yavruyu klava:

dbest gerçekten esb havaalanı çok güzel.eski hali berbattı böyle çok güzel oldu.bide airport hotel vardı oralarda.ankara uçuşlarında orda kalırdık.güzel bi oteldi:1rolleyes:.

sahi ya sen kabin görevlisiydin de miiii :1shok: amaninnn ben olsam nanik atak (panik değil kaydirigubbakcemile3) geçiririmmm bi mok yapamammmm uçmaktan çok korkuyom çokkkkkk delikafadulden senağlama

evt güzell dış hatları düşünemiyoruumm delikafadulden orası daha güzeldiirrr delikafadulden
len fatoş benim eşimde uçak teknisyenii...bizde onunla gidebileceğimiz yerlere gittik yurtiçi yurtdışı...çok kaldık otellerdee özledim ya istanbuluu yaram depreştii :çok üzgünüm:

canım işin zor Allah yardım etsinn..yavrum eline salatalık havuç falan ver bakiim soğuk olsun ama..annem yeşil soğanın beyaz kısmı çok iyi geliomuş diş kaşıntısına ama o da ne kokar bee -tatlicadiarzu- birde limon suyu sür azcık damaklarına belki iyi gelir ne bilim aklıma başka bişe gelmioo fisfisfis

m.akif sallamadan uyumuyormuş..annem doyurdu beni da sallamak için görevlendirdi...ne sallaması yaw dedim yat oğlum sallamıcam uyu bakiim dedimm :jeyyar: azcık elini tuttum 5 dak.sonra uyudu kaydirigubbakcemile3 ablam aradı memoş uyudumu die bende dedim oğlunu terbiye ettim sallamadan uyuttum diee şaşırdıı :1shok: annemde dior yazın büyük yeğeninide götür de onu terbiye et kaydirigubbakcemile3 olduuu dedim babasınıda gönderinn kaydirigubbakcemile3

sahi ya sen kabin görevlisiydin de miiii :1shok: amaninnn ben olsam nanik atak (panik değil kaydirigubbakcemile3) geçiririmmm bi mok yapamammmm uçmaktan çok korkuyom çokkkkkk delikafadulden senağlama
yok tatlım ya çook zevkli,bulutların üstünü gördünmü ne dert kalır adamdaa,ne tasaa..herbişeyi unuturdum havada..ulen çok özledim beeeama yolcu olmak farklı bi psikoloji hak veriyoma.s
anaa hangi şirkette peki?tk damı?bende antalyayı özledim napak:çok üzgünüm:falez otelii:içelim:kale içiniii..hele bekarken daha güzeldi oralarkaydirigubbakcemile3şindik halkalıdan dışarı adım atıca kendimi amerikada gibi hissediyomkafamçokkarıştıevde dura dura asosyal oldum yaabenneyaptımki

:roflol::roflol::roflol:
ay nooolur benim oğluşuda gönderiim sanaasırnaşık şeysırnaşık şey

merancımm sağ salim varmışsın.. sude de iyiymiş çok sevindim şeker.. birz da tatil yap bakalım.. sana da iyi olmuştur..a.s

şimdi özel bi şirkette adını yazmayayım yerimseniben tkda da çalışmış eşim...

antalya bi başka güzel fatoşcum hergün daha çok seviyorum alışıyorum belkide ondan sende neden o kadar eve kapanıorsun canım yaa en azından hafta sonları boğaza gidin arabanın içinde de olsa iyi olur dışarı çıkmakk :lepi:

:roflol::roflol::roflol:
ay nooolur benim oğluşuda gönderiim sanaasırnaşık şeysırnaşık şey

özenle bebek terbiye edilirr kaydirigubbakcemile3 mama konusunu da aşarsamm heh o zaman süper olcakk bişe yediremedimm daha kafasını çeviroo nuh dio peygamber demioo delikafadulden

bu çocuk bugun deli edecek beni zaten keyfim yok boğazım berbat burnum akıyo hiç durmuyo yaaa.buba buba diye zırlıyo sürekli memem ağzında olacakmış valla oynatmaya az kaldı(
kızlar yaa biz demir ilacına yeni başladık ya bu sevmedi ferro sanolu ferrumda aynısı değilmi peki?birde emzirdikten yarım saat sonra veriyorum sonra tekrar yarım saat bekliyoruz tekrar emiyo öylemi olcaktı?

Aynen canim yaa bi sinirliki cadii sinirlenmesin diye her dedigini yapiyomm korkuyom ben bu kizdan yavv

Sagol Canim az once iste huysuzlandi diye salatalik verdim oda dedgigin gibi dolaptaydi soguktu neyse hemen agzina goturdu nasil bastiriyoo kopacak nerdeyse elinden dusurdu bende yere dustu baska veriyim diye aldim mutfaga gittim yaa aboo benmiyim onu hemen eline vermeyen yikti ortaligi baska veriyomm geri aliyoo ama hirsindan agliyoo hemde agzina sokuyoo zorr uyuttum ozumda dolstira dolastira kolum belim koptu valla

hımmm..ben de özeldeydim ya.belkim aynı şirketteydik..evet antalya gerçekten çok güzel.ben izmirliyim ve ege aşığıyım.ama antalyayı görünce oralarıda acayip beğendim.alanyayı falan.doğası müthiş.buralara o kadar uzak olmasa yerleşmek isterdimyerimsenibencanım hafta sonları çıkıyoruz zaten eşim de benim gibi gezmeyi çok seviyo.ama h.içi havalar daha çok ısınmadı korkuyom hasta olcek velet diye:çok üzgünüm:bi 15 gün falan geçsin zaten evde durmak gibi bi niyetim yok hergün gezcem

yok canım tat olarak aynı değil.ferro sanolu benim oğlanda beğenmedi.neyin içine karıştırdıysam yemedi o şeyi.şimdi ferrum kullanıyoz anlamıyo tadını.ben meyve püresi yada kahvaltı içine falan karıştırıyorum.

meran plan yap leyn ne zman geliceksin bize
ben çıkıyorum şimdi akşam görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…