2008 Ekim Anneleri

senin bi fotoğrafında görmüştüm hangi şirkette olduğunu kıyafetinden anladım delikafadulden eşim orda hiç çalışmadı a.s

antalya gerçekten çok güzel yazın sıcaklarda 3 ay kaçacaksın antalyadan sonra keyfini çıkaracaksın :lepi: heryerr misss gibi portakal çiçeğiii kokuyorr :asigim: demi arıkann a.s

sağol canım ya o zaman bir sonrakini ferrum alırım bende.şu havalar biraz daha ısınsın görüşelim oldumuyerimseniben

tatlım eskiden daha bir güzel kokardı.. ama yinede değişmem hiçbir yere.. başka şehire gidince daha iyi anlarsın antalyanın güzelliğini.. benim ilk tayin yerim ağrıydı.. kafayı yiycektim orada.. deniz görmeliyim ben yoksa o şehirde duramıyorum..:1no2:

meran plan yap leyn ne zman geliceksin bize
ben çıkıyorum şimdi akşam görüşürüzzzz

ben nasıll geleyim canımcım çocuklarla delikafadulden zaten arabam yookk :çok üzgünüm: sen gell yada ortada bi yerde buluşalımm fisfisfis

walla arıkancım eskiden nasıl kokardı bilmiorum ama bizim evin civarında küçük bi portakal bahçesi var belki görmüşsündür medikal p.civarında dün akşam eşimle biraz yürüdükk özellikle ordan geçtikk harika kokuyordu canım yaa :asigim: bende artık deniz olmadan o şehirde yaşayamam diyenler gurubuna dahilim :içelim:

ben kaçar annemm yemek yaptııı delikafadulden anne yemeğii özlemişimm yaww

üff yaa nasıl hava atıyo şuna bakınÇok üzgünüm çoook
ama sonuna kadar haklısın hava atmakla.portakal çiçeği haa:1rolleyeshh burnuma geldi sanki yaa
sağol canım ya o zaman bir sonrakini ferrum alırım bende.şu havalar biraz daha ısınsın görüşelim oldumuyerimseniben
ok tatlım görüşelim havaların ısınmasını bekliyom ben deyerimseniben
aynen aynen denizsiz kafayı sıyırıyom bendeedelikafadulden

oğluş ortalığı yırtıyo kaçtım ben hepinizi öptüm kocaman.Şeniz

son gece romantik takılmışız galiba..:jeyyar: ne güzel biz unuttuk o durumları sanki.. niye böyle oldu anlamadım.. üzüldüm bak şimdi kendime..:çok üzgünüm:

abavvvvvv 2 dk ortadan kaybolduk mıllet ucurmus sayfaları. celen karısı da aramadı hala. neyse ben de bıraz uzanım hazır sıpam uyumusken

Ne hava atiyonuzz leen bizim denizimiz yok diye biz yasayamiyomuyukk saka saka yaa ben de orda yasmak isterdim

Ne hava atiyonuzz leen bizim denizimiz yok diye biz yasayamiyomuyukk saka saka yaa ben de orda yasmak isterdim

tabiki değil şeker.. a.sinsan çocukluğunun gençliğiinin geçtiği yerleri özlüyor istiyor.. bende burada doğdum büyüdüm. üniversiteyide buraya yakın bir yerde okudum. sonra hooopp ağrı.. ama oraya gittiğime de pişman değilim iyiki gitmişim. vatan toprağı her yer de mi..
buralar hayatın güzel yüzü gülen tarafı.. gerçek hayat zor şartlar orada.

Hacere çak yapmayi ögrettim elimi kaldiriyomm cak kizim diyom elini getirip elime vuruyoo dun boyle ogrettim once kolundan tutup kendim vurdurdum elime sonra alisti ben elimi kaldirip çak kizim diyince vuruyodu cok mutlu oldum aksam kocis gelince hava atacadim ben ogrettim diyee ama aksma kadar unutmuss simdi yine ogrettim aksama yine unutacak hheehehe simdide gel babasi geel gel diyim elimi yumup aciyorum du bakalim onu ogrenecekmi

ben nasıll geleyim canımcım çocuklarla delikafadulden zaten arabam yookk :çok üzgünüm: sen gell yada ortada bi yerde buluşalımm fisfisfis

iyi buluşalım bari sırnaşık şey

ben kaçar annemm yemek yaptııı delikafadulden anne yemeğii özlemişimm yaww

biri anne yemeği mi dedi oyyy oyyyy cokacimcoook cokacimcoook senağlama

ayyy alemsin vallaaa kaydirigubbakcemile3

selam kizlar birsey sorucam kahvaltiya basladinizmiCADIARZU nasil vericem kafam karisti kimi yerde bulamac yapin diye yaziyor:çok üzgünüm: kimi yerde ayri verin diyor:1shok: uygulayan varsa cevap yazarmi acaba bekliyorum öptük:teselli:

konuyu toplam 2 kullanıcı okuyor.(1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nerdesiniz leeenn..Çok üzgünüm çoook
ben misafirlike gitcem bu akşam.:dilcikar:gerçi bu yaramazla nasıl gitceksem durmadı bütün gün ağlıyo sıkılıo sürekli kucak istiyo beynim döndü..:bbo:..yoruldum çok..sanırım damakları kaşınıo ondan bu kadar huysuz..ama 3 gündür ventolin vermiom onun için çok mutluyum.sositososito.düzelio inşallah kuzum.:lepi:.cemremizde biran önce iyi olsun inşallah..:Saruboceq:
çok kıllatmayın emi..naniknanik

Canim baslayanlar var bende dahil bulamac seklinde veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…