hımmm..ben de özeldeydim ya.belkim aynı şirketteydik..evet antalya gerçekten çok güzel.ben izmirliyim ve ege aşığıyım.ama antalyayı görünce oralarıda acayip beğendim.alanyayı falan.doğası müthiş.buralara o kadar uzak olmasa yerleşmek isterdimyerimsenibencanım hafta sonları çıkıyoruz zaten eşim de benim gibi gezmeyi çok seviyo.ama h.içi havalar daha çok ısınmadı korkuyom hasta olcek velet diye:çok üzgünüm:bi 15 gün falan geçsin zaten evde durmak gibi bi niyetim yok hergün gezcem
yok canım tat olarak aynı değil.ferro sanolu benim oğlanda beğenmedi.neyin içine karıştırdıysam yemedi o şeyi.şimdi ferrum kullanıyoz anlamıyo tadını.ben meyve püresi yada kahvaltı içine falan karıştırıyorum.
senin bi fotoğrafında görmüştüm hangi şirkette olduğunu kıyafetinden anladım delikafadulden eşim orda hiç çalışmadı a.s
antalya gerçekten çok güzel yazın sıcaklarda 3 ay kaçacaksın antalyadan sonra keyfini çıkaracaksın :lepi: heryerr misss gibi portakal çiçeğiii kokuyorr :asigim: demi arıkann a.s
meran plan yap leyn ne zman geliceksin bize
ben çıkıyorum şimdi akşam görüşürüzzzz
tatlım eskiden daha bir güzel kokardı.. ama yinede değişmem hiçbir yere.. başka şehire gidince daha iyi anlarsın antalyanın güzelliğini.. benim ilk tayin yerim ağrıydı.. kafayı yiycektim orada.. deniz görmeliyim ben yoksa o şehirde duramıyorum..:1no2:
üff yaa nasıl hava atıyo şuna bakınÇok üzgünüm çoooksenin bi fotoğrafında görmüştüm hangi şirkette olduğunu kıyafetinden anladım delikafadulden eşim orda hiç çalışmadı a.s
antalya gerçekten çok güzel yazın sıcaklarda 3 ay kaçacaksın antalyadan sonra keyfini çıkaracaksın :lepi: heryerr misss gibi portakal çiçeğiii kokuyorr :asigim: demi arıkann a.s
ok tatlım görüşelim havaların ısınmasını bekliyom ben deyerimsenibensağol canım ya o zaman bir sonrakini ferrum alırım bende.şu havalar biraz daha ısınsın görüşelim oldumuyerimseniben
tatlım eskiden daha bir güzel kokardı.. ama yinede değişmem hiçbir yere.. başka şehire gidince daha iyi anlarsın antalyanın güzelliğini.. benim ilk tayin yerim ağrıydı.. kafayı yiycektim orada.. deniz görmeliyim ben yoksa o şehirde duramıyorum..:1no2:
walla arıkancım eskiden nasıl kokardı bilmiorum ama bizim evin civarında küçük bi portakal bahçesi var belki görmüşsündür medikal p.civarında dün akşam eşimle biraz yürüdükk özellikle ordan geçtikk harika kokuyordu canım yaa :asigim: bende artık deniz olmadan o şehirde yaşayamam diyenler gurubuna dahilim :içelim:
ben kaçar annemm yemek yaptııı delikafadulden anne yemeğii özlemişimm yaww
Ne hava atiyonuzz leen bizim denizimiz yok diye biz yasayamiyomuyukk saka saka yaa ben de orda yasmak isterdim
ben nasıll geleyim canımcım çocuklarla delikafadulden zaten arabam yookk :çok üzgünüm: sen gell yada ortada bi yerde buluşalımm fisfisfis
ben kaçar annemm yemek yaptııı delikafadulden anne yemeğii özlemişimm yaww
Hacere çak yapmayi ögrettim elimi kaldiriyomm cak kizim diyom elini getirip elime vuruyoo dun boyle ogrettim once kolundan tutup kendim vurdurdum elime sonra alisti ben elimi kaldirip çak kizim diyince vuruyodu cok mutlu oldum aksam kocis gelince hava atacadim ben ogrettim diyee ama aksma kadar unutmuss simdi yine ogrettim aksama yine unutacak hheehehe simdide gel babasi geel gel diyim elimi yumup aciyorum du bakalim onu ogrenecekmi
selam kizlar birsey sorucam kahvaltiya basladinizmiCADIARZU nasil vericem kafam karisti kimi yerde bulamac yapin diye yaziyor:çok üzgünüm: kimi yerde ayri verin diyor:1shok: uygulayan varsa cevap yazarmi acaba bekliyorum öptük:teselli:
Canim baslayanlar var bende dahil bulamac seklinde veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?